oza74 02.09.06, 20:14 chcę kupić kojec, ale mam dylemat jaki? drewniany czy z materiału z siatką? jaki wy polecacie, jakie są wasze doświadzczenia? no i czy wasze pociechy lubią w nich przebywać? jak długo wam służyły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwciab Re: jaki kojec? 02.09.06, 22:37 Witam , my mamy duży siatkowy kojec firmy CAM, służy juz drugiej córci, tyle że mlodsza nie za bardzo lubi w nim siedzieć, nie za długo ale niestety czasem musi, bo nic bym nie zrobila, pozdrawiam IwciaB Odpowiedz Link Zgłoś
nikita94 Re: jaki kojec? 02.09.06, 22:39 Hej my kupilismy taki duży drewniany, poniważ nie przypomina "klatki", tak jak siateczkaowe (około 1 x1 m) Odpowiedz Link Zgłoś
kikak3 Re: jaki kojec? 02.09.06, 23:04 Ja mam kojec z siateczką firmy Hauck i już drugi synuś z niego korzysta. Na początku z podwieszką służył jako łóżeczko, teraz mały w nim sie bawi jak muszę coś zrobić. JEstem zadowolona bo przez siateczkę wszystko widzę a dziecko mnie, poza tym mały jest na etapie samodzielnego siedzenia więc przy traceniu równowagi ma miękkie lądowanie na siatke i nie obija głowy tak jak w łóżeczku o szczebelki. Odpowiedz Link Zgłoś
oza74 Re: jaki kojec? 02.09.06, 23:07 no właśnie o to m.inn. mi chodzi. też myślę, że z siatką jest bezpieczniejszy przy nauce siadania czy wstawania. ale wydaje mi się,że do nauki wstawania jednak lepszy ten drewniany bo szczebelki są łatwiejsze do uchwycenia. czy dobrze myślę? kurcze nie wiem na który się zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
pasmoxx Re: jaki kojec? 03.09.06, 13:16 Witam.My mamy również łóżeczko-kojec z materiału firmy Huck.Nasz Kubcio przesiaduje w nim sporo czasu,oczywiście musi mieć tam ciekawe zabawki.Łóżeczko przydaje się na wyjazd(pakowane w poręczną torbę).Mamy piętrowy dom zatem decyzja zakupu takiego kojca nie podlegała dyskusji.Łóżeczko drewniane jest na piętrze a na dół i przed dom mamy kojec.Dziecko teraz ma roczek a korzystamy z kojca od maja.Jak nie umiał się jeszcze podnosić to się nie podnosił nigdzie ale jak się nauczył w łóżeczku ze szczebelkami to i za jakiś czas w tym.Dodam,że nie mamy żadnych uchwytów tak jak niektóre inne kojce.Łóżeczko kupiliśmy na allegro ok 170 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia19801 Re: jaki kojec? 03.09.06, 13:49 My mamy kojec z siateczką z uchwytami do wstawania i bardzo nam się przydał - korzystamy z niego od 5 m-ca do dziś. Synek nauczył się w nim siadać i wstawać - każdy upadek jest amortyzowany przez siatke, obecnie kojec służy nam jako podróżne łóżeczko - zabieramy go ze sobą żeby synek spał w nocy bezpiecznie. Mamy kojec firmy BREVI. Odpowiedz Link Zgłoś
oza74 Re: jaki kojec? 03.09.06, 20:15 dzięki dziewczyny za odpowiedzi. chyba zdecyduję się na kojec z siatką. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś