kara13 11.12.05, 21:19 Czy faktycznie dopiero od 18 miesiąca? aukcja.onet.pl/show_item.php?item=76814447 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alojw Re: Mula - od kiedy? 11.12.05, 21:37 Nasz synek ma 11 miesięcy i właśnie to kupiliśmy. Jest tym zainteresowany (w sklepie nie chciał oddac tego, który był wystawiony), jeszcze nie potrafi sprawnie przesuwać tych elementów, ale sobie nimi kręci. Wydaje mi się, że ten zalecany wiek to lekka przesada. Ja na opakowaniu nie widziałam żeby tam było napisane, że powyżej 18 miesiąca. Zabawka godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sledziowa Re: Mula - od kiedy? 11.12.05, 21:50 Moja córeczka też bawiła się tym już trochę wcześniej niż 18 miesięczniak, a aktualnie w Ikei jest promocja tej zabawki za 25,99 www.ikea.k2.pl/speed_12/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: Mula - od kiedy? 12.12.05, 09:28 A od kiedy ta promocja? My kupowaliśmy w czwartek i zapłaciliśmy 39,99!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bea975 Re: Mula - od kiedy? 12.12.05, 09:41 Na dole jest napisane, że od 9 grudnia (czyli od piątku) Minęłaś się o włos dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewanka Re: Mula - od kiedy? 12.12.05, 10:55 Zabawka jest super nawet dla starszych dzieci. U nas trzy i pięcio latak biją się prawie o nią. To zabawka długo dystansowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wolinka Re: Mula - od kiedy? 12.12.05, 11:20 Moje dziecko ma 9 miesiecy a juz się potrafi nia bawić, wczoraj dostał i nie było go 20 minut tak go wciągła. Teraz jest w promocji w ikea po 25,99. Goraco polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
karola40 Re:mam pytanie odnośnie ceny tablicy-sztalugi 12.12.05, 12:11 Czy nie wiecie może drogie mamy czy tablica - sztaluga (do malowania kredą i pisakami) jest może w promocji? Albo w najbliższym czasie ma być? Bardzo zależy mi na informacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bartusia25 Re:mam pytanie odnośnie ceny tablicy-sztalugi 12.12.05, 13:07 karola40 napisała: > Czy nie wiecie może drogie mamy czy tablica - sztaluga (do malowania kredą i > pisakami) jest może w promocji? Albo w najbliższym czasie ma być? Bardzo zależy > > mi na informacji. > Pozdrawiam Witam, Wczoraj byłam w Ikei i Niestety tych tablic nie ma w promocji, kosztuja prawie 80 zl. Pozdrawiam, Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Re: Mula - od kiedy? 12.12.05, 12:25 Moja corka dostała Mule dokładnie w wieku 18 miesiecy i niestety jest juz na nia za duza bawiła sie z wielkim zainteresowaniem w Ikei, bawiła sie przez 10 min w domu i niestety na tym sie skonczyło....teraz nie jest zupełnie zainteresowana, czasami wsadza do niej lalke i wozi ja po mieszkaniu ale nie przesuwa koralikow , kompletenie...ale moze to dla tego z e od dawna juz do takich zabaw manualnych woli klocki Lego albo drewniane i wli budowac albo ukladac takie drewniane ukladanki, w Muli interesujace jest samo przekladanie i jak widac jesli dziecko wystartuje wczesniej z bardziej skomplikowanymi ukladankami to Mula jest nudna...ale moze sie myle, moze po prostu kazde dziecko jest inne...sadze jednak ze moja corke by ona interesowala wlasnie kilka miesiecy wczesniej ....a tak czeka na rodzeństwo)) bo generalnie uwazam ze zabawka jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś