e_r_i_n 28.07.06, 10:42 Czy ktoś mi może doradzić, gdzie w Warszawie można kupic farbki do malowania buzi? Moje dziecko zazyczylo sobie na mecz siatkowki flag Polski na policzkach PS Lila, Czajka, nie bijcie. Jak tylko ktos odpowie, watek niech znika! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: Pilna prośba 28.07.06, 10:49 Widziałam takie w Tesco w czasie Mistrzostw. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Pilna prośba 28.07.06, 10:53 ja mam takie w domu-kupiłam w geancie jakie 2tyg temu razem z cilit bang-idź na dział chemi i poszukaj-są dołączone jako gratis Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Pilna prośba 28.07.06, 10:54 Wczoraj widzialam w sklepie z zabawkami na Nowym Świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Pilna prośba 28.07.06, 10:56 O, to blisko mojej pracy. W tym takim z duzym wyborem lego? Niedaleko Bliklego? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 w jarzyniaku można kupić ... 28.07.06, 11:11 ... buraka na jagody... W sĘsie buraka na policzki (jagody czyli --------------------------------------------------- çççççççççççççççççççççĂççĂç Gdyby motyle w moim brzuchu zamieniły się w krowy - mogłabym się zająć produkcją mleka na dużą skalę. Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 W EMPiKu 28.07.06, 11:49 W naszym są zarówno farbki jak i kredki do malowania buzi... w warszawskim na pewno też.... Odpowiedz Link Zgłoś