abajerek 09.02.06, 10:29 znalazłam super mebelki do dziecinnego pokoju, moze komus sie przydadza a jak macie jakies inne strony to wklejcie, jestem na tym etapie teraz www.bami.pl/bami,pl,group,1m.html www.globinit.com.pl/wiosna.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_la_la Re: strony www z meblami dla dzieci... 09.02.06, 10:37 Te meble bajeczka. Bami salon jest w Gdyni to sobie pojadę bo tez szukam mebli dla mojego synka. A jak one cenowo?? Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: strony www z meblami dla dzieci... 09.02.06, 10:40 wyslalam zapytanie o cennik jak odpisza to dam znac a te bambi sa tez podobno w sosnowcu wiec cos popytam Odpowiedz Link Zgłoś
ewabart Re: strony www z meblami dla dzieci... 09.02.06, 10:55 Witam, jezeli otrzymasz cennik to mam prosbe przeslij mi tez na adres gazetowy. dzieki Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: strony www z meblami dla dzieci... 09.02.06, 11:57 www.bogfran.pl/index.php?s=6&KategoriaId=2&SystemId=13&AranzacjeId=104&lang=Pl meble ELF Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek uwaga cena kolecji WIOSENNE 09.02.06, 20:51 oficjalnego cennika nie dostalam, ale wyslalam maila do kogos kto juz ma te meble i zachwal je w księdze gości producenta i podał mi cene za cały komplet kolecji wiosennej 6900 prosto od producenta!! no nieststy załamał mnie bo juz moge je sobie wybić z głowy w sobote jade do plejady zobaczyc cene tych bami, ale juz nastawiam sie na szok cenowy chyba jednak te naprawde dziecinne meble, ktore aż cieszą oko nie sa na kieszeń każdych rodziców agata Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek podaję ceny BAMI 10.02.06, 12:24 znowu doznałam szoku model maja lub fiona szafa 1550,szafka 769, łózko 1145 komoda 1525, stoliczek 375, krzesełko 95 ja nie wiem skąd się biora takie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś