Dodaj do ulubionych

Jak się dostać do makro bez karty??? :what

IP: *.* 07.06.02, 11:21
Jak się dostać do makro bez karty??? :what Przeglądałam właśnie ich ofertę i chciałabym kupić kilka rzeczy. :whatNiestety nie mam karty!!! Jestem z Warszawy...Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź.... Lionka
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwias Re: Jak się dostać do makro bez karty??? :what IP: *.* 07.06.02, 12:56
      do makro można wejść tylko z kartą. Ale możesz wejśc wejść jako osoba towarzysząca kimś kto ma kartę. Popytać wśród znajomych kto ją ma, albo nawet stanąć przed wejścim i zapytać kogoś kto jest sam czy możes wejść z nim. Już kiedyś ludzie tak ze mną wchodzili. Potem musisz tylko iść z tą osobą do kasy, bo rachunek bęzie na tę osobę. pozdrowionkasylwia
      • Gość: AgaI Re: Jak się dostać do makro bez karty??? :what IP: *.* 07.06.02, 15:47
        Wydaje mi się że można wejść bez karty tylko trzeba zapłacic około 20zł. (kupic coś w rodzaju biletu)Pozdrawiam,AgaI
    • Gość: Miśk@ Re: Jak się dostać do makro bez karty??? :what IP: *.* 07.06.02, 21:03
      Możesz pożyczyć kartę od kogoś i wejść sama(zazwyczaj nie sprawdzają).Lub poproś kogoś kto prowadzi działalność gospodarczą żeby Ci ją wyrobił.My dostaliśmy dwie i jedną oddaliśmy szagrowi,i jeżdzi sobie sam :)
      • Gość: olka4321 Re: Jak się dostać do makro bez karty??? :what IP: *.* 03.08.02, 16:12
        wejsc z kims przypadkowym.przy kasie poprosic kogos zeby "wzal twoje zakupy na swoj rachnek"mi jedna pani sama to zaproponowala.nie ma sensu placic 20 zl bo pienadz ktore chcesz zaoszczedzic pojda na oplate

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka