e.x.i.t 08.11.06, 17:16 Czy te interaktywne kotki i pieski to faktycznie fajna zabawka . Moja 6 latka męczy mnie o pieska ale nie wiem czy nie jest już za duża . Czy wasze dzieci bawią się tymi zabawkami , czy to nieudany zakup ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koma.edziecko Re: Furl Real Hasbro - interaktywne zwierzaki 08.11.06, 17:47 U nas się sprawdził,kupiliśmy dwa lata temu kotka wiele już przeżył,pięciolatka już się nim znudziła ale młodsza się zainteresowała Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Furl Real Hasbro - interaktywne zwierzaki 08.11.06, 17:59 Moja córka jak miała 2,5 roku to dostała od znajomych kotka - porażka, do dzisiaj leży i pokrywa się kurzem. Natomiast córka owych znajomych miała z tej serii nowo narodzoną pandę i moja mała oszalała na jej punkcie. Akurat trafiłam na obniżkę w Auchan i za 56 zł kupiłam tę pandę. Bawi się nią do dzisiaj lepiej niż lalkami. Panda ma mięciutkie futerko, do którego przyjemnie jest się przytulić (kot ma okropną sierść), no i wydaje cichutkie, fajne dźwięki. Odpowiedz Link Zgłoś
lizbetka Re: Do Pia 08.11.06, 21:51 Pia , napisz proszę z jakiej firmy Twoja córka ma tę pandę . Będę wdzięczna . Pozdrawiam . Czy można kupić ją w Tesco , bądź hipermarkecie Geant ? Jaka jest jej cena jeśli widziałaś ją tam ? Odpowiedz Link Zgłoś