Dodaj do ulubionych

meble DIKTAD - Ikea

31.07.06, 23:04
Witam! Bardzo spodobały mi się właśnie te mebelki, dokładnie szafa i komoda z
przewijakiem. Chciałam zapytać o Wasze opinie na temat tego zestawu, czy jest
funkcjonalny i sprawdza się czy nie warto tyle wydać?
Obserwuj wątek
    • martaeliza Re: meble DIKTAD - Ikea 01.08.06, 00:00
      My mamy komode i lozeczko rozsuwane. Komoda miala sluzyc jako przewijak dla
      Maluszka, ale ani razu nie zostala uzyta w tym celu (najczesciej i najwygodniej
      przewijalo mi sie na lozku). Niezaprzeczalna i wielka zalata tej komody jest jej
      pojemnosc. Szuflady nie wygladaja na tak pojemne jak sa w rzeczywistosci. Teraz
      komoda dobrze sluzy w pokoju dzieci. Do niej dokupilismy normalne szafy Pax w
      kolorze patynowanej sosny i glebokosci 35cm, i jestem z tego rozwiazania b
      zadowolona. Mam wrazenie, ze szafa Diktad nie pomiescilaby wszystkich ubran (no
      ale ja mam dwoch Urwisow). Pozdrawiam.
      • olisia3 Re: meble DIKTAD - Ikea 01.08.06, 11:50
        Ja mam z tej serii właśnie komodę z przewijakiem oraz szafę i jestem z nich
        bardzo zadowolona. Co prawda jakość nie jest najwyższych lotów(jak to Ikea) ale
        za to są pojemne i nie zajmują dużo miejsca w pokoiku. Rozważałam też kupno
        mebelków dla dziecka firmy VOX ale właśnie ze względu na zbyt duże wymiary
        musiałam z nich zrezygnować. Wygodne jest korzystanie z przewijaka, chociaż jak
        dla mnie to mógłby być trochę niższy, ale za to dzięki półkom i szufladom masz
        wszystko pod ręką przy przewijaniu czy ubieraniu dzidziusia. Polecam!
    • yyoowita Re: meble DIKTAD - Ikea 01.08.06, 12:58
      My też użytkujemy od 15 m-cy i bardzo nam sie sprawdza. Komoda faktycznie
      mogłaby być ciut niższa jak dla mnie bo mam 160 cm, ale mozna sie szybko
      przyzwyczaić. Niestety łózeczko nie wyjmowanych szczebelków, ale w naszym
      przypadku nie potrzebne, bo służy tylko do spania, nie lubi sie w nim bawić.
      Szafa też w porządku. Dokupiliśmy jeszcze regał na zabawki (chyba z innej serii
      ale doskonale pasuje kolorystycznie)
      pozdrawiam
      Acha łózeczko ma ciut mniejsze rozmiary niż większośc standardowych, ale
      pościel dobrze pasuje normalna 120/60. Lepiej kupic pościel drewex niż ikea -
      moim zdaniem, lepszy wybór i jakość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka