Dodaj do ulubionych

wybur wuzka

IP: *.* 09.03.01, 11:37
jaki wuzek kupic dla dwujki z tym ze jedno ma juz pultora roku a drugie jest noworodkiem hodzi mi o cos mocnego letkiego no i dobrego jakosciowo
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: wybur wuzka IP: *.* 09.03.01, 12:24
      Agnieszko! \nNie spotkałam jeszcze wózka, który służyłby dłużej niż jeden sezon. Radzę wybrać się do dobrych sklepów i dokładnie pooglądać.\nIle jest mam tyle poglądów w kwestii wyboru wózka.\nŻyczę przyjemnych zakupów.\n\nP.S. Zwróć uwagę na ortografię. Może warto pisać ze słownikiem? (To nie jest złośliwa uwaga, po prostu myślę, że zaniedbujemy poprawność językową i ortograficzną. Nie usprawiedliwia nas, niestety, charakter nośnika, jakim jest internet.) \nSerdeczności .
    • Gość: guest Re: wybur wuzka (wybór wózka) IP: *.* 09.03.01, 15:16
      Agnieszko\nczy dobrze rozumiem, chcesz kupić wózek dla dwojga naraz? To chyba pozostaje Ci wózek głęboki lub głęboko-spacerowy z takim podnóżkiem, na którym dziecko już chodzące może stanąć i jechać. Robią to różne firmy, np. Bebe Confort (lekki i poręczny, a zarazem o mocnej konstrukcji). Inne rozwiązanie to wózek dla bliźniąt, ale w tym momencie to chyba twoje dzieci mają różne potrzeby "wózkowe" i nie zadowolą się jednym. Wyjaśnij, czego oczekujesz, to może będzie można coś więcej poradzić.
    • Gość: guest Re: wybur wuzka (wybór wózka) IP: *.* 09.03.01, 16:50
      sA W SPRZEDAZY WOZKI KTORE WYGLADAJA JAK BLIZNIACZE-JEDNA STR.PRZEZNACZONA JEST DLA STARSZEGO DZIECKA(SPACEROWKA) A DRUGA JEST Z NOSIDELKIEM.\nmAGDA
    • Gość: guest Re: wybur wuzka (wybór wózka) IP: *.* 10.03.01, 07:59
      Dzienkuie za wasze odpowiedzi naibardziei zainteresowala mnie propozycia Magdy.Gdy bys mogla napisac cos wiencei na ten temat.Jeszcze interesowal by mnie wuzek blizniaczy spacerÓwka zosobno rozkladanymi oparciami i osobnymi budkami.
    • Gość: guest Re: wybur wuzka IP: *.* 09.05.01, 14:18
      Czesc agnierzko!Mozesz wziac pod uwage takie doczepki do wozka nie wiem jak sie to fachowo nazywa, ale wyglada jak deskorolka, i co wazne sprawdza sie!PS Wkurzajace dla wzroku sa te Twoje specjale bledy ortograficze. Wez to pod uwage i popraw sie przy nastepnych postachPozdrawiamMarta
      • Gość: guest Re: wybur wuzka IP: *.* 09.05.01, 14:42
        Czesc!Edziecko czytam krotko (2 dni), nie wiedzialam ze Agnieszko jestes dyslektykiem, wiec moj komentarz o bledach byl zupelnie nie ma miejscu! AGNIESZKO PRZEPRAAAASZAM!!!!PozdrawiamMartaPS Jeszcze raz sorki
    • Gość: sylwia. Re: wybur wuzka IP: *.* 11.06.01, 06:23
      Agnieszko, czy kupiłaś już wózek dla swoich dzieci? Jestem w takiej samej sytuacji, też szukam wózka odpowiedniego dla niemowlaka i półtorarocznego dziecka. Pozdrowienia.PS. Jak sobie radzisz z dwójką dzieciaczków?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka