Dodaj do ulubionych

jaki kupić wózek

14.03.06, 10:47
Nie wiem jak kupić wózek dla dziecka na początku myślałam o uniwersalnym 3w1
ale czytając wasze posty widzę, że te wózki się nie sprawdzają, są ciężkie
źle się składają itp.
Pytanie do mam które już przez to przeszły, proszę o radę te wózki nie
kosztuja mało więc szkoda tracić pieniądze na coś mało przydatnego. Proszę
też o podanie najlepszych, waszym zdaniem, marek . Dziękuje czekam na
odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • weronka77 Re: jaki kupić wózek 14.03.06, 10:48
      Mutsy,Emmaljunga,BebeConfort.
    • shanties Re: jaki kupić wózek 14.03.06, 10:52
      Poczytaj sobie to forum i pewnie jakieś wnioski wyciągniesz
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462Pozdrawiam
      • jolacg1 Re: jaki kupić wózek 14.03.06, 10:55
        Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne
        • frodolin Re: jaki kupić wózek 14.03.06, 12:20
          ja miałam ostanio bebe car i uwazam, że ten i jemu podobme są bardzo
          niepraktyczne i cięzkie teraz zastanawiam się nad peg perego
      • jolacg1 Re: jaki kupić wózek 14.03.06, 10:57
        a jest faktycznie przepraszam źle wpisywałam adres
    • unia78 Re: jaki kupić wózek 14.03.06, 13:05
      My mamy - ale Mati już wyrasta - gondolę + spacerówkę za 600 zł. Można wpiąć
      fotelik maxi - cosi. Czy ciężki, hmmm. Wersja z gondolką waży 11,5 kg, ale za
      skórzane paski na "idealnie" prostych chodnikach i górach śniegu w mieście
      oddałabym wszystko.
      Pozdrawiam - Paulina
      • patipomoz Re: jaki kupić wózek 14.03.06, 13:37
        my mamy 3-kołowy QUINNY. ma wady i zalety. niewątpliwą zaletą jest skrętne
        przednie koło i jeśli o to chodzi myslę, że wygrywa zwszystkimi wózkami.
        prowadzenie i manewrowanie nim jest rewelacyjne, można to robić jednym palcem.
        odpowiadają mi też duże koła, zamierzam uprawiać "wózkarstwo" bardziej
        ekstremalne, nie supermarketowe. niestety ma troche wad, które doprowadzaja
        mnie do szału biorąć pod uwagę to, że nie jest to wózek najtańszy. trudno go
        obsługiwać przez jedną osobę. ciężki jak diabli. przede wszystkim wszelkie
        manewry związane ze składaniem, rozmontowywaniem itp kosztuja mnie dużo siły,
        połamanych paznokci itp. kretyńki system naciskania 2 przycisków naraz ,żeby
        wypiąć gondolę, złożyć budkę, pałąk od fotelika samochodowego itp. zbyt często
        brakuje trzeciej ręki. czy polecam? sama nie wiem, skrętne koło to naprawdę
        bomba. może mam dwie lewe ręce?
        • aska_ou Re: jaki kupić wózek 14.03.06, 13:39
          BARTATINA PLUS ! Cena, jakość i estetyka 3 w jednym !
          • jasminar Re: jaki kupić wózek 14.03.06, 14:12
            ja przy pierwszym dziecku zainwestowałam w nowy ponoc super wozek za ponad 1000
            pln drugi raz takiej głupoty nie zrobiewink
            Kupiłam własnie uzywany wózek super jakosc za naprawde niewielkie pieniadze
            lonex polska firma wozek marzenie smile ja jezdze wozkiem wyczynowowink wiec musi
            byc wytrzymały ma mocna rame pompowane koła bieznikowane ze szprychami
            amortyzatory na koła i osobne na gondole wersja głeboko spacerowa z gondola
            ochraniaczami na nozki moskitiera folia p deszczowa przekładana raczka z 3
            stopniowa regulacja wysokosci duzym koszem na zakupy pasami bezpieczenstwa 3
            stopnie regulacji wysokosci oparcia kieszen w budce i torba na gadzety wink
            wozek składa sie tak ze do bagaznika np skody fabi wchodzi bez problemu ciezar
            to około 15kg ale jezdzi jak mercedes goraco polecam wozek nazywa sie FENix
            kołka pompowane takie jak w moim na szprychach robia na zamowienie maja swoja
            strone nowe wozki sa nie drogie!!!!
    • ahoff Re: jaki kupić wózek 14.03.06, 14:44
      Ja zglebialam temat kilka miesiecy.WIem, ze wiekszosc mam poleca wozki z duzymi
      pompowanymi kolami, ale mi zalezalo na tym, by byl leciutki i
      praktyczny.wybralam wiec wózek chicco 2003 trio. Ma wygodna spacerówke -
      parasolke, do tego gondolke oraz fotelik samochodowy. Spacerówka wazy tylko 7,5
      kilo, wiec jest bardzo lekka. Kola sa z pianki, maja srednice 17 cm. Są bardzo
      skrętne, wózek swietnie sie prowadzi. Wozeczek sklada sie jednym ruchem reki i
      wejdzie do najmniejszego bagaznika. Pozatym, cenowo jest calkiem fajnie, bo to
      stara kolekcja chicco i te modele sa juz wyprzedawane. Nowy, z dwuletnia
      gwarancja kosztuje 1660 zł. W sklepach chicco mozna go kupic na raty 0%, wiec
      chyba warto. Z tego co widzialam na forum, wiekszosc mam skarzy sie na wage
      wozkow, bo jak dziecko podrosnie, trudno sie z taka ciezka kolubryna gdzies
      wbic. A moj wozek chicco ma niezla amortyzacje, co tez bylo dla mnie wazne.
      • jasminar Re: jaki kupić wózek 14.03.06, 14:49
        1660 to dla mnie lekka przesada jesli chodzi o kupno wózka a juz zupełna
        przesada jest moim zdaniem kupno wózka na raty.Koła piankowe sa do kitu
        przerabiałam je w pierwszym wozku.Nie trzymaja sie nawierzchni i strasznie
        szybko scieraja
        • fraglesska Re: jaki kupić wózek 14.03.06, 15:43
          Kupiliśmy używany Implast Driver 3XL w stanie idealnym, jeszcze nie miałam
          okazji przetestować ale zapowiada się super. Trójkołowy, terenowy, nie za
          ciężki, amortyzowane, pompowane i szprychowane wszystkie koła, estetyczny.
          Plułabym sobie w brodę gdybym kupiła nowy, bo ten niczym od nowego (oprócz ceną)
          się nie rózni. Więcej będę mogła powiedzieć w maju, bo tak zaczniemy wychodzić.
          Najpierw oczywiście musi przyjść na światsmile)))))
    • kaczorkowa Re: jaki kupić wózek 14.03.06, 16:27
      Ja wybrałam peg perego at4 szerokie lekkie koła , genialnie się składa.
      niestety cena boli ale warto przy moim pierwszym dziecku tylko peg perego
      wytrzymał(trójkołowca ABC naprawiałam 5 razy!!!).Nigdy więcej takiego horroru.
    • koma.edziecko Re: jaki kupić wózek 15.03.06, 12:18
      Na pierwszy rok życia dziecka wózek z pompowanymi kołąmi i tradycyjną gondolą
      jest najlepszy,ja kupiłam Deltima Fokusa i to był dobry wybór,przydało się też
      wpinanie fotelika w stelrz wózka.Po roku sprzedałam go za całkiem przyzwoite
      pieniądze a w międzyczasie kupiłam lekką spacerówkę składaną w parasolkę.
      Mślęże warto rozejrzec się za używaną niedrogą gondolą a potem zainwestowac w
      porządną spacerówkę - i tu polecam Peg Perego.
      ---
      Julka smile
      Oliwka smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka