Dodaj do ulubionych

Domek miejski Little Tikes

24.05.06, 15:53
Dziewczyny, czy ma sensu kupowanie go dla dwulatka?
Z tego co widziałam u znajomych na zdjęciach, jest o wiele mniejszy aniżeli
wygląda to w katalogu, nie wiem, czy za rok-dwa Antoś będzie mógł się w nim
swobodnie bawić a wydatek 1550zł (w sklepie 2500zł...) jest zabyt duży, jeśli
ma to byc zakup na jeden sezon.
A może wiecie, czy można gdzieś kupić go taniej?
Czy któraś z Was ma ten domek i może coś więcej o nim powiedzieć?
Obserwuj wątek
    • mama-smyka Re: Domek miejski Little Tikes 27.05.06, 22:30
      Żadna z Was nie skusiła się na ten domek? sad
      • renata28 Re: Domek miejski Little Tikes 28.05.06, 19:05
        Ja oglądałam ten domek, ale ostatecznie postanowiłam w przyszłym roku kiedy
        córeczka będzie miała prawie trzy latka, kupić mały plac zabaw (obecnie coś ok.
        1900). Na razie mamy huśtawkę, namiot i piaskownicę ze stolikiem. Myślę, że
        mojej małej taki domek nie bardzo by podpasował - lubi raczej biegać i skakać
        niż siedzieć w jednym miejscu.
        Pozdrawiam
        • mama-smyka Re: Domek miejski Little Tikes 03.06.06, 01:47
          Dziękuję za odpowiedź.
          U nas sprawa się jakby rozwiązała - Antoś również nie umie usiedzieć w miejscu,
          dlatego też miałam obawy, czy w ogóle taki domek mu się spodoba. W zeszłym roku
          miał taki pod pensjonatem, w którym spędzaiśmy wakacje i był nim oczarowany, no
          ale to było pół jego życia temu wink i chodził wtedy od jakiegoś miesiąca, więc
          wyglądało wszystko nieco inaczej.
          Dziadek się zdenerwował moim niezdecydowaniem i kupił taki zwykły domek w
          Auchanie stwierdzając, że będzie mniej żal 250zł, jeśli się Antkowi nie
          spodoba. No i nie spodobał się. wink

A mogłabyś podać mi linka do tego placu zabaw? Czy to któraś z tych dwóch
          zbawek (cenami się nie sugerowałam, bo wiadomo, że w sieci różnice sięgają 50%)
          www.jazzybaby.pl/pokaz_produkt.php?idprod=794
          www.jazzybaby.pl/pokaz_produkt.php?idprod=841
          Antoś ma w ogrodzie piaskownicę, huśtawkę, wieżę przygody ze zjeżdżalnią (coś
          podobnego do dżungli Little Tikes, ale z Berchet), drabinką stałą i sznurkową
          oraz możliwością wspinania się z dwóch innych stron a pod spodem jest taki
          doczepiany tunel i w zasadzie coś, co można uznać za mini-domek, ja
          przynjamniej tak bym to miejsce nazwała w dzieciństwie. wink Po prostu ma trochę
          miejsca pod podestem w tej wieży i tam czasem siedzi. No i ma ten domek,
          którego nie lubi. smile
          Zastanawiałam się nad stolikiem z ławkami z Little Tikes, ale nie wiem, czy mój
          mały by na tym usiedział a stoliczek i krzesełka już ma... Pomału brakuje nam
          miejsca w altance na chowanie tych rzeczy na noc. wink
          Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka