Dodaj do ulubionych

Mula - od kiedy?

11.12.05, 21:19
Czy faktycznie dopiero od 18 miesiąca?
aukcja.onet.pl/show_item.php?item=76814447
Obserwuj wątek
    • alojw Re: Mula - od kiedy? 11.12.05, 21:37
      Nasz synek ma 11 miesięcy i właśnie to kupiliśmy. Jest tym zainteresowany (w
      sklepie nie chciał oddac tego, który był wystawiony), jeszcze nie potrafi
      sprawnie przesuwać tych elementów, ale sobie nimi kręci. Wydaje mi się, że ten
      zalecany wiek to lekka przesada. Ja na opakowaniu nie widziałam żeby tam było
      napisane, że powyżej 18 miesiąca. Zabawka godna polecenia.
    • sledziowa Re: Mula - od kiedy? 11.12.05, 21:50
      Moja córeczka też bawiła się tym już trochę wcześniej niż 18 miesięczniak, a
      aktualnie w Ikei jest promocja tej zabawki za 25,99
      www.ikea.k2.pl/speed_12/index.html
      • alojw Re: Mula - od kiedy? 12.12.05, 09:28
        A od kiedy ta promocja? My kupowaliśmy w czwartek i zapłaciliśmy 39,99!!!
        • bea975 Re: Mula - od kiedy? 12.12.05, 09:41
          Na dole jest napisane, że od 9 grudnia (czyli od piątku) tongue_out Minęłaś się o włos
          dosłownie.
          • niespodziewanka Re: Mula - od kiedy? 12.12.05, 10:55
            Zabawka jest super nawet dla starszych dzieci. U nas trzy i pięcio latak biją
            się prawie o nią. To zabawka długo dystansowa.
    • wolinka Re: Mula - od kiedy? 12.12.05, 11:20
      Moje dziecko ma 9 miesiecy a juz się potrafi nia bawić, wczoraj dostał i nie
      było go 20 minut tak go wciągła. Teraz jest w promocji w ikea po 25,99. Goraco
      polecam !
      • karola40 Re:mam pytanie odnośnie ceny tablicy-sztalugi 12.12.05, 12:11
        Czy nie wiecie może drogie mamy czy tablica - sztaluga (do malowania kredą i
        pisakami) jest może w promocji? Albo w najbliższym czasie ma być? Bardzo zależy
        mi na informacji.
        Pozdrawiam
        • bartusia25 Re:mam pytanie odnośnie ceny tablicy-sztalugi 12.12.05, 13:07
          karola40 napisała:

> Czy nie wiecie może drogie mamy czy tablica - sztaluga (do malowania kredą i
          > pisakami) jest może w promocji? Albo w najbliższym czasie ma być? Bardzo
          zależy
          >
          > mi na informacji.
          > Pozdrawiam

Witam,
          Wczoraj byłam w Ikei i Niestety tych tablic nie ma w promocji, kosztuja prawie
          80 zl.

Pozdrawiam, Dorota
    • carminamama Re: Mula - od kiedy? 12.12.05, 12:25
      Moja corka dostała Mule dokładnie w wieku 18 miesiecy i niestety jest juz na
      nia za duzasad bawiła sie z wielkim zainteresowaniem w Ikei, bawiła sie przez
      10 min w domu i niestety na tym sie skonczyło....teraz nie jest zupełnie
      zainteresowana, czasami wsadza do niej lalke i wozi ja po mieszkaniuwink ale
      nie przesuwa koralikow , kompletenie...ale moze to dla tego z e od dawna juz do
      takich zabaw manualnych woli klocki Lego albo drewniane i wli budowac albo
      ukladac takie drewniane ukladanki, w Muli interesujace jest samo przekladanie i
      jak widac jesli dziecko wystartuje wczesniej z bardziej skomplikowanymi
      ukladankami to Mula jest nudna...ale moze sie myle, moze po prostu kazde
      dziecko jest inne...sadze jednak ze moja corke by ona interesowala wlasnie
      kilka miesiecy wczesniej ....a tak czeka na rodzeństwowink)) bo generalnie
      uwazam ze zabawka jest świetna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka