bianka81 08.11.05, 09:17 Jestem już prawie zdecydowana na ten wózek, ale chciałabym poznać opinie tych z Was, które go użytkują. Czy ma on jakieś wady (poza ceną ) I czy warto go kupić... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mania3 Re: Wózek Chicco 3-funkcyjny 08.11.05, 09:50 Ja póki co jestem z niego zadowolona a jeżdzę nim 8 miesięcy.Jest lekki,dość zwrotny i mnie się podoba.Boję się tylko ,że kółka "pójdą" ponieważ są doś małe a jeżdżę po wertepach,ale na razie to lęki teoretyczne bo nic złego się nie dzieje na razie Odpowiedz Link Zgłoś
mamant Re: Wózek Chicco 3-funkcyjny 08.11.05, 09:54 Mam ten wózek od 3 miesięcy kupilam ze zwrotnymi kółkami i jestem bardzo zadowolona.Jest lekki i zgrabny, dobrze sie go prowadzi.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
goska3001 Re: Wózek Chicco 3-funkcyjny 08.11.05, 10:15 My mamy chicco C1 TRIO. Wózek jest fajny i bardzo funkcjonalny. Składa się z fotelika, gondoli i spacerówki, dodatkowo dokupiliśmy plecak. Dobrze się go prowadzi i jest w miarę lekki.Aczkolwiek uważam ze w porównaniu z innymi wózkami ma troche za wąską i mała gondole.Młoda urodziła się duża (ważyła prawie 4 kg i byla długa na 58 cm),teraz ma 4 miesiące i w kombinezonie zimowym jest jej troszke ciasnawo.Cena tego wózka......troche kosmiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
anja66 Re: Wózek Chicco 3-funkcyjny 08.11.05, 14:13 mi najbardzziej odpowiada funkcjonalnosc tego wozka a w szczegolnosci mozliwosc wozenia w samochodzie dzidzi w gondolce trzeba jedynie dokupic odpowiedi pas a zyskuje sie wygodne podrozowanie dzieciaczka , moja mala strasznie sie zloscila jak probowalam ja usadowic w nosidelku dzieki gondolce nie mamy obie stresow , oliwka ma prawie 5 miesiecy i dopiero od niedawna zaczelysmy korzystac z nosidla w podrozach pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasi5 Re: Wózek Chicco 3-funkcyjny 08.11.05, 15:46 I ja jestem bardzo zadowolona. Teraz niestety zamierzam wózek sprzedać, bo mamy jeszcze jeden, a nie chcę trzymać "na zapas". Może byłabyś zainteresowana kupnem? Z pewnością będzie taniej niż w sklepie a wtedy to wózek ma same zalety Jeśli tak, pisz na priv'a. Justi Odpowiedz Link Zgłoś