Dodaj do ulubionych

Do użytkowniczek fotelika ISEOS Safe Side Bebeconf

07.11.06, 17:54
Jeśli któraś z Was posiada taki fotelik (9-18kg) dla dziecka to bardzo proszę
o opinie na temat tego fotelika. Jak się sprawuje i czy polecacie go do
kupienia. Stoję przed wyborem i nie mogę zdecydować, do wyboru pozostaje ten,
albo któryś z Maxi-Cosi. Prosze więc użytkowniczki Bebeconforta o opnie na
temat fotelika. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie uwagi.
Obserwuj wątek
    • agnjon Re: Do użytkowniczek fotelika ISEOS Safe Side Beb 07.11.06, 21:34
      Cześć

Mamy taki fotelik kupiony 2,5 roku temu - teraz Bartuś ma 3 latka wciąż w nim
      jezdzi. Dla mnie super szcegolnie przydatna jest możliwość regulacji fotelika
      nie tylko z pozycji siedzącej do leżącej ale i jego poszerzanie. w lecie maluch
      nie lata po foteliku a w zimie nie jest w niego wciśnięty.
      Pomimo tegoo że fotelik ma tyle lat ile ma to nadal wygląda bardzo dobrze
      pomimo paru incydentow - typu zabrudzenie itp.
      Dla mnie naprawde trafiony wybór.
      Polecam
      Aga
      • magdakb Re: Do użytkowniczek fotelika ISEOS Safe Side Beb 07.11.06, 22:19
        Ja mam ten fotelik dopiero miesiac ale uważam że jest super.Rozglądałam się za
        dobrym i bezpiecznym fotelikem nie patrząc na cenę ale ten jest rewelacyjny -
        szeroki, wygodny.szczególnie teraz w zimie przydaje się regulacja bocznych
        oparć.Polecam
        • s.poline Re: Do użytkowniczek fotelika ISEOS Safe Side Beb 30.11.06, 09:03
          mam pytanie. czy pasy samochodowqe w tym foteliku przeklada sie za kazdym razem z przodu fotelika czy raz na stale z tylu fotelika??
      • martuchna28 Re: Do użytkowniczek fotelika ISEOS Safe Side Beb 07.11.06, 22:19
        Dzięki serdeczne!
        Może ktoś jeszcze coś na temat tego fotelika może coś powiedzieć???
        • malwes Re: Do użytkowniczek fotelika ISEOS Safe Side Beb 07.11.06, 22:26
          My używaliśmy - super! Najbardziej mi odpowiadała regulacja szerokości (stopnia
          odchylenia boków). Do spania zwężałam - wtedy główka nigdzie nie uciekała - a
          do jazdy bez spania mogłam rozszerzyć. Bardzo przydawało się to zimą - jak
          musiałam synka w kurtce typu "Sigma & Pi" zapakować do fotelika.
          Młody jest duży - więc mając 2,5 roku przesiadł się do 15-36kg ale też
          Bebeconfort.
        • patatajowa Re: Do użytkowniczek fotelika ISEOS Safe Side Beb 30.11.06, 10:36
          hej, sama niedawno stałam przed wyborem fotelika i wybrałam właśnie BC Iseos
          Safe Side TT.Model od 9-18 kg montowany tylko przodem do kierunku jazdy.Użytkuje
          go już prawie miesiąc i jestem b. zadowolona.Szukałam fotelika który odchyla się
          jak najbardziej do pozycji leżąćej i ten jest super.Synkowi głowa nie leci do
          przodu, jak jest grubiej ubrany to wystarczy pokrętlo i jest luzik, a jak
          cieńsze ubranko to go "dokręcam" wink))Fajna tapicerka, bardzo przyjemna w
          dotyku-taka a'la bawełna + gratis dostalam pokrowiec frotte-przyda sie na upalne
          lato.Latwo się go mocuje w aucie, jest stabilny ale do najlżejszych nie
          należy.Właściwie jedna rzecz troche mi przeszkadz to brak możliwośći zdjęcia
          tych grubych osłonek na pasy -w przypadku starszego dziecka to pewnie nie ma
          znaczenia ale dla mojego malucha są troche za szerokie i za sztywne.Ale ogólnie
          polecam.
    • gosia.mama.wojtusia Re: Do użytkowniczek fotelika ISEOS Safe Side Beb 07.11.06, 22:40
      my też uzywamy i jesteśmy bardzo zadowoleni,zwalaszcza z funkcji zweżania i
      poszerzania fotelika,jest to wygodne złaszcza zimą gdy maluch grubiej ubrany i
      potrzebuje wiecej miejsca.Zastanawialiśmy się jeszcze nad priori ale w efekcie
      zdecudowalismy się na iseosa i uwazam ze to był dobry wybór
      • mfka Re: Do użytkowniczek fotelika ISEOS Safe Side Beb 08.11.06, 10:32
        Właśnie stoję przed takim samym dylematem Bebeconfort lub Maxi-cosi Priori, nie
        wiem co wybrać, więc wszelkie uwagi są bardzo cenne.
    • weronka77 Re: Do użytkowniczek fotelika ISEOS Safe Side Beb 30.11.06, 09:07
      Ja własnie kończę uzytkowacwink)Bo córeczka wyrosła już.Ale naprawdę mohę
      polecić-malucha mamy dość dużego a fotelik regulowany na wszystkie sposobywink
      Mamy model od0 do 18wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka