Dodaj do ulubionych

komis w Warszawie

IP: *.* 19.06.01, 15:25
Mam wózek i autofotelik, które już od 4 miesięcy zalegają u mnie w domu. Ponieważ nie było poważnego zainteresownia moim postem na Grupie, mam pytanie, czy nie wiecie, gdzie można w Warszawie wstawić to komis. Będę wdzięczna za informacje, bo wyrzucić szkoda a i parę groszy by się przydałosmile Wanda
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: komis w Warszawie IP: *.* 19.06.01, 21:16
      W miesięczniku "Dziecko" jest zamieszczona reklama komisu art. dziecięcych:Pruszków ul. B. Prusa 41 paw. 23tel. 723-53-63tel. kom. 0501-384-450Osobiście kupiłam tam wózek i jestem z niego bardzo zadowolona - miła obsługa i spory wybór, polecampozdrawiamMagda
      • Gość: guest Re: komis w Warszawie IP: *.* 19.06.01, 21:38
        JEDEN KOMIS JEST NA MURMANSKIEJ,"KRASNAL",TO PRZY MARSA I OSTROBRAMSKIEJ.OLA
    • Gość: guest Re: komis w Warszawie IP: *.* 20.06.01, 09:03
      Kiedyś przyjmowano w komis fotrliki i inne rzeczy w sklepie Materna na ul. Mazowieckiej (k. księgarni).EWA
      • Gość: guest Re: komis w Warszawie IP: *.* 23.06.01, 12:06
        O ile sie orientuje to sklep materna zostal rok temu zlikwidowany, a szkoda
    • Gość: guest Re: komis w Warszawie IP: *.* 27.09.01, 15:16
      za urzedem gminy w wa targowek porannej bryzy, chyba 34
      • Gość: guest Re: komis w Warszawie IP: *.* 01.10.01, 07:18
        Dagmaro,mieszkam na Bródnie, podczas weekendu szukałam tego komisu w ok. ul Porannej Bryzy, przeszłam się kilkakrotnie i NIC. Napisz może dokładnie gdzie to jest, może jest niewidoczny od ulicy. Pozdr, Ula z Piotrusiem
      • Gość: stynka Re: komis w Warszawie - Na Porannej Bryzy nie ma komisu!!! IP: *.* 04.02.02, 22:42
        Dziś tam byłam. Doczłapałam zmordowana. Ostatnia rzecz, jaka tam jest, to komis!!! Nie dajcie się nabrać!
        • Gość: guest Re: komis w Warszawie - Na Porannej Bryzy nie ma komisu!!! IP: *.* 05.02.02, 08:38
          stynka :hello:Ja tam bylam pare dni temu ... jest tam komis , ale miesci sie w prywatnym domu , nie ma zadnego szyldu ... ja osobiscie nic ciekawego nie znalazlam a i ceny byly takie sobie ... Moja noga wiecej tam nie postanie . Takie jest moje zdanie .POZDRAWIAM
          • Gość: stynka Re: komis w Warszawie - Na Porannej Bryzy nie ma komisu!!! IP: *.* 05.02.02, 09:13
            Szyldu żadnego, ale zadzwoniłam do drzwi. Odpowiedziały mi jedynie ujadające psy!!!
            • Gość: guest Re: komis w Warszawie - Na Porannej Bryzy nie ma komisu!!! IP: *.* 05.02.02, 10:03
              Tak tak zgadza sie ... ujadaja psy , mnie tez tak "przywitaly" . Widocznie nikogo nie bylo w domu . Komis tam jest naprawde , jak ktos ma do nich telefon to niech dzwoni wczesniej ... dowiedzialam sie od tesciowej tej pani ktora prowadzi komis ze ma ona 10 mies. dziecko i akurat mogla byc z nim na spacerze (tak bylo jak ja tam pojechalam)POZDRAWIAM
        • Gość: wike Re: komis w Warszawie - Na Porannej Bryzy 34 tel. 0 601 250 833 IP: *.* 05.02.02, 11:51
          Komis jest,dziewczyna ma małe dziecko może była na spacerze.Sama ją zastałam w sobotę na spacerze, można wcześniej zadzwonić.:)
        • Gość: stynka Re: komis w Warszawie - Na Porannej Bryzy JEST KOMIS!!! Zwracam honor! IP: *.* 05.02.02, 14:37
          Okazuje się, że komis jest. Ja tylko miałam pecha, bo pojechałam akurat, gdy był nieczynny. Dodatkowo zmylił mnie brak jakiegokolwiek szyldu.Lepiej najpierw dzwonić: 675-87-98 lub 601-250-833.Pozdrawiam,stynkaPS Sorki za crossposting...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka