Dodaj do ulubionych

GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis inny?

21.11.05, 13:06
Co powiecie o tym:
www.alejahandlowa.pl/index.php?t=p,509794
Szukam czegos dla prawie 2 latka. Ma ktos moze taki garaz? Jak z jego
jakością? Wytrzyma ta konstrukcja przy 2-latku??? wink)

FP z serii Little People odpada bo ma malo zjezdzalni a moj syn uwielbia
zjezdzalnie, Wader ... no w ostatecznosci, Berchet hmmm ...
Moze ktos moze polecic garaz z długimi zjezdzalniami ...albo aby mial ich
wiecej niz jedną, dwie wink i aby miescily sie na nich autka wieksze troszke
niz male rysoraczki.
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis i 21.11.05, 14:03
      W Makro jest teraz parking SIMBA 4 poziomowy z windą, rozmiar 56x42x35 cm za
      40,25 zł.
      • greenland Re: GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis i 23.11.05, 13:46
        Pia a co sądzisz o tym:
        www.neckermann.de/bilder/480/5/51/519782_00_2115_wws51.jpg
        • greenland Re: GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis i 23.11.05, 13:56
          dodam, ze tez chyba jest firmy Simba, ma dzwieki i światełka smile

A ten Wadera mi sie rowniez podoba ale w Polsce go nie widzialam a szkoda:
          www.brandora.de//DBImages/products/WAD05080_1_a.JPG
          • daria.1 Re: GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis i 23.11.05, 15:40
            Ten super. Sama bym córci kupiła, też lubi zjeżdżalnie. Też go u nas nie widziałam.
          • jogaj Re: GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis i 23.11.05, 19:52
            Moja kolezanka ma taki garaz Wadera,kupowala w Polsce,ale jakies 2-3 lata temu.
            Kupowany w Gdyni.
            Jola
            • greenland Re: GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis i 23.11.05, 19:56
              Jogal a ja dzis pisałam do Wadera i napisali mi, ze go nie produkują uncertain Czy juz
              czy wcale nie produkowali to nie wiem....
              • jogaj Re: GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis i 23.11.05, 20:03
                ona ma na pewno identyczny,ale jak pisalam kupiony pare lat temu.Szkoda,ze
                przestali go robic,bo moj synek uwielbia sie nim bawic jak jestesmy u kumpeli i
                tez myslalam,zeby go kupic,ale widac musze poszukac innego.
                Jola
                • greenland Re: GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis i 23.11.05, 20:11
                  Jogal a jak myslisz, czy ten Simby (link z neckermanna) będzie dobry dla
                  chlopca w wieku 2 lat?
                  Pytam bo widzę w sygnaturce, ze masz w domku 3 latka wiec pewnie cos wiesz w
                  tym temacie wink
                  • greenland Re: GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis i 23.11.05, 20:12
                    dokladnie ten:
                    www.neckermann.de/bilder/480/5/51/519782_00_2115_wws51.jpg
                    • jogaj Re: GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis i 23.11.05, 23:28
                      Ciezko ocenic na zdjeciu czy on jest stabilny i mocny,wiesz dzieci sa rozne,ale
                      ja dla mojego to musz miec rzeczy jak ze stali,a nie delikatne i kruche. Wiem,ze
                      Wader robi rzeczy,ktore ciezko popsuc,mozna sie oprzec,a nawet stanac,a ten
                      garaz nie wiem,ja jednak dla mojego to musialabym najpierw dotknac.Nie wiadomo
                      jaki to jest plastkik.Ja balabym sie ryzykowac. Pewnie niewiele Ci pomoglam.
                      Pozdrawiam-Jola
        • pia_ Re: GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis i 23.11.05, 15:43
          Fajny, ten z Marko ciutkę gorszy, ale to ta sama seria.
          • greenland Re: GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis i 23.11.05, 19:38
            Pia a jak z ich jakością - wiesz cos moze na ten temat?
            Nadają sie dla 2 latka?
            • eklon Re: GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis i 24.11.05, 07:49
              Greenland a widziałaś na żywo bercheta? Zastaniawiam się nad nim, bo Michał
              jest małym majsterkowiczem i rozbroi wszystko smile Może wybiorę się w weekend na
              Bielany Wrocławskie, tam jest podobno ich sklep, ale zastanawiam się czy warto?
              • greenland Re: GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis i 24.11.05, 08:45
                Eklon no wlasnie nie widzialam... w marketach pudla są pozamykane uncertain Eeeee....
                sama juz nie wiem.
                • jogaj Re: GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis i 24.11.05, 09:52
                  To popros zeby Ci otworzyli,chyba oni musza to zrobic,przeciez nie mozna kupowac
                  kota w worku,albo sprobuj w jakims normalnym sklepie dzieciecym obejrzec.
                  Ja dzis tez mam zamiar ogladac garaze smile
                  Pozdrawiam-Jola
                  • leigh4 Re: GARAŻ z neckermana 24.11.05, 09:59
                    Widziałam ten garaż. Jest bardzo "kruchy" moim zdaniem, a poza tym mieszczą się
                    w nim tylko malutkie resoraki. Widziałam go u koleżanki, ale jej synek ma 5lat,
                    więc dla pięciolatka może się sprawdza. Dla dwu-trzylatka, z głową pełną pomysłó
                    (np. na wypróbowanie stabilności podczas siadania na nimsmile) nie nadaje sięsad
                    Bardzo fany jest ten wadera-ciekawe czy można kupić go w Niemczech? Wiecie coś
                    może?
                    • greenland Re: GARAŻ z neckermana 24.11.05, 10:04
                      Leigh4 dzięki - tego mi trzeba było smile Dzięki za opinię.

W Niemczech tego Wadera mozna kupić. W Polsce juz nie sad

p.s. kto moze takie cudo sprowadzić???
                    • greenland Re: GARAŻ z neckermana 24.11.05, 10:05
                      numer katalogowy: 05080
                    • greenland Re: GARAŻ z neckermana 24.11.05, 10:08
                      numer katalogowy: 05080
                      www.brandora.de//ProductSearch.aspx?IzmLang=7&PTF=0&PRT=wader%2005080&PSS=2&
              • pia_ Garaż Bercheta 30.11.05, 10:10
                Garaż Bercheta jest we Wrocławskim Auchan za niecałe 50 zł. Przestrzegam przed
                tym sklepem w Tesco, który sprzedaje Bercheta - ceny mają astronomiczne i
                kilkakrotnie wyższe. Wczoraj była jeszcze w Auchan obniżka 25% na wszystkie zabawki.
    • greenland a widziałyście to: 24.11.05, 10:12
      www.buyandbehappy.de/oxid.php/sid/785a655b2d5cbea0da277bcd89cc7eba/cl/details/cnid/8fc421f2894b481c2.96170823/anid/119945

Qrcze dlaczego nasz Wader nie ma takich zabawek uncertain
      • ursgmo Re: a widziałyście to: 24.11.05, 10:21

>
        > Qrcze dlaczego nasz Wader nie ma takich zabawek uncertain

Wysyłają do Polski UPS , nawet nietragicznie sobie liczą :
        www.buyandbehappy.de/oxid.php/sid/eac4dc806eef8ad52b63fb9a0acea6a5/cl/info/tpl/delivery_info.tpl
        • jogaj Re: a widziałyście to: 24.11.05, 20:43
          Widzialam w nowej ifercie Makro dwa garaze z droga Wadera,ale nie mialam jak sie
          przyjzec,bo chlopaki mi szans nie dali.Kosztuja kolo 50-60zl.
          Pozdrawiam-Jola
          • jm241 Re: a widziałyście to: 25.11.05, 09:28
            mam 3 letniego syna rok temu kupiliśmy mu miasteczko z wadera jest to
            połączenie drogi i kolejki oraz pasującego do zestawu samochodziki teraz
            planujemy dokupić garaż w ofercie wadera jest koło 4 są one stabilne i trudno
            je popsuć nawet dwulatkowi
            ezabawki.pl/cgi/easyshop.cgi?
            vid=jooqsnwwemmiajwqucswpmlhmmpvqagu&com=PT/6775 na tej stronie są pokazane
            garaże
            • jogaj Re: a widziałyście to: 25.11.05, 21:49
              O wlasnie te garaze za 67,30 sa teraz w promocji w Makro za chyba 59.
              Pozdrawiam-Jola
    • twinmama76 garaz WADERA 25.11.05, 09:38
      Mój synek dostał garaz tej firmy na drugie urodziny. Jest co prawda tyko
      dwupoziomowy i ma jedna zjeżdżalnię, ale sa dostępne rózne modele.
      Nasz garaż przeżył siadanie na nim, stawanie na zjeżdżalni, wielkokrotne
      rozwalanie i składanie.
      Jak na razie najlepszą zabawą jest wtykanie znaków drogowych do dziurek wink
      W zestawie była tez długa jezdnia z rondem i innymi atrakcjami, ale większośc z
      tych elememntów schowałam na później. I tu dochodzę do kolejnej zalety tych
      garaży - jezdnie sa zrobione z elementów, które mozna w dowolny sposób łączyć,
      tworząc coraz to nowe, krótsze lub dłuższe, kombinacje.
      Jednym słowem dla dwulatka polecam garaz WADERA. Te większe widziałam u
      rodziny i są one IMO zbyt kruche i zbyt skomplikowane dla tak małego dziecka.
    • onika27 Re: GARAŻ raz jeszcze ...Interkobo a moze jakis i 29.11.05, 11:30
      Polecam zdecydowanie wadera Mozna kupic nawet na allegro juz za 70 zł a czasem
      taniej no i mozliwośc dokupowanie róznych części Praktycznie nie do zdarcia
      zarówno dla malucha ale mój 8 letni bratanek tez ma niezłą zabawę jak do nas
      przyjdzie.No i wielkość zjezdżalni tez ma znaczenie bo zmieszczą sie różne
      resoraki ale większe autka tez Polecam zdecydowanie smile
      • eklon do Pia 30.11.05, 10:17
        A czy ten garaż Bercheta w Auchan to wersja dla 3 latków, czy może młodszych?
        Ja szukam garaży na tzw. bąble, czyli tak dla 1,5-2latka.
        • pia_ Re: do Pia 30.11.05, 10:19
          dla starszych od 3 lat.
          • eklon Re: do Pia 30.11.05, 10:29
            Dzięki za info!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka