Dodaj do ulubionych

[MJM] Renia-wampir

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:59
Normalnie żal mi sie jej zrobiło, jak ją zobaczyłem. Niezłą Renia ma
depresję... Myślę, że ona się w końcu sama wykończy.
A na tym końcowym ujęciu z jej udziałem to spojrzenie miała takie błędne,
jakby była wampirem...
Obserwuj wątek
    • Gość: Dama Re: [MJM] Renia-wampir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:01
      Było takie ujęcie, jak siedzi przy stole i się gapi na LuzMaryję. Czekałam
      tylko, aż się na nią rzuci i wpije w szyjkę ;)
    • Gość: kikka Re: [MJM] Renia-wampir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:09
      Glupio mi troche, ale... ja mialam nawet lzy w oczach - serio! Biedna Renia
      bardzo. Hm, czy przypadkiem dzidzius nie trafi w rece LuzMaryi i Gazeli?
      • Gość: Dama Re: [MJM] Renia-wampir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:13
        Trafi, trafi, jak najbardziej.
        Może ja jestem kompletnie niewrażliwa, bo na widok snującej się Reni
        wybuchnęłam co prawda, ale śmiechem.
        • wieslawa-siemiankowska Re: [MJM] Renia-wampir 22.02.05, 21:16
          To ja chyba też, bom ubawiona była po pachy. I jeszcze ta SantaMaryja
          prowadząca umoralniająca gadkę z jej mężem. A mężowi się nie dziwię- mając tak
          popieprzoną żonkę i jej wścibską przyjaciólkę na karku- każdy by uciekał byle
          dalej.
          • triss_merigold6 Re: [MJM] Renia-wampir 22.02.05, 21:19
            Tak jest. Bajzel w chałupie, żona-udręczona i wyglądająca na jego cioteczną
            babkę + umoralniająca telefonicznie tudzież bezpośrednio LuzMaryja = prosty
            komunikat: dziękuję paniom, proszę mnie nie szukać.
          • Gość: Dama Re: [MJM] Renia-wampir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:19
            Mnie się tam najbardziej podobało, jak Renia usiadła i brodę wysunęła. Toż to
            była jakaś parodia, jestem pewna.
        • moniq_c Re: [MJM] Renia-wampir 23.02.05, 09:27
          uffff bo juz myślałam że tylko ja taka nieczuła :)))
      • moniq_c Re: [MJM] Renia-wampir 23.02.05, 09:46
        szczerze??? to ja jednak wolę jak ona się snuje w tej niby depresji, ale
        przynajmniej nie mówi, nie wzdycha, nie krzywi się jak to tylko ona potrafi -
        no i przede wszystkim tylko niech NIE PŁACZE!!!
        zawsze jak zaczynała te swoje szlochy to się bałam że się kobieta
        zapowietrzy....
    • Gość: Agnieszka Re: [MJM] Renia-wampir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:16
      A ja wam mówie ,kolejna adpopcja w rodzinie Mostowiaków juz się szykuje.
      • modotv Re: [MJM] Renia-wampir 22.02.05, 21:25
        A ja sie cieszę, że telewizja zapachu nie przekazuje, bo połączenie zalanych
        pieluch, niewietrzonego mieszkania i nieumytej Reni to LuzMarija może znieść.
        Mężowi Reni wcale sie nie dziwie- może on wchodząc do mieszkania dostaje
        halucynacji od tego smrodku??? BTW... jestem nie czuły, uśmiałem się z Reni.
        Wrózba na następne odcinki- panowie w białych kitlach przyjdą i założą jej
        gustowny kaftanik<lol>
        • wieslawa-siemiankowska Re: [MJM] Renia-wampir 22.02.05, 21:36
          No co Ty Modo, nie widziałeś jakie SantaMaryja miała obrzydzenie w oczach, gdy
          Renia nie patrzyła w jej stronę? Pewnie ją zatykało od smrodu, tylko fason
          musiała trzymać.
          A dzieciaka powinno się wariatce odebrać, płacze głodne a ta nic.
          • modotv Re: [MJM] Renia-wampir 22.02.05, 21:39
            SantaMaryja potraktowała to jako kolejne wyzwanie- szkoda, ze nie pokazali czy
            zalane pieluszki brała przez pensetę czy założyła rękawiczki :D A Renia powinna
            kolor walnąć- jakbym zobaczył tyle siwych włosów też wpadłbym w depreche:D
            • wieslawa-siemiankowska Re: [MJM] Renia-wampir 22.02.05, 21:49
              Najlepiej czerwony jak Michał Wiśniewski, to by jej dodało energii.
        • lezka_z_posen Re: [MJM] Renia-wampir 22.02.05, 21:38
          Renas w poporodowej depresji to byłą najbardziej przekonująca kreacja od 300
          odcinków Mjm;)
          • wieslawa-siemiankowska Re: [MJM] Renia-wampir 22.02.05, 21:40
            Najbardziej przekonywująca kreacja aktorska na miarę Oskara, to były dziś miny
            Rosatówny podczas amorów z Kamilem.
            • Gość: Dama Re: [MJM] Renia-wampir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:42
              Masz na myśli ten głupio-sztuczny uśmiech? Jeśli tak, to zgadzam się w całej
              rozciągłości.
              • lezka_z_posen Re: [MJM] Renia-wampir 22.02.05, 21:43
                mnie orgazmiczny amok wery nie przekonał.a to,że renas ma w planie żegnac się z
                zyciem-owszem;)
    • bez_mapy Re: [MJM] Renia-wampir 22.02.05, 21:42
      Ale ten jej mężulek to też Nosferatu: facet nie ma brwi:D
      • mamba13 Re: [MJM] Renia-wampir 23.02.05, 08:34
        A mnie powala mruzenie oczek i placz Owada.
        • lezka_z_posen Re: [MJM] Renia-wampir 23.02.05, 08:36
          ale nabardziej zalotnie trzepocze cudnymi rzęskami big bombelos;)
          • Gość: Miśka Re: [MJM] Renia-wampir IP: *.softpro2.pl 23.02.05, 08:46
            ciekawe jaka magiczna diete stosowala bo wyraznie schudla, nawet na twarzy,
            jest jakby mniej pyzata, ale niech juz lepiej przestanie sie odchudzac bo big
            bombelos poplyna jej do kolan
            a renia to mnie wczoraj przerazila - pani charakteryzatorka przeszla sama
            siebie :)
            • lezka_z_posen Re: [MJM] Renia-wampir 23.02.05, 08:55
              charakteryzacja renasa była identyczna,jak u tego chłopca z reklamy syropu,w
              ktorej usiłują nam wmówić,że jest przeziębiony,a wygląda jak w ostatnim stadium
              gruźlicy;)
              big bomdelos faktycznnie ostatnio musiała jechać na salacie-podziwiam i
              gratuluje samozaparcia-bo ma kilka kilosów mniej.big bombelosów też ubyło;)
              • Gość: Miśka Re: [MJM] Renia-wampir IP: *.softpro2.pl 23.02.05, 09:01
                mi tam chlopiec od syropu przypomina narkomana w ostatniej fazie
                kurcze, mogli chociaz dzieciakowi zeby normalne zostawic
    • Gość: Duncan TA KOBIETA TO NOSFERATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 09:30
      Przecież ta kobieta to Nosferatu. Dla mnie było to oczywiste już od dawna.
      • Gość: DŻEJMS BŁĄD ...sie obśmiałem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 09:38
        nie no jak mi DOŚWIADCZONA AKTORKA jakby nie było ,zaczyna w ten sposób udawać
        DEPRECHĘ to mnie bierze pusty śmiech....i tak też było tym razem....

a zauważyliście tę scenę gdy przy bigosie jegomość z bluzą ASFALOWY OGRÓD
        całuje dłoń pannicy po czym ona wyciera dłoń z bigosu....?
        no piękne po prostu... piękne....
        • lezka_z_posen Re: ...sie obśmiałem... 23.02.05, 09:41
          ta scena takiego apetytu na bigos mi narobiła,że nie zuważyłam te akcji-czyli
          co,w po kissie w dłoń toledo zostawił na ręce ewuni ślady kapuchy,czy o co
          chodzi??
        • Gość: beatrix.kiddo Re: ...sie obśmiałem... IP: *.man.polbox.pl 23.02.05, 09:54
          hmmm gra aktorki to jedno, ale ze rezyser do tego dopuscil zeby to poszlo....
          zenada:D
    • Gość: wiosna Re: [MJM] Renia-wampir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 18:01
      a najlepszy byl text Luz Mariji o Reni - ze niby "to do niej niepodobne zeby
      sie tak zalamywac" hehhehehee :D no rzeczywiscie bystra z Maryji przyjaciolka
      skoro nie zauwazyla ze Renia zajmuje sie tylko i wylacznie lamentem, szlochem i
      depresja ;)
      • Gość: ania Re: [MJM] Renia-wampir IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.02.05, 14:05
        a ta cała Renia to nie przypadkiem przebrany facet? Tak mi sie jakoś kojarzy bo
        kobiecości to w niej nie ma za grosz:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka