telma5 07.08.06, 13:34 Czy lubicie nowosci np. wyjdzie jakis nowy zapach to musicie go "zbadac" i ocenic . Jakie sa Wasze ulubione . Ja chcialam sobie kupic dobrej marki ale nie wiem jakie ,moze pomozecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxygen100 Re: perfumy.... 07.08.06, 13:42 od lat szukalam stalego zapachu, i gdy znalazlam dostalam po nim parchow. To bylo Champs Elisee Guarlain. Jakos tak sie sklada ze podobaja mi sie zapachy ktore sa malo popularne lub powszechnie uznane za odrazajace i ohydne. np. Poison Diora, Nu YSL, czy Lou Lou Cacharel(??)czy Chanel No 5. itp... ostatnio chyba troche zlagodnialam i kupilam sobie wode dla bab Lacoste. Jeszcze nic mi po niej nie dolega Na ogol wiekszosc zapachow w perfumeriach mi sie nie tyle nie podoba co jakos czuje ze do mnie nie pasuja. np. delikatne swieze czy modne ostatnio kwiatowe zapachy. ja tam wole ordynarne zapachy Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: perfumy.... 07.08.06, 13:44 poison diora jest cudny!! odrażająca to jest cena Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: perfumy.... 07.08.06, 13:51 taaa... no my się przecież nie znamy ja lubię też takie zadziorne, ciężkie, moje takie żeby po mnie jeszcze 8 h w windzie pachniało żadna tam escada czy inne bzdurki nie przebiją Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: perfumy.... 07.08.06, 13:55 no wlasnie zadne tam delikatne wody tylko konkretne zapachy ja ostatanio kupuje w sklepach internetowych, zawsze to troche taniej Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Re: perfumy.... 07.08.06, 14:21 Oxy,spróbuj Black Cashmere-najdziwniejszy z dziwnych i przez to taki piękny,myślę że Ci się spodoba.Tu sa opisy: www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=4973 Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: perfumy.... 07.08.06, 13:46 Najlepiej idź do perfumerii i sama powąchaj, psiknij się testerem i zobaczysz, co Ci się spodoba. Mój ulubiony - Sensi Armaniego (w obu wersjach) Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: perfumy.... 07.08.06, 14:10 Dla mnie od lat rządzi Poison Diora a czasem dla odmiany Obsession Kleina. No ale to b. indywidualna kwestia, ja nie znoszę kwiatowych, lekkich brrr; tylko ciężkie wręcz przytłaczające Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: perfumy.... 07.08.06, 14:08 Malo ktora nowosc mi sie podoba.Z reguly szukam na najnizszych pólkach, gdzie stoja zapachy malopopularne, "przezytki".Bardzo lubie Burberry London, z mlodszych GUCCI EAU DE PARFUM.Lubie zapachy ciezsze, wyraziste, ale nie tylko, np. Lanvin Eclat d'Arpege to "moj" zapach.Natomiast nie lubie zadnych kwasnych aromatow. Odpowiedz Link Zgłoś
paraga Re: perfumy.... 07.08.06, 14:13 A ja właśnie wolę nie-ciężkie zapachy: White notes Armaniego, lub Aqua di Gio też Armaniego Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Re: perfumy.... 07.08.06, 14:33 Ja wolę starsze,klasyczne zapachy,nowości oczywiście nie skreślam ale często są to udziwnione (jak dla mnie) wersje klasyka.Zdażają sie oczywiście nowsze wersje równie udane jak starsze np.Stella Sheer,Shalimar Light itd,ale osobiście jestem dość ostrożna jeśli chodzi o hucznie reklamowane nowości. Trudno mi wskazac jakiś jeden ulubiony zapach,mam ich całe mnóstwo.Dobrze na mnie leżą bogate,kwiatowo-orientalne wonie,natomiast niezbyt ciekawie wypadaja świeżuchy i delikatne kwiatki.Próbowałam nosic kadzidła,ale niestety nie pasują mi i wywołują mdłości. Zapachy które musze mieć na półce to: Organza Indecende Poeme Dune Addict Sun Moon Stars Casmir Choparda Rosa Magnifica AA Contradiction Kleina Sensi Armaniego... I to chyba tyle,bez reszty mogłabym jako-tako egzystowac Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: perfumy.... 07.08.06, 14:36 ostatnio zakochalam sie w eternity calvina cleina.wczesniej uzywalam jadore diora tez cudne.fajne tez sa miracle lancome.ale juz mi sie przejadły i przewachały))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw do escape5 07.08.06, 16:01 escape5 napisała: > Casmir Choparda To ukochany zapach mojej mamy. Niestety, chyba już wycofywany, bo w perfumeriach niepodobna go dostać... Kupujesz gdzieś w realu czy w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: perfumy.... 07.08.06, 16:37 ostatni mój strzał w dziesiątkę to jungle kenzo, ale najlepszy do ciepłego golfa zimą..... a latem takie słodko wietrzne I love love moschino, takie trochę a la light blue dolce gabbany ale z odrobiną pieprzu... a z klasyki na wieczór mademoiselle coco chanel. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: perfumy.... 07.08.06, 19:49 moi ulubiency to "eau du soir" sisley'a i "dune" diora, ale one sa charakterystyczne Odpowiedz Link Zgłoś
anik801 Re: perfumy.... 07.08.06, 19:51 Moje ulubione to alchimie de rochas.Miałam wiele różnych i drogich zapachów,ale te po prostu uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś