honda1998 Re: BEBE CONFORT ACTIV czy ktos ma ? 23.11.05, 05:28 Ja uzywałam ten wózek kilka lat temu i byłam bardzo zadowolona. Wózek jest stabilny, dobrze sie prowadzi, ma koszyk, rozkładane opracie i jest bardzo mały po złożeniu. Jedyną wadą był system składania. Troszkę skomplikowany ale mozna się nauczyć. ja tego wózka używałam na wakacyjne wyjazdy i super się sprawdził pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: BEBE CONFORT ACTIV czy ktos ma ? 23.11.05, 08:28 Dziękuję za informację. Jestem bardzo zainteresowana tym wózkiem ponieważ jest lekki chyba około 6kg , ma pełną rączkę i siedzisko się przekłada przodem lub tyłem. Jedno mnie martwi ma 28 cm szerokość siedzenia, tak jak Loola a w kombinezonie i jeszcze w śpiworze moja córka wygląda na badzo ściśniętą (ma dopiero roczek) Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: BEBE CONFORT ACTIV czy ktos ma ? 23.11.05, 10:04 Ja z tego wózka nie korzystałam zimą więc nie mogę się wypowiedzieć. Latem, wiosną i jesienią spokojnie mieścił się w nim 2 latek pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś