pade 20.10.05, 22:54 Dla dwulatki rozmiar ok.52, bez bajerów, jak najprostszy, najlepiej jasny róż lub ecru oraz czapeczkę, tez najlepiej jednolitą bo od tych wzorków na ubrankach oczopląsu juz dostaję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pade Re: Czy dostanę gdzieś ładny zimowy kapelusik? 20.10.05, 23:07 www.maja.gdynia.pl/zima-jesien2005/index0.html podoba mi się kapelusik Madzia, ale gdzie go kupić? Nie widziałam czapek tej firmy we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
amma71 Re: Czy dostanę gdzieś ładny zimowy kapelusik? 21.10.05, 13:13 Wystawiłam na allegro jako zestaw 3 czapeczki w kolorze jasnym biał i ecru dla dziewczynki w tym wieku. Zajrzyj może Ci się spodobają. Ja je bardzo lubiłam i fajnie wyglądały do jasnych kurtek. Pozdrawiam Anka moj nick Grzegorz1304 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Czy dostanę gdzieś ładny zimowy kapelusik? 21.10.05, 13:37 Dziękuję, ale te czapeczki będą na moją córę za małe. Jak pisałam wyżej potrzebuję rozm.52 dla dwulatki. Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: Czy dostanę gdzieś ładny zimowy kapelusik? 22.10.05, 21:21 Widziałam śliczne kapelusiki Borel (nie wiem czy nazwy nie pokręciłam, znana firma). W środku polarek, pod rondem miś. Kolory : ecru, jasny róż. Widziałam w dziecięcej hurtowni i markecie w holu pojawiły się stoiska z czapkami. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Czy dostanę gdzieś ładny zimowy kapelusik? 23.10.05, 10:49 Broel, a gdzie dokładnie widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Czy zimowy broel jest już w sprzedaży? 24.10.05, 14:09 Napiszcie proszę bo nie wiem czy mam się już wybrać na poszukiwanie czy jest jeszcze czas. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Czy zimowy broel jest już w sprzedaży? 24.10.05, 14:15 Zobacz jaki to model Broela i zadzwoń do Juniora (firma nazywa się Emiks) w Astrze, bo tam niedawno widziałam jak przyjmowali dostawę Broela. Jak nigdzie niczego nie będzie, to daj znać, bo mam znajomą w Broelu, ale oni teraz szyję juz wiosnę i lato. A w sklepie internetowym Bexa oglądałaś ten kapelusik: bexasklep.pl/product_info.php?cPath=25_28_29&products_id=97 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: do pade 24.10.05, 14:35 Wybiorę się, chyba nawet dzisiaj, tylko chorujemy troszkę i ciężko mi z łóżka się wygrzebać Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Re: do pade 24.10.05, 15:42 W Biedronce przy ul Traugutta na stoisku z odzieżą dziecięca jest fajny wybór czapek Broela. Właścicielka przywozi też ciuszki na zamówienie (dla nas przywiozła super kombinezon dwuczęściowy za 80zł W Łodzi bywa 2-3 razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmila Re: Czy dostanę gdzieś ładny zimowy kapelusik? 25.10.05, 21:22 tO MOŻESZ OBEJRZEC ŁADNE SĄ www.allegro.pl/show_item.php?item=69317051 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Czy dostanę gdzieś ładny zimowy kapelusik? 26.10.05, 08:49 Dzięki, ale nie wiem czy doczytałaś są na ok 6 mies. Czyli odpada, ale dziękuję za zainteresowanie. Zalezy mi na kapelusiku maja, ale nie wiem gdzie szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: Czy dostanę gdzieś ładny zimowy kapelusik? 26.10.05, 21:24 Napisz do producenta do jakich sklepów sprzedają w twoim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Czy dostanę gdzieś ładny zimowy kapelusik? 26.10.05, 21:38 Wyobraź sobie, że napisałam... i mi nie odpowiedzieli. Co za nieuprzejmi ludzie Odpowiedz Link Zgłoś