Dodaj do ulubionych

Buciki w ccc

09.03.06, 19:30
Co sądzicie o bucikach sprzedawanych w sieci CCC. Chodzi mi o Gufo -
rozmiary 20, 21. Nadają się dla początkującego "chodziarza"?
Obserwuj wątek
    • finezze Re: Buciki w ccc 09.03.06, 22:34
      Butki sa sliczne, wygodne i co najwazniejsze profilowane ALE .... strasznie
      poca sie w nich nozki. I to nie tylko mojemu dziecku...mojej siostrzyczce,
      ktora ma przeszlo 2 latka rowniez. Moje dziecko uczylo sie w nich chodzic ale
      to ALE ma duze znaczenie bo ciagle mial mokre skarpetusie.
      • martulus Re: Buciki w ccc 10.03.06, 10:32
        Hej!Czasami wchodzę do ccc i ilekroć przyglądam się tym butom to nigdy ich nie
        kupię, nawet sobie, a co dopiero dziecku. Są ładne co prawda, ale chyba z
        niezbyt dobrych materiałów, a dla małych dzieci, kórym kształtują się stopki,
        ważne jednak jest, żeby kupić porządne buciki. Myśłę, że w podobnej cenie można
        dostać lepsze.
        Pozdrawiam
        • ursgmo Re: Buciki w ccc 10.03.06, 10:46
          Mam kiepskie zdanie o ich butach . Potrzebowałam na szybko butów , najbliżej
          miałam ccc i kupiłam , może nie z ich najwyższej półki ale ot takie do
          chodzenia na codzień cena ok. 150 zł , w sumie też nie mała. Buty okazały się
          fantastyczne w chodzeniu , naprawdę przewygodne . Moja mama skuszona kupiła
          sobie identyczne . Minęły trzy tygodnie , poszłam na zebranie do córki do
          szkoły i ....odpadł mi jeden obcas , ledwo kuśtykając doszłam po zebraniu do
          domu . Oddałam buty do szewca , po tygodniu odpadł mi drugi .
          Mojej mamie w niedługo później odpadł jeden obcas , odpadł by pewnie i drugi ,
          ale już nie nosiła tych cudów.
          Więcej tam nie kupię , ani dla siebie ani dziecku.
        • mira31 Re: Buciki w ccc 10.03.06, 10:59
          witam, ja też skuszona kiedyś wypowiedziami na tym forum zdecydowałam się wejść
          do sklepu ccc i obejrzeć buty. jedyną ich zaletą jest cena, bo są strasznie
          tandetne, którą parę nie oglądałam to albo miała źle wszyta wkładkę, wklejoną
          podeszwę, wykonana ze strasznego materiału. buty śmierdziały tanim klejem. nie
          kupiłabym ich sobie, a na pewno nie dziecku. tandeta straszna. pozdrawiam
          ps. ja kieruję się zasadą, że co jest tanie to jest drogie, kupuję córce ecco w
          factory w ursusie za ceną bartków a po sezonie odsprzedaję je za 50% ceny.
    • twin2003 Re: Buciki w ccc 10.03.06, 11:33
      Ja bardzo cenię sobie buty firmy Melania z CCC. BArdzo ładne i wygodne.
      Przystępne ceny.
    • ana119 Re: Buciki w ccc 10.03.06, 21:08
      ortopeda mojego dziecka oglądał zimowe buciki Gufo i był zdania że są bardzo
      dobre. Byłam zaskoczona bo te buciki kupiłam głównie dlatego że zima a moje
      dziecko będzie przeważnie w wózeczku. co do pocenia się stópek w bucikach tej
      firmy to pewnie podobnie jak w butach innych firm - trudno trafić... sama
      musisz ocenić ile dziecko będzie chodziło w tych butach po dworze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka