iwasia123 26.07.06, 20:27 Jakie są wasze opinie na temat wielofunkcyjnego samochodzika CHICCO 4 w 1 model 2006? Bardzo proszę o opinie, gdyż zastanawiam się nad jego zakupem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes0101 Re: Auto CHICCO 4 w 1 27.07.06, 12:44 Mój synek dostał taki na swoje urodziny, zresztą na moją prośbę i uważam że to świetny zakup. Nadaje się również dla młodszego dziecka z racji tego że ma płozy , można dzieco zapiąć i td. Sprawdzony na moim przyszłym chrześniaku Zresztą on też dostanie taki sam ode mnie na swoje chrzciny. Uważam że ten samochodzić rośnie razem z dzieckiem. Także czy będzie miał 2,3 czy 4 lata to będzie z niego korzystał. Mojemu synkowi początkowo najbardziej podobała się muzyczna która jest na kierownicy, zresztą jak wychodzimy na dwór z samochodem to zaczyna się zbiegowisko wszysktich dzieci. Są samochodziki wyposażone jeszcze w jakieś "bajerki" dodatkowe typu trąbka. różne miśki dookoła, ale to już kwestia gustu. Ja uważam że co za dużo to nie zdrowa. samochodzik w moim założeniu ma pełnić funkcję czegoś na kształt rowerka do czasu gdy dziecko nauczy się na nim jeździć, tak żeby można było w razie dłuższej drogi powiedzmy do parku nie brać wózka i dla mnie taką funkcję pełni. Nawet jeśli mały nie zawsze ma ochotę jechać w nim to z lubością go prowadzi. Zaliczył już nawet patent taksówkarza bo podwoził koleżankę do klatki. Jak dla mnie samochodzik to hit z wszystkich zabawek. Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: Auto CHICCO 4 w 1 27.07.06, 13:50 My mamy ten wcześniejszy model, bo mój synek już dwa latka jest na świecie i o ile te zabawki dzwiękowe, płozy do bujania miał w nosie, to pchacz-jeździk jest jedyną naprawdę eksploatowaną zabawką. Odpowiedz Link Zgłoś