carolina2000 Re: Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krak 03.11.06, 22:44 Coś mi zjadło cały poprzedni wpis. Potrzebuję Waszych opinii na temat dobrze zaopatrzonych, ale mających rozsądne ceny sklepów dla dzieciaków. Chcę kupić fotelik samochodowy i mogę w weekend odwiedzić najwyżej 2-3 sklepy, bo z dziećmi to i tak droga przez mękę. Gdzie robicie zakupy? Czy porównywałyście kiedyś ceny w różnych sklepach w naszym mieście? Będę wdzięczna za odpowiedź. ) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krak 04.11.06, 09:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=601&w=49007834&a=49017893 Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krak 04.11.06, 09:16 a najtansze to hurtownia na kingi os.Zgody 7 ul.Kalwaryjska Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krak 04.11.06, 11:23 Odradzam hurtownię na Kingi - nic tam nie ma, może cenowo nie jest źle, ale z wyborem to już jest tragicznie. Os. Zgody - Świat Dziecka - byłam w tym tygodniu, z zamiarem oglądnięcia fotelików samochodowych, wybór średni, za to na pana sprzedawce czekałam pół godziny i się nie doczekałam - więcej tam nie pojadę, ciasno, wszystko poupychane i obsługa do kitu, ul. Kalwaryjska "Brzdąc" - wybór też średni, w każdym razie nie ma fotelików z wyższej półki, ale to zależy co się chce kupić. Zdecydowanie polecam Entliczki - wybór ogromny począwszy od zwykłych, tanich fotelików po najwyższą półkę, albo 4 Kids na Zakopiance, choć jest mniejszy wybór niż w Entliczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krak 04.11.06, 11:51 tylko w entliczkach trzeba dokladnie wiedziec co sie chce kupic bo na fachowosc obslugi nie ma co liczyc kompletnie nie znaja sie ani na wozkacha ani fotelikach przynajmniej w entliczkach na dobrego pasterza i na wyki Odpowiedz Link Zgłoś
lordess Re: Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krak 04.11.06, 12:28 podpisuję się pod Panią << dzidzia_ch >> , i dodaję jeszce Entliczek na Wysłouchów (Kurdwanów ) , asortyment ok.- polecam , ale obsługa beznadziejna !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaaaroo Re: Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krak 04.11.06, 12:12 "Os. Zgody - Świat Dziecka - byłam w tym > tygodniu, z zamiarem oglądnięcia fotelików samochodowych, wybór średni, za to > na pana sprzedawce czekałam pół godziny i się nie doczekałam - więcej tam nie > pojadę, ciasno, wszystko poupychane i obsługa do kitu" To chyba miałaś pecha, dla mnie tam obsługa najlepsza! Sprzedawce można męczyć do bólu i odpowie na wszystkie pytania i wszystko dokładnie pokaże! Czasem trzeba poczekać, aż skończy obsługiwać innych klientów. Wybór dość duży. Natomiast Entliczki rzeczywiście zaopatrzone są lepiej, ale obsługa pozostawia wiele do życzenia jeśli chodzi o sprawy techniczne, więcej można dowiedzieć się, grzebiąc sobie po tym forum, a tam tylko jechać po zakup Odpowiedz Link Zgłoś
mart44 Re: Najlepsze i niedrogie sklepy dziecięce w Krak 04.11.06, 12:23 Cóż moim zdaniem, jeśli chodzi o "grubszy" sprzęt typu fotelik, to najtańszym sklepem jest...internetowy. A najlepiej allegro, oczywiście po uprzednim wybraniu towaru w sklepie. DLatego polecam rozpatrzenie się w Entliczku (szeroki wybór, a z obsługą hmmm chyba lepiej trafiałam), a potem - do internetu Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 hurtownia Semma 04.11.06, 13:22 możesz podjechać do hurtowni Semma obok placu rybitwy, ja tam wczoraj robiłam zakupy, ceny nizsze niż na allegro jeśli chodzi o łózeczko i fotelik,który wybrałam ) do fotelików, wózków i łóżeczek doliczają 10% przy sprzedaży detalicznej a przy reszcie 20% ale i tak ceny spoko, a asortyment od maluszków do dzieci szkolnych, z tego co zapamiętałam dostaniesz tam: ubranka pinokio, lafel, classic, mnóstwo rajstopek wola, kombinezony coccobello,i wiele innych . Ja tam spędziłam 3 godziny; jesli chodzi o foteliki ja kupiłam fotelik 0-13 kg z baby dreams model nemo za 170 zł Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch os.Zgody 7 04.11.06, 13:54 kupilam wczoraj fotelik Maxi Cosi PrioriFix cena nizsza od bardzo taniego (15% rabat) internetowego sklepu e-maluch i do tego pokrowiec frotte gratis nie wspominajac o 40 minutowej dyskusji o kolorach i jakosci materialu ! p.Grzesiu jest the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antulek Re: hurtownia Semma 04.11.06, 16:33 Monia, WIesz może w jakich godzinach Semma jest otwarta? I czy w sobotę też? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 do antulek 04.11.06, 19:18 antulek napisała: > Monia, > WIesz może w jakich godzinach Semma jest otwarta? I czy w sobotę też? > Pozdrawiam poniedziałek-piatek 8-17 sobota 9-13 Odpowiedz Link Zgłoś