Dodaj do ulubionych

Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krakowie

03.11.06, 22:33
Obserwuj wątek
    • carolina2000 Re: Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krak 03.11.06, 22:44
      Coś mi zjadło cały poprzedni wpis.
      Potrzebuję Waszych opinii na temat dobrze zaopatrzonych, ale mających rozsądne
      ceny sklepów dla dzieciaków. Chcę kupić fotelik samochodowy i mogę w weekend
      odwiedzić najwyżej 2-3 sklepy, bo z dziećmi to i tak droga przez mękę. Gdzie
      robicie zakupy? Czy porównywałyście kiedyś ceny w różnych sklepach w naszym
      mieście? Będę wdzięczna za odpowiedź. smile)
      • dzidzia_ch Re: Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krak 04.11.06, 09:14
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=601&w=49007834&a=49017893
        • dzidzia_ch Re: Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krak 04.11.06, 09:16
          a najtansze to
          hurtownia na kingi
          os.Zgody 7
          ul.Kalwaryjska
          • mfka Re: Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krak 04.11.06, 11:23
            Odradzam hurtownię na Kingi - nic tam nie ma, może cenowo nie jest źle, ale z
            wyborem to już jest tragicznie. Os. Zgody - Świat Dziecka - byłam w tym
            tygodniu, z zamiarem oglądnięcia fotelików samochodowych, wybór średni, za to
            na pana sprzedawce czekałam pół godziny i się nie doczekałam - więcej tam nie
            pojadę, ciasno, wszystko poupychane i obsługa do kitu, ul.
            Kalwaryjska "Brzdąc" - wybór też średni, w każdym razie nie ma fotelików z
            wyższej półki, ale to zależy co się chce kupić.
            Zdecydowanie polecam Entliczki - wybór ogromny począwszy od zwykłych, tanich
            fotelików po najwyższą półkę, albo 4 Kids na Zakopiance, choć jest mniejszy
            wybór niż w Entliczkach.
            • dzidzia_ch Re: Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krak 04.11.06, 11:51
              tylko w entliczkach trzeba dokladnie wiedziec co sie chce kupic bo na fachowosc
              obslugi nie ma co liczyc
              kompletnie nie znaja sie ani na wozkacha ani fotelikach
              przynajmniej w entliczkach na dobrego pasterza i na wyki
              • lordess Re: Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krak 04.11.06, 12:28
                podpisuję się pod Panią << dzidzia_ch >> , i dodaję jeszce Entliczek na
                Wysłouchów (Kurdwanów ) , asortyment ok.- polecam , ale obsługa beznadziejna !!!

pozdrawiam
            • kaaaroo Re: Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krak 04.11.06, 12:12
              "Os. Zgody - Świat Dziecka - byłam w tym
              > tygodniu, z zamiarem oglądnięcia fotelików samochodowych, wybór średni, za to
              > na pana sprzedawce czekałam pół godziny i się nie doczekałam - więcej tam nie
              > pojadę, ciasno, wszystko poupychane i obsługa do kitu"

To chyba miałaś pecha, dla mnie tam obsługa najlepsza! Sprzedawce można męczyć
              do bólu i odpowie na wszystkie pytania i wszystko dokładnie pokaże! Czasem
              trzeba poczekać, aż skończy obsługiwać innych klientów. Wybór dość duży.
              Natomiast Entliczki rzeczywiście zaopatrzone są lepiej, ale obsługa pozostawia
              wiele do życzenia jeśli chodzi o sprawy techniczne, więcej można dowiedzieć
              się, grzebiąc sobie po tym forum, a tam tylko jechać po zakup wink
              • mart44 Re: Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krak 04.11.06, 12:23
                Cóż moim zdaniem, jeśli chodzi o "grubszy" sprzęt typu fotelik, to najtańszym
                sklepem jest...internetowy.wink A najlepiej allegro, oczywiście po uprzednim
                wybraniu towaru w sklepie. DLatego polecam rozpatrzenie się w Entliczku (szeroki
                wybór, a z obsługą hmmm chyba lepiej trafiałam), a potem - do internetuwink
    • monia19722 hurtownia Semma 04.11.06, 13:22
      możesz podjechać do hurtowni Semma obok placu rybitwy, ja tam wczoraj robiłam
      zakupy, ceny nizsze niż na allegro jeśli chodzi o łózeczko i fotelik,który
      wybrałam smile) do fotelików, wózków i łóżeczek doliczają 10% przy sprzedaży
      detalicznej a przy reszcie 20% ale i tak ceny spoko, a asortyment od maluszków
      do dzieci szkolnych, z tego co zapamiętałam dostaniesz tam: ubranka pinokio,
      lafel, classic, mnóstwo rajstopek wola, kombinezony coccobello,i wiele innych .
      Ja tam spędziłam 3 godziny; jesli chodzi o foteliki ja kupiłam fotelik 0-13 kg
      z baby dreams model nemo za 170 zł
      • dzidzia_ch os.Zgody 7 04.11.06, 13:54
        kupilam wczoraj fotelik Maxi Cosi PrioriFix
        cena nizsza od bardzo taniego (15% rabat) internetowego sklepu e-maluch
        i do tego pokrowiec frotte gratis
        nie wspominajac o 40 minutowej dyskusji o kolorach i jakosci materialu smile!
        p.Grzesiu jest the best!!!
      • antulek Re: hurtownia Semma 04.11.06, 16:33
        Monia,
        WIesz może w jakich godzinach Semma jest otwarta? I czy w sobotę też?
        Pozdrawiam
        • monia19722 do antulek 04.11.06, 19:18
          antulek napisała:

> Monia,
          > WIesz może w jakich godzinach Semma jest otwarta? I czy w sobotę też?
          > Pozdrawiam

poniedziałek-piatek 8-17
          sobota 9-13

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka