Dodaj do ulubionych

Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04.

23.03.06, 13:12
Po raz kolejny smile
Reserved 30%
KappAhl 30%
Mexx 20%
Cottonfield 20%
Pepe Jeans 30%
Mango 15%
Bata do 50% na wybrane modele (czyli znowu będzie badziew jak w zeszłym roku)
Duka 20%
Ryłko 25%
Atlantic 30%
New Yorker 25%
Wittchen 20%
Reporter 30%
Venezia 15%
Cubus 30%
River Island 20%
Monnari 20%
Molton 20%
Sagan 20%
Esprit 20%
Wallis 20%
Tatuum 30%
Ecco 30%
Ravel 30%
Furla 30%
House 30%
Galeria Centrum 20%
Benetton/Sisley 30% (na wybraną część kolekcji)
Marks&Spencer 20%
i jeszcze wiele innych sklepów/gabinetów kosmetycznych, fryzjerskich, z
biżuterią itd.

Ponadto w Arkadii tego dnia prawie wszystkie sklepy będą miały obniżki 20-40%.

Oczywiście jak co roku skorzystam z tej okazji smile
Obserwuj wątek
    • alojw Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 23.03.06, 16:41
      A na jaki miesiąc jest ta gazetka. Można ją jeszcze kupić?
      A na jaki miesiąc jest ta gazetka? Można ją jeszcze kupić?
      • rysia30 Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 23.03.06, 17:00
        Można kupić w kioskusmilegazeta jest od dziś w sprzedaży.(numer kwietniowy)
    • jagodowa_panna Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 23.03.06, 17:39
      Te kupony obowiązują tylko jeden dzień? Mój synek ma 22,04 drugie urodzinki i
      raczej nie będę miała czasu na zakupy. A na pewno bym skorzystałasmile
      • pia_ Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 24.03.06, 10:22
        Niestety, obowiązują tylko w tym dniu, ale moje znajome robiły tak, że w
        przeddzień odkładały sobie w sklepie upatrzoną rzecz i w Dzień Glamoura dawały
        kupon i pieniądze komuś znajomemu i ta osoba kupowała to ze zniżką.
        Najlepsze, ze byłam nawet świadkiem, jak kobitka która kupiła kilka dni
        wcześniej ubrania w Tatuumie zrobiła ich zwrot i wzięła je z powrotem ze zniżką
        na kupon - obsługa sama nawet tak proponowała smile
        • kuczynska78 Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 24.03.06, 10:42
          a czy jest na liscie kupon do H&M?
          Aga
          • pia_ Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 24.03.06, 11:08
            H&M i C&A nigdy nie miały kuponów niestety.
            • edytek1 Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 24.03.06, 11:14
              Najbardziej ucieszyłam się z kuponu ecco 30 % tam to spora sumka.
            • agnieszka10012 Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 24.03.06, 11:15
              A czy te kupony wazne sa w calym kraju czy tylko w Warszawie ?
              • rysia30 Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 24.03.06, 13:37
                www.glamour.com.pl/bizz/glamour/tekst.jsp?place=bizz_glamour_main&news_cat_id=84&news_id=11273
                • greenland Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 24.03.06, 14:49
                  a gdzie ecco? uncertain
                  • pia_ Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 24.03.06, 14:55
                    Ecco jest, bo mam przeciez ich kupon smile
                    Na niektórych kuponach pisze, że adresy sklepów są dostępne na ich stronie
                    internetowej - tak chyba jest i w przypadku Ecco.
                    Tu masz listę firmowych sklepów Ecco - wystarczy zadzwonić smile
                    www.ecco.com.pl/klub/klub.html
                  • rysia30 Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 24.03.06, 14:57
                    STEP IN - MULTIBRAND
                    Bielany Wrocławskie, Ul. Czekoladowa 9 (Centrum Bielany, Sklep Step In),
                    Bielany Wrocławskie, Ul. Francuska 6 (Auchan Park Handlowy, Sklep Step In)
                    Bielsko-Biała, Ul. Mostowa 5 (CH Sfera, Lok. 205)
                    Bydgoszcz, Ul. Fordońska 141 (Galeria Pomorska, Sklep Step In)
                    Katowice, Ul. Dyrekcyjna 10
                    Kraków, Al. Pokoju 44 (CH Plaza, Sklep Step In)
                    Łomianki, Ul. Kolejowa 100
                    Łódź, Ul. Piotrkowska 89
                    Poznań, Ul. Św. Marcin 71
                    Szczecin, Ul. Bohaterów Warszawy 42 (CH Turzyn, Lok. 114a), Szczecin, Al.
                    Wojska Polskiego 21
                    Toruń, Rynek Staromiejski 13
                    Warszawa, Ul. Głębocka 15 (CH Targówek, Lok. 117), Warszawa, Ul. Górczewska 124
                    (Wola Park)
                    • pia_ Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 24.03.06, 15:04
                      No to ja już całkiem zgłupiałam - to znaczy, że nie wszystkie sklepy firmowe
                      Ecco biorą w tym udział?
                      • ozania Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 24.03.06, 16:16
                        Hej,
                        z tego co zrozumialam to nie sklepy ecco tylko step in-multibrand,ktore m.in.
                        sprzedaja eccosad Szkoda mi,bo bym wszystkie interesujace mnie sklepy obskoczyla
                        w silesii,z czego najbardziej interesowala mnie ecco,a tak to troche latania.No
                        i w moim przypadku w tym stepie to wybor ecco marny...ech...Z drugiej strony -
                        czego sie nie zrobi dla 30%,wiec pewnie i tak sprobujesmile
                        Pozdrawiam,
                        ania
                        • pia_ Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 24.03.06, 16:32
                          Faktycznie masz rację, dlatego inne marki które sprzedaja jak Panama Jack itp
                          też będą z upustem. Pytałam się dzisiaj w naszym sklepie Ecco, co z butami dla
                          maluchów, bo wybór nader skromny i dowiedziałam się, że mają lekkie opóźnienie,
                          ale do 22 kwietnia będą i wiosenne i letnie w komplecie. Ciekawa jestem czy u
                          nich akcje promocyjne się sumują np przecena + jeszcze rabat. Ale to marzenia
                          ściętej głowy, choć w KappAhl przecenione rzeczy podlegają dalszemu 20% rabatowi
                          przy założeniu karty klienta - fajnie smile
                          • gucci77 Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 24.03.06, 16:50
                            a jak można w KappAhl dostać kartę klienta?
                            • pia_ Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 24.03.06, 16:55
                              Robisz zakupy, wypełniasz formularz, na miejscu dają Ci kartę i kasują twoje
                              zakupy -20% smile
                              To działa tylko raz, ale sami proponują aby przy następnych zakupach wypisać
                              kartę na: tatusia, babcię, ciocię, sąsiadkę itp.
                              Karta jest fajna - przy każdych zakupach zbiera się pieczątki, chyba po 5
                              pieczątkach mozna wybrać jakiś ciuch gratis - akurat tego dowiedziałam się od
                              znajomej, która robi na tę kartę często zakupy i przysyłają jej info mailem, ze
                              czeka ją prezent, obniżka, promocja itp.
                              • pade Kappahl 24.03.06, 19:46
                                To nie tak, trzeba kupić pięć t-shirtów albo swetrów dziecięcych (do 170cm) i
                                szósty wybrany t-shirt albo sweter w cenie do 59,9zł dostaje się gratis.
                • bba75 Re: Kupony rabatowe z Glamoura na 22.04. 21.04.06, 07:42
                  A nie wiecie czy w New Yorkerze kupię dżinsy męskie na kupon? Czy nie dotyczy
                  to tylko damskich ciuchów (na kuponie Reserveda np. podali, że tylko damska
                  kolekcja)?
    • pia_ Przypominam! 20.04.06, 15:25
      To juz w tę sobotę!
      • mira31 Re: Przypominam! 20.04.06, 15:30
        wielkie dzięki , pamiętam i wybieram się do arkadii. udanych zakupów
        • rysia30 Re: Przypominam! 21.04.06, 13:13
          Jeśli macie coś już upatrzonego to polecam odłożyć w sklepie do jutra. I
          przypominam, że np. w STEP IN - MULTIBRAND(ecco) jeden kupon jedna para butów.
          • aska2000 A o 'jeansach' LEE lub LEVI'sa ktoś coś wie?? 21.04.06, 13:34
            Hej!
            Jak w temacie- wiecie może coś ??
            Dla mnie o tyle istotne, gdyż wczoraj będąc w sklepie z dżinsami (CC Silesia) -
            mają m.in. Lee, Levi'sy, Wrangle itd, itp- wypatrzyłam fajną parę Lee , ale
            niestety panienki nie wiedziały czy u nich kupony Glamoura "rabotajut"..wink)

Wiecie może..?
            pozdrawiam!
            • leigh4 Re: A o 'jeansach' LEE lub LEVI'sa ktoś coś wie? 21.04.06, 13:43
              Tylko levis.
              • aska2000 Re: A o 'jeansach' LEE lub LEVI'sa ktoś coś wie? 21.04.06, 21:21
                Kurczę, szkoda, no ale cóż...tak mi sie spodobały,że i bez rabatu je kupię -
                trzeba będzie odżałować crying

Pozdrawiam!
                • gosia.mama.wojtusia zakupy się udały 22.04.06, 21:16
                  własnie wrócilismy z wojaży,najbardziej udany zakup to sandały ecco dla
                  Wojtusia,kosztowały 189zł,z kartą glamoura zaplacilam 132zł-bomba!taniej od
                  Bartków,które w rozmiarze Wojtusia czyli 34 kosztowały 170zł,masakra z tymi
                  cenami,nawet ebz promocji wolałabym te 20zł dołozyć i miec o nebo lepsze ecco
                  • agni71 Re: zakupy się NIE udały :-( 22.04.06, 22:49
                    A u nas się zakupy nie udały. W sklepie Ecco w Wola Parku wybór bucików
                    dziecięcych strasznie mizerny. Nastawiałam się jeszcze na bhs w Arkadii, ale
                    tam już chyba dotarliśmy za póżno, bo co mi się podobało, to nie było
                    odpowiedniego rozmiaru (104). Tak więc, w efekcie, z wszystkich kuponów
                    kupiliśmy tylko koszulę dla męża....
                    Już nie wspominając o tym, że tłumy w Arkadii były porażające ...
                    aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka