Dodaj do ulubionych

bezbarwna - blyszczaca

IP: proxy / 217.153.34.* 11.10.02, 09:51
wraz z ropoczeciem sezonu grzewczego zaczynam miec problemy ze
spierzchnietymi ustami,
chcialabym kupic ochronna pomadke, ktora by dawala efekt mokrych ust... czy
spotkalyscie cos takiego w drogeriach/aptekach?
najfajniej, gdyby to byla zwykla pomadka w sztyfcie....
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Helena Re: bezbarwna - blyszczaca IP: 213.134.140.* 11.10.02, 11:19
      Fajne sa blyszczki w tubkach Manhattanu. Bardzo dobrzwe pielegnuja, fajnie
      podkolorowuja usta i wygodnie sie nakladaja. W razie zjedzeania sa pyszne. Mi
      najbardziej odpowiada Lemonade Lips, od ktorego jestem juz uzalezniona.
      Pozdrawiam
      H.
      • Gość: koko8 Re: bezbarwna - blyszczaca IP: proxy / 217.153.34.* 11.10.02, 12:37
        lubie blyszczyki w tubkach, ale niestety - wtedy przyklejaja mi sie wslosy do
        ust... w lecie uzywalam juicy tube i w wietrzne dni mialam wlosy z tylu glowy
        przyklejone do buzi:-)) marzy mi sie taki bezbarwny blyszczyk w sztyfcie...
        prawdopodobnie rozwiaze ten problem obcinajac kudelki (choc wkrotce slub- wiec
        niby powinny byc dlugie wlosy, jakies koki, wpiete rumianki... heh)
        • damona Re: bezbarwna - blyszczaca 11.10.02, 12:48
          mam blyszczyk bezbarwny dajacy efekt mokrych ust, co najwazniejsze NIE lepi
          sie - co prawda nie jest w sztyfcie, tylko z aplikatorem z gabeczka. Firmy YR.
          Moze taki bedzie Ci pasowal?
          • katii1 Re: bezbarwna - blyszczaca 11.10.02, 15:02
            A ja uwielbiam błyszczyk Constance Caroll
    • miriam_73 Re: bezbarwna - blyszczaca 11.10.02, 16:42
      też mam ten problem. polecam spóbować Vinefit Levres lancoma. Malutka tubeczka,
      którą można zawsze nosić przy sobie, z kulkowym zakończeniem. Preparat slicznie
      nawilża, wygląda na ustach jak bezbarwny błyszczyk.
      • Gość: koko8 Re: bezbarwna - blyszczaca IP: proxy / 217.153.34.* 11.10.02, 17:19
        swietnie, sprobuje tego specyfiku lancoma...
        natomiast co do blyszczyku YR- mam taki pomaranczowy - i niestety mam wrazenie
        ze wysusza mi usta ;((

miriam_73 napisała:

> też mam ten problem. polecam spóbować Vinefit Levres lancoma. Malutka
        tubeczka,
        >
        > którą można zawsze nosić przy sobie, z kulkowym zakończeniem. Preparat
        slicznie
        >
        > nawilża, wygląda na ustach jak bezbarwny błyszczyk.
        • damona Re: bezbarwna - blyszczaca 11.10.02, 17:30
          dopiero doczytalam, ze masz problem z pierzchnieciem ust.
          to faktycznie YR nie bardzo sie nadaje. Mi co prawda ust nie wysusza, ale jesli
          masz takie sklonnosci to moze odpowiedniejsze bedzie cos o konsystencji kremu
          niz zelu.
    • Gość: Amy Re: bezbarwna - blyszczaca IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 18:04
      dosc dobrze nawilza i daje efekt lekko mokrych ust pomada ochronna Erpas, do
      kupienia w aptece. Jest w takim niebieskim metalicznym opakowaniu z metalowa
      kuleczka. Ma w skladzie łopian i olejki eteryczne 12%. Na pewno nie lepi sie,
      ale ma silny, ziolowy zapach, co nie kazdemu moze odpowiadac.
      • Gość: katrina Re: bezbarwna - blyszczaca IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 20:41
        ile Erpas kosztuje?
        • Gość: Amy Re: bezbarwna - blyszczaca IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 12:37
          Niestety zupelnie nie pamietam, kupowalam dosc dawno.
          Pozdrawiam
          • ptasia Re: bezbarwna - blyszczaca 12.10.02, 16:27
            Erpas drogi nie jest, chyab coś ok. 10 zł, ale ten zapach - :-(((; poza tym mi
            ona w ogóle nie pomagała na wyschnięte usta, wydawało mi się natomiast, że
            pomaga na zajady itd.
    • hokusai Re: bezbarwna - blyszczaca 12.10.02, 12:09
      Ja bym ci radzila ( Hours Cream Elizabeth Arden. To krem w tubie (chyba 50ml),
      o konsystencji przezroczystej mazi (to nie brzmi zachecajaco, ale ...) - n
      austach daje efekt rewelacyjny - mokre, zalotne, piekne. Nawilza i chroni
      bezkonkurencyjnie. I starcza chyba do konca zycia. Jesli nie chcesz nosic ze
      soba tej tuby, to wycisnij troche do malenskiego pudeleczka (np po jakiejs
      probce kremu) i nos w torebce. To jest naprawde rewelacja (oprocz ust,
      przyspiesza tez gojenie malych ran ( stad nazwa), jest dobry na poskromienie
      pierzastych koncow wlosow, a jak trzeba, to i mozna nim nasmarowac skrzypiace
      zawiasy). To nie tylko kosmetyk wszechczasow - to po prostu CUDO.
      Polecam i pozdrawiam

PS. Nie pracuje dla EA. DS
      • anexxa 8 hours cream e. arden 12.10.02, 12:55
        mowisz, ze az takie dobre???

o rany, to lece kupic... widzialam na allegro;)

xx.
    • Gość: Mia Re: bezbarwna - blyszczaca IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 12.10.02, 12:32
      mam takie cudo. LipBalm z Body Basic, ja mam miodowy, ale są różne. nabłyszcza
      jak dziki, cudnie nawilża, pbłędnie jest wydajny i kosztował mnie aż 10
      zł... ;-) Bardzo polecam.
      • Gość: elka Re: bezbarwna - blyszczaca IP: *.sav.tkb.net.pl 12.10.02, 12:53
        gdzie moge dostac produkty Body Basic? czy sa do kupienia tylko w Warszawie w
        GC? Jestem z poza Wawy.
        • Gość: Mia Re: bezbarwna - blyszczaca IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 12.10.02, 13:55
          Ja kupuję w Krakowie w GC i nie pamiętam, żebym je u nas widziała w innym
          miejscu...
    • sliwkaa Re: bezbarwna - blyszczaca 12.10.02, 15:34
      ja polecam bezbarwny blysczyk firmy Sans Soucis. Nie lepi sie, i dosc długo sie
      trzyma na ustach : - )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka