Gość: guest IP: *.* 22.10.01, 14:32 Cześć.Co sądzicie o wózkach tej firmy.Czy warto kupić?A może ktoś ma do sprzedania niedrogo(ale koniecznie z przekładaną rączką i większymi kółkami).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Wózek ABC Design IP: *.* 22.10.01, 16:31 Jak dotąd to zoobserwowałam jego jedną wadę- jest ciężki. Mieszkam na 2-gim pietrze i daje mi popalić. Ale poza tym fajny. gaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wózek ABC Design IP: *.* 23.10.01, 15:01 zajrzyj do Sklepiku post "sprzedaqm wózek ABC Design Tech- rider" Asi_B jest zdjęcie, opis, niezła do tego dyskusja oraz kontakt do sprzedającej - z tego co pamiętam wózek nowy, używany 4 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wózek ABC Design IP: *.* 26.10.01, 21:14 czesc!to sie swietnie sklada że chcesz kupić ten wózek bo ja akurat mam go do sprzedania. To oczywiscie wózek ABC Design, z przekładaną rączką. Kolor granatowo-biały, dołączona do niego jest maskotka przypinana do wózka na rzep(takie miłe urozmaicenie).Ten wózek był używany tylko przez 3 miesiące. Jest więc w b.dobrym stanie.JeZeli jesteś zainteresowana to daj znać i przede wszystkim napisz skąd jesteś. Mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wózek ABC Design IP: *.* 28.10.01, 13:52 cześć. już odpowiadam wszystkim zainteresowanym wózkiem . ma osłonkę na nóżki. koła są średniej wielkości, nie wiem ile waży , ale raczej nie należy do tych filigranowych, no ale chyba da się wytrzymać skoro go czasem znosiłam sama. NOo i chyba ważna rzecz, ja jestem z krakowa, ale wózek mogę dowieźć do nowego targu (małopolskie), bo tam często jeździmy do rodziny. acha , no i cena, możemy się dogadać ale myślę że w granicach 350.to chyba na tyle. pozdrawiam .mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wózek ABC Design IP: *.* 31.10.01, 09:24 Ja mam wózek tej firmy z przekładaną rączką i skrętnymi kółkami, które można wymienić na nieskrętne. Używamy go od ok. pół roku. Jak na razie jesteśmy zadowoleni. Jego wadą jest to że jest dość ciężki, a poza tym OK. Natomiast moja mam tego wózka nie lubi. Uważa, że się go źle prowadzi, szczególnie jak założone są skrętne kółka. Jak założyliśmy jej nieskrętne to mówi, że może być. Jego dużą zaletą jest to, że po złożeniu mieści się nam do bagażnika TICO.Widziałam ostatnio wózki, które są bardzo podobne do ABC ale są firmy ORION. Wózki ORION są tańsze. Mój kosztował ok. 750 zł.Pozdrawiam,Ludek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wózek ABC Design IP: *.* 03.11.01, 00:50 Cześć!Używam takiego wózka od pięciu miesięcy i podzielam zdanie-jest bardzo ciężki. Mieszkam na parterze ale jak pomyślę o wniesieniu go razem z dzieckiem i zakupami na wysokość sześciu schodków - to płakać mi się chce. Poza tym bardzo szybko płowieje od słońca co widać obserwując inne naulicy.A co do zalet to ma super kółka, praktyczny kosz na zakupyi dobrze się prowadzi. Jest bardzo szeroki - bez problemu mieści się w nim śpiworek i dzidziuś ciepło ubrany.Ogólnie jestem z niego zadowolona.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś