Dodaj do ulubionych

wozek-pilne

IP: *.* 09.10.02, 19:38
WitajcieWlasnie popsul nam sie wozek Graco(nie do naprawienia)Musze kupic mojemu 13miesiecznemu synkowi nowy.Tylko nie mam pojecia jaki??Parasolka raczej odpada bo jak nia zime przejezdzic?Myslalam nad Chicco Ponne ale nie wiem czy to dobry pomysl?Dziewczyny poradcie mi cos bo jestem w kropce.pozdrawiam serdecznieVaneska
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: wozek-pilne IP: *.* 09.10.02, 20:56
      czesc,nie polecam Chicco ponee ,bo to pratycznie sam palstik, ma malutkie koleczka, nie rozklada sie na plasko i ma bardzo twarde zawieszenie.kupila go moja kolezanka i bardzo narzeka,ja nie wyobrazam sobie jak ona nim przejezf=dzi sniegi w zimie.a co do parasolek to sa takie,ktore sa swietnie zabudowane np.Inglesina max Evo czy Peg perego pliko matic i one maja ocieplana spiworki na nozki wiec spokojnie mozna jezdzic w zimie.pozdrawiamiza
      • Gość: Ida Re: wozek-pilne IP: *.* 10.10.02, 12:18
        Chicco Pone ma bardzo wąskie siedzisko,a dlaczego nie chcesz parasolki np. Inglesiny,Peg Perego albo Pierre Cardin???
    • Gość: sylasyla Re: wozek-pilne IP: *.* 10.10.02, 13:45
      myslisz o kupnie tanio czy praktycznie i wygodnie?jesli tanio to to co napisze nie jest tanio ale za to super wygodny dla dziecka to bebecar raider at+ (mam go) slyszalam tez ze chicco pick up top air jest ok... ale za najlepsze najwygodniejsze do przewozenia w samochodach (najmniej miejsca zajmuja) + dobra jakosc to spacerowki peg-perego wejdz na strone www.baby.com.pl to sklep internetowy sa tam wozki inglesina, bebe confort, peg-perego, chicco i takie tam...
      • Gość: guest Re: wozek-pilne IP: *.* 10.10.02, 15:31
        Dzieki za odpowiedziDziewczyny a niema czegos taniego(slabo u nas ostatnio z kasa)i zarazem wygodnego dla mlodego i dla mnie???pozdrowka
        • Gość: guest Re: wozek-pilne IP: *.* 10.10.02, 21:07
          Czesc , było juz na ten temat albo na edziecku albo na zakupach.Dla dziecka w tym wieku moim zdaniem nie opłaca się już kupowac duzego i ciężkiego wózka.Jeśli chcesz coś kupić niedrogiego to polecam polską parasolkę Tako.Z ocieploną budką (z okienkiem) ,koszyczkiem, folią przeciwdeszczową,osłoną na nóżki itp.To wszystko za ok.330 zł. Nic nie musisz dokupywać.Polecam bo mam taką.Aga
        • Gość: agacz2905 Re: wozek-pilne IP: *.* 10.10.02, 21:10
          Hm...taniego... były kiedyś posty i krytyczne, i pochwalne - nt. parasolki polskiej produkcji, firmy TAKO. Ja mam dość bogatą wersję tego wózka, jest dość solidny jak na parasolkę (budka, folia przeciwdeszczowa, odpinany pałąk, szelki, w miarę dobra amortyzacja podczas jazdy), dziecko ma dużo miejsca (jak na parasolkę :) ). Zapłaciłam 275 zł i jestem bardziej zadowolona, niż z wózka Graco Alexis, który mam nadal, ale odszedł już w zapomnienie (tj. odpoczywa w piwnicy :) ):hello: Agnieszka
    • Gość: Biedrona Re: wozek-pilne IP: *.* 10.10.02, 20:31
      WitamMożesz kupić wózek używany jest wtedy dużo tańszy. Bardzo bogata oferta jest w naszym sklepiku. Możesz też zobaczyć na allegro.Polecam Peg Perego używam i jestem zachwycona. Kupiłam używany z ogłoszenia.Pozdrawiam Biedrona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka