Dodaj do ulubionych

Auto CHICCO 4 w 1

26.07.06, 20:27
Jakie są wasze opinie na temat wielofunkcyjnego samochodzika CHICCO 4 w 1
model 2006? Bardzo proszę o opinie, gdyż zastanawiam się nad jego zakupem.
Obserwuj wątek
    • agnes0101 Re: Auto CHICCO 4 w 1 27.07.06, 12:44
      Mój synek dostał taki na swoje urodziny, zresztą na moją prośbę i uważam że to
      świetny zakup. Nadaje się również dla młodszego dziecka z racji tego że ma
      płozy , można dzieco zapiąć i td. Sprawdzony na moim przyszłym chrześniaku smile
      Zresztą on też dostanie taki sam ode mnie na swoje chrzciny. Uważam że ten
      samochodzić rośnie razem z dzieckiem. Także czy będzie miał 2,3 czy 4 lata to
      będzie z niego korzystał. Mojemu synkowi początkowo najbardziej podobała się
      muzyczna która jest na kierownicy, zresztą jak wychodzimy na dwór z samochodem
      to zaczyna się zbiegowisko wszysktich dzieci. Są samochodziki wyposażone
      jeszcze w jakieś "bajerki" dodatkowe typu trąbka. różne miśki dookoła, ale to
      już kwestia gustu. Ja uważam że co za dużo to nie zdrowa. samochodzik w moim
      założeniu ma pełnić funkcję czegoś na kształt rowerka do czasu gdy dziecko
      nauczy się na nim jeździć, tak żeby można było w razie dłuższej drogi powiedzmy
      do parku nie brać wózka i dla mnie taką funkcję pełni. Nawet jeśli mały nie
      zawsze ma ochotę jechać w nim to z lubością go prowadzi. Zaliczył już nawet
      patent taksówkarzasmile bo podwoził koleżankę do klatki. Jak dla mnie samochodzik
      to hit z wszystkich zabawek.
    • 76kitka Re: Auto CHICCO 4 w 1 27.07.06, 13:50
      My mamy ten wcześniejszy model, bo mój synek już dwa latka jest na świecie i o ile te zabawki dzwiękowe, płozy do bujania miał w nosie, to pchacz-jeździk jest jedyną naprawdę eksploatowaną zabawką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka