Dodaj do ulubionych

PegPerego - po cenach hurtowych

13.01.06, 03:49
Witam
Szukam kogoś do spółki do zakupu artykułów PegPerego.
Uzgodniłam z moją szefową iż mogę zrobć zamówienie na jej sklep, gdzyż wtedy
będę mogła kupić wózek po cenie hurtowej. Dowiadywałam sie już co i jak i
wiem iz żeby był hurt wystarczy zamówienie np 3 wózków.
Ja osobiście kupuję sobie wózeczek AT4 (taka ternowa wersja Atlantico)

familyshop.com.pl/TOWARY/PegPerego/AT4.html
www.mamasandpapas.co.uk/travel/allterrain/at4_pramette.htm
Cena w HURTOWNI dziecięcej w Trójmieście 1885zł (Akpol)
Najniższa cena jaka udało mi sie znaleść w iternecie 1799 (ale nie wiem czy
to nie ta stara wersja bez skrętnej osi przedniej)

Cana hurtowa natomiast to 1450zł

Czyli jakby sie nam udąło zebrać to można by zakupy zrobić średnio o 25-30%
taniej!!
Może by do tego doszło by jakieś 30 zł (od osoby) na pokrycie kosztów
przesyłki.
Ponieważ każdy z wózeczów PegPerego kosztuję od 1000 w górę czyli każda z
nasz zaoszczędziła by na tranzakcji minimum 300 zł!

Ze względów organizacyjnych najwygodniej by mi było aby znalazły sie chętne
do hurtowych zakupów z Trójmiasta i okolic.

Obserwuj wątek
    • joannabury Re: PegPerego - po cenach hurtowych 13.01.06, 08:20
      A czy u nas jest dostepne AT4 Pramette?
    • malinka255 Re: PegPerego - po cenach hurtowych 13.01.06, 08:41
      Podoba mi się Peg Perego Duette, dla dwójki dzieci, ale za drogi...nawet z
      rabatem...
      malinkasad
    • masza76 Re: PegPerego - po cenach hurtowych 13.01.06, 11:33
      ja byłabym zainteresowana, bo planujemy zakup A3 i fotelik, ale niestety jestem
      z warszawy. a kiedy planujesz zakupy?
      pozdrawiam
    • edyta.23 Re: PegPerego - po cenach hurtowych 13.01.06, 11:41

ja też byłabym zainteresowana. Planuje zakup Peg Perego Young. Czy są dostępne
      wszystkie kolory?
      no i też jestem z Warszawy...
      • joannabury do edyta.23 13.01.06, 13:56
        Ja też jestem z Warszawy i też Peg Perego Young. To jesteśmy już dwie.
        • majatusia Re: do edyta.23 13.01.06, 14:17
          No suuper.... tylko ja nie jestem z Warszawy. I jakos nie mam pomysłu jakby to
          organziacyjnie załatwić - transport wózka, zwrot pieniążków.
          Jak macie jakeiś rozsądny pomysł - to nie ma sprawy.
          Ja niestety mam tylko orzsądny pomysł na Trójmiasto, Elbląg i Poznań
    • mmmonika Re: PegPerego - po cenach hurtowych 13.01.06, 14:44
      A może spróbujcie kupić na niemieckim eBay, ja tam kupiłam Pliko nowe za 700zł
      (w przeliczeniu)
      • kalka13 ja mam AT4 ale che kupic cos jeszcze 13.01.06, 15:36
        hej ja tez z warszawy i potrzebuje kupic navette do mojego at4 i torbe smile) ja
        za swoj at4 zaplacilam 1500 zl w sklepuie internetowym ale bardzo sie
        targowalam i zakrecilam sprzedawce bo on wtedy dopiero wchodzil to jest ta
        wersja z 2005/2006 ze spiworkiem mam kolor toffi dziewczyny chetnie sie dolacze
        moje gg 2026103
        • majatusia Re: ja mam AT4 ale che kupic cos jeszcze 14.01.06, 11:42
          Zastnanów sie czy koniecznie naventę chcesz bo ponoć juz "za chwile" będą w
          ofercie nosidła do wózków PP. Na zagranicznych stronach znalazłam już to:
          cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7379803029&category=23618
          (zdjecie po lewej)
          Ponoć cena mniej niż połowa navetki.
          • kalka13 Re: ja mam AT4 ale che kupic cos jeszcze 14.01.06, 13:55
            wiesz co na pewno chce navette nie lubie takich nosidelek a to na zdjeciu jest
            do tego wozka co jest obok na zdjeciu a to jest kolor safari czyli poprzedni
            model wtedy byl tylko jeden kolor wiec na 100 % navetta i torba do wozka
            orientujesz sie moze jaka jest cena i czy w koncu bedzie cos z tych naszych
            zakupow smile
            • majatusia Re: ja mam AT4 ale che kupic cos jeszcze 20.01.06, 15:28
              Up....
    • gosia.mama.wojtusia Re: PegPerego - po cenach hurtowych 20.01.06, 15:53
      jestem chetną,w jakiej cnie byłoby pliko p3 completo w kolorze mint?i na kiedy
      byłby wózek? proszę o info gdyż sprawa jest dla mnie pilna,jak tu się nie uda to
      kupie na ebayu
      • kasiafox Re: DO gosia. mama.wojtusia PegPerego 04.02.06, 00:31
        Chciałam zapytać jak chcesz kupić wózek z ebay? przeglądałam strony ebay i są tam naprawdę dużo niższe ceny wózków iż tu w Polsce.
        Nigdy nic nie kupowałam z poza kraju i nie wiem czy wogóle nie jest to zbyt duże ryzyko. Masz jakieś doświadczenie w takich zakupach?

pozdrawiam
        • ela-e22 Re: DO gosia. mama.wojtusia PegPerego 04.02.06, 07:39
          Dołączam się do pyt. Kasiafox i co wówczas ze gwarancją?
        • gosia.mama.wojtusia Re: DO gosia. mama.wojtusia PegPerego 04.02.06, 12:37
          gwarancja jest na Niemcy,tego sie nie obawiam gdyż to są wózki bezawaryjne a
          cena duzo nizsza,poza tym wszystko jak na polkim allegro,wysyłam pieniazki przez
          paypal i czekam na przesyke,koszt wysyłki pliko do Polski to 25 euro
          • kasiafox Re: DO gosia. mama.wojtusia PegPerego 04.02.06, 14:41

Możesz podać link do strony z której będziesz zamawiała wózeczeksmilemnie interesuje jakiś peg perego ale jeszcze nie wiem na który się zdecydować, bardzo zależy mi na okryciu na nóżki. Jeszcze podobają mi się wózki inglesina oczywiście spacerówki.

pozdrawiam
    • neftyda1 Re: PegPerego - po cenach hurtowych 04.02.06, 22:16
      Witam
      Mieszkam w Warszawie i również mogę sprowadzić każdy wózek Peg Perego w niższej
      cenie niż w sklepach. Zainteresowane osoby proszę o kontakt.
      • gosia.mama.wojtusia neftyda 04.02.06, 23:14
        za ile byłby pliko p3 w kolorze mint?albo toffee?
      • scubadiverka Re: PegPerego - po cenach hurtowych 04.02.06, 23:20
        Mnie interesuje Pramette i fotelik, ale wszystko zalezy oczywiscie od ceny.
        • kasiafox Re: PegPerego - po cenach hurtowych 05.02.06, 21:54

Ja też proszę o jakieś informację na temat wózeczka pliko P3, jaka cena, ile trzeba czekać na przesyłkę i jakie są warunki takiego zakupu!

możeda Pani jakiś numer np na gg? wtedy szybciej można się dogadać.

pozdrawiam
          • lesia28 Re: PegPerego - po cenach hurtowych 05.02.06, 22:29
            Polecam tego sprzedawce na ebayu.Kupowalam u niego pliko 3 tyg temu.Za
            przesyłke placilam 20 euro.
            search.ebay.de/_W0QQfgtpZ1QQfrppZ25QQsassZkidsQ2dcomfortQ2dde
            • gosia.mama.wojtusia Re: PegPerego - po cenach hurtowych 06.02.06, 08:19
              lesia wlasnei u niego chce kupic,za przesylke do polski napisał mi ze liczy 25 euro
              • lesia28 Re: PegPerego - po cenach hurtowych 06.02.06, 11:37
                Wyslalam ci na maila gazetowego,jego odpowiedz do mnie co do kosztow
                przesylki.Mozesz ja delikatnie zapytac czemu jest drozej i podeslac mjego
                maila.W sumie to tylko 5 ojro ,ale czemu maja na nas zarabiacwink
                • gosia.mama.wojtusia Re: PegPerego - po cenach hurtowych 06.02.06, 13:59
                  wyslij prosze jeszcze raz bo skasowalam przez pomyłkę
              • lesia28 Re: PegPerego - po cenach hurtowych 06.02.06, 11:42
                search.ebay.de/_W0QQfgtpZ1QQfrppZ25QQsassZcasitabambini
                ten mi pisal ,ze przesylka do Polski 21 euro
    • aaniagdynia majatusia 06.02.06, 15:04
      Jestem tez z Trójmiasta, wiec moge sie dołaczyc. Tylko ja chce pliko, wiesz moze ile by kosztował? Zastanawiam się tez nad kupnem na nienieckim ebay-u, ale tam sa te wózki bez osłony na nogi, albo może ja szukac nie umiem
      • sasza71 aaniagdynia 06.02.06, 16:24
        te z osłonka na nogi to pliko p3 completo, przed momentem sprawdzałam- nie ma
        ich teraz wystawionych na niemieckim e-bayu, moze dlatego, ze idzie wiosna?wink
        • aaniagdynia Re: aaniagdynia 06.02.06, 20:29
          No właśnie nie ma, a nie wiesz może po ile bły te z osłonkami, albo po ile można bez osłonek kupic w Polsce. Pytam bo pliko bez osłonki na ebayu niemieckim z przesyłką kosztuje ok 700zł, a w Polsce widziałam tylko z osłonką, ale po 950 już można kupić, wiec ciekawe czy jest jakas różnica na te z osłonkami. Ale namieszałam, mam nadzieje że wiadomo o co mi chodzi.
          • sasza71 Re: aaniagdynia 06.02.06, 21:44
            nie mam pojęcia ile kosztowało completo w niemczech, znalazłam takie tylko
            cgi.ebay.de/PASSEGGINO-PLIKO-P3-COMPLETO-PEG-PEREGO_W0QQitemZ7741256884QQcategoryZ20414QQssPageNameZWD2VQQrdZ1QQcmdZViewItem
            na włoskiej stronie,blisko 200euro,gdy pojawi sie jakies p3 completo na
            niemieckime bayu-dam znac.
            • aaniagdynia Re: aaniagdynia 06.02.06, 21:57
              bardzi Ci dziękuje. Tak sobie myśle że kupie te bez, bo jest ok 150zł tańsze i spiworek dokupie, myle że wystarczy.
              Pozdrawiam
              ania
              • asiek255 Re: aaniagdynia 07.02.06, 17:59

Warto wziąść pod uwagę www.bobowozki.pl/index.php?manufacturers_id=15
                • sasza71 pliko p3 completo- z osłonką na nogi 07.02.06, 18:13
                  ..pojawił sie na niemieckim e-bayu, ale dosyc drogo,jednak tak jak obiecałam -
                  daję znać smile)
                  cgi.ebay.de/Buggy-Peg-Perego-Pliko-P3-Completo-MT-OH-Bl-Sable-NEU_W0QQitemZ7388728740QQcategoryZ15470QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

pozdrawiam-ola
                  • aaniagdynia Re: pliko p3 completo- z osłonką na nogi 07.02.06, 18:42
                    Dzięki. Nie opłaca się tam go kupić, bo wyjdzie z przesyłką 1000zł, więc tak jak u nas. Szkoda że w Polsce nie ma bez osłony, bo pewnie też nie opłacałoby się sprowadzac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka