kaska.to 17.04.06, 23:02 Dziewczyny słyszalam o fajnej parasolce chicco,rozkladana, za okolo 600 zl.Czy możecie podac mi model, bo tego juz nie uslyszalam... i gdzie mogę ją obejrzeć w internecie? Dzięki, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koma.edziecko Re: parasolka chcico 18.04.06, 11:24 www.chicco.pl/main/map/details.asp?a_id=3&c_id=11&a_name=5m+&c_name=Na+spacerze&p_id=1455&sub_id=136 chyba o taką Ci chodzi..... na allegro jest ich bardzo dużo. Jak dla mnie to na parasolkę jest za duża i za ciężka ale to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: parasolka chcico 18.04.06, 12:47 Chicco ma jeszcze taką parasolke i ta jest dużo lżejsza www.chicco.pl/main/map/details.asp?a_id=8&c_id=11&a_name=3+&c_name=Na+spacerze&p_id=1466&sub_id=139 Na allegro są w dużo niższej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska.to Re: parasolka chcico 18.04.06, 16:02 Dzięki dziewczyny,szukam czegos stabilnego, bo nasz wozek spacerowy jest bardzo duzy, mamy maly samochod,a na wakacje jedziemy kawalek,wiec pomyslal sobie o parasolce,moje dziecko wtedy bedzie mialo niecaly roczek,wiec chyba bede mogla cos takiego uzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: parasolka chcico 18.04.06, 20:45 Jako wózek przewozowy to zdecydowanie ct 05. Nie wiem czy widziałaś inglessine trip. Ja porównywałam na żywo z ct 05 i inglessina zdecydowanie fajniejsza i lżejsza. A cena ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś