maja285 31.12.05, 12:09 Czy jest coś po obnizonych cenach dla dzieci ( Meble, zabawki, pościel i inne)???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubiale1 Re: wyprzedaż w Ikea 01.01.06, 13:49 A może ktoś wie, czy mebelki z serii Mamut są przecenione? Nie wiem czy warto się tam pchać z dzieckiem, jeśli obnizki nie dotknęłyby dziecięcych artykułów. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: wyprzedaż w Ikea 01.01.06, 15:02 nie widziałam przecen MAMUTA, przecenione były drewniane - ze sklejki stoliki dziecięce, pokrowiec na pompowana poduchę na podłogę komplety pościeli dla maluszków, badziewne lampki=kinkiety oj bardzo badziewne, stroje czarownicy, kosze siatkowe stojące (2 wzory) fotel w kszałcie misia plastikowe kubeczki itp generalnie - mnie ta wyprzedaż (w całej ikei) rozczarowała w wakacje było ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś
bea975 Re: wyprzedaż w Ikea 01.01.06, 15:05 Byłam 30 grudnia w Ikea Gdańsk, właśnie po to by kupić stolik, krzesełko i stołek z serii Mamut i niestety wszystko jest w normalnych cenach. Nie rozglądałam się intensywnie po dziale dziecięcym, ale wielu przecen nie widziałam. To co wpadło mi w oko to głównie tekstylia - jakieś zasłonki, futrzane pokrycie na stołek pasujące do mamutowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: wyprzedaż w Ikea 01.01.06, 16:55 Jednen wzór pościeli (z robalami)za 15 zł, pojemniki siatkowe na zabawki, wiszące i takie siatkowe tuby z zapieciem w kształcie kwiatu lub robala (te po niecałe 20 zł). Jakis pluszak jeden (żyrafa). W sumie marnie. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kasia799 Re: wyprzedaż w Ikea 01.01.06, 17:42 Moze na ich stronie znajdziecie cos dla siebie ikea.k2.pl/wyprzedaz/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: fotele w kształcie misia 02.01.06, 15:09 no wlaśnie mnie intersuje ten fotel w kształcie misia. Widziałam na allegro po 155 zł, i pomyślałam sobie, że napewno wyprzedaż w sklepie, hihi. wiecie może po ile są w sklepie te foteliki Odpowiedz Link Zgłoś
mdorota11 Re: fotele w kształcie misia 03.01.06, 12:29 w gdańsku kupiłam dla roczniaka poduszkę do ćwiczenia równowagi, cena 249, po przecenie 149, a jak pojechałam była za 69, miło mi było ; ) Chciałam wprawdzie zieloną, a były już tylko czerwone, ale i tak jestem zadowolona, bo kręciłam się wokół nich już od pewnego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: fotele w kształcie misia 03.01.06, 16:20 włąśnie na taką poduchę ma ochotę, ale wygląda n a to, ze w każdym nieście przeceniają coś innego.... ja w lipcu kupiłam na wyprzedaży worek bokserski przeceniony na 79zł cieszyłam się z zakupu do kolejnej przeceny..były za 49... no tak już jest mimo wzystko, czy w sklepie, czy poprzez allegro warto kupić taniej niż normalnie; miś za 250-300? zł na Allegro za 150 to jednak okazja Odpowiedz Link Zgłoś
ozania Re: fotele w kształcie misia 16.01.06, 20:11 Dzis w katowickiej ikei na dziale dzieciecym (nie chce mi sie sprawdzac nazw,wiec opisowo: fotelik mis kosztowal 129zl, fotelik obrotowy z naciaganym daszkiem 99zl (a pamietam,ze na allegro 179!), poduszka do nauki rownowagi 99zl. To tyle,bo szczerze mowiac na inne rzeczy juz nie zwracalam uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: wyprzedaż w Ikea 03.01.06, 12:44 We Wrocławiu sa na wyprzedaży bardzo fajne drewniane puzzle w cenach 9,99-19,99 (poprzednio 19,99 i 29,99), puzle są już dla 18, mies - bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
dorittak Re: wyprzedaż w Ikea 21.01.06, 13:12 a pojemniki kolorowe na zabawki są przecenione? Odpowiedz Link Zgłoś
jorin Ikea - Krakow 09.01.06, 09:55 a w Krakowie: - poducha do cwiczenia rownowagi - 100 pln - szafa, lozko i zaglowek Mammut - o ok. 50% - kosze siatkowe - 20 pln - puzzle - jeden z kompletow poscieli - mis duzy i maly, brazowy - 30 pln - pacynki - 20 pln j. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: wyprzedaż w Ikea 16.01.06, 22:07 W Niemczech cala seria mebelkow Mamut jest przeceniona, bo podobno wycofuja. A jesli tu wycofuja, to pewnie w Polsce tez. No wiec powinni kiedys chyba przecenic. Oprocz tego wszystkie posciele, firanki, dywaniki w owady i robaki sa przecenione. I wiele kolorowych pojemnikow na zabawki. Odpowiedz Link Zgłoś