Dodaj do ulubionych

ABC Design

IP: *.* 09.12.02, 14:49
Co sądzicie o tej firmie? Czy ktoś z Was dysponuje wózkiem tej firmy? Warto kupić?Basia
Obserwuj wątek
    • Gość: Asik25 Re: ABC Design IP: *.* 11.12.02, 03:44
      cześć,Też zastanawiałam się nad tym wózkiem. Jednak wybrałam inny niemieckiej produkcji, zobacz może też Ci przypadnie do gustu, firma Baby Welt. http://www.baby-bellmann.de/http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?cat=1pozdrawiamAsia
    • Gość: iwo1 Re: ABC Design IP: *.* 13.12.02, 15:44
      Ja miałam taki wózek jak Jasiek był mały ,fajny model z przekładaną rączka ,dużym koszem na zakupy nie zwróciłam tylko uwagi na jego wagę /15 kg!/plus cztery Jasiek plus zakupy równało się wytrzeszcz oczu podczas wjeżdzania na krawężniki ,Tapicerka wypłowiała mi po pół roku ,nie byłam z niego zadowolona PozdrawiamIwo
      • Gość: resorak Re: ABC Design IP: *.* 13.12.02, 19:14
        Ja swój mam od 2 miesięcy - jeszcze mi nic nie wypłowiało, ale nie wiem co będzie latem. Mój wózek też jest ciężki (ok. 13 kg) i kosz na zakupy ma olbrzymi, więc jak go zapakuję po brzegi + dzidzia, to rzeczywiście jest co pchać.Wydaje mi się, że warto zwrócić uwagę na dwie rzeczy:1. Jeśli wózek ma duże, pompowane koła to zawsze będzie stosunkowo ciężki.2. Czy wolisz włożyć zakupy do kosza i pchać dodatkowe kilogramy, czy może wolisz nieść je w ręku w torbie?Z podjeżdżaniem pod krawężniki przy "pełnym obciążeniu" nie mam najmniejszego problemu - może dlatego, że mam model trójkołowy (3W Special Air) - przednie kółko podnosi się leciusieńko, a tylne wjeżdżają już same. Ale coś za coś - trójkołowce nie mają przekładanej rączki.Powodzenia przy wyborze.Resorak.
        • Gość: Baś Re: ABC Design-dziękuję IP: *.* 17.12.02, 21:23
          Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Co do tych kilogramów, o których piszecie to i tak będę miała co nosić, ponieważ spodziewam się bliźniaków. Tak więc wymyśliłam sobie, że łatwiej mi będzie znieść dwa pojedyncze wózki i na dole je połączyć takimi specjalnymi łącznikami niż pakować się w typowy wózek dla twinsów. To dopiero byłby wytrzeszcz oczu i pękanie kręgosłupa. Taki bliźniaczy waży ponad 12 kg, do tego dwoje dzieci i oczywiście nieodłączny atrybut matki z dzieckiem - kosz z zakupami!! Wypchany z reguły konkretnie.Ten model, nad którym się zastanawiam to Tech Rider - waży 10 kg - to spacerówka z przekładaną rączką, a oparcie jest regulowane cztero- lub pięciostopniowo. A ponieważ dzieciaki mają się urodzić teoretycznie pod koniec marca, stwierdziłam, że od razu "pójdą" do spacerówkiPozdrawiam serdecznieBasia
    • Gość: AneczkaG Re: ABC Design IP: *.* 19.12.02, 22:33
      Basiu,ja mam co prawda spacerówkę-parasolkę, ale jestem bardzo z niej zadowolona. Fakt, tapicerka mi wypłowiała tzn. granat zrudział (mam kolor Winky 110), ale moje dziecię wózek bardzo lubiło (bo teraz - ponad 2,5 rou - lubi tylko własne nogi). W marcu spodziewm się drugiej pociechy i zastanawiam się nad trójkołowcem ABC. Aneczka
      • Gość: Baś Re: ABC Design IP: *.* 20.12.02, 13:57
        Z tego co wiem - koleżanka z Bliźniaków sprawdzała w sklepie, ale bliźniaczą wersję trójkołowca to jest toto strasznie ciężkie. Jeżeli nie musisz nosić, to można polecić, bo pisała mi, że prowadzi się super, jest skrętny, ma pompowane koła. Ale podnieśc to to już nie przelewkiBasiaPS> Sprawdzała w sklepie, ale w Niemczech, u nas tego nawet na stronie www nie mają
    • Gość: AneczkaG Re: ABC Design IP: *.* 19.12.02, 22:34
      Basiu,ja mam co prawda spacerówkę-parasolkę, ale jestem bardzo z niej zadowolona. Fakt, tapicerka mi wypłowiała tzn. granat zrudział (mam kolor Winky 110), ale moje dziecię wózek bardzo lubiło (bo teraz - ponad 2,5 rou - lubi tylko własne nogi). W marcu spodziewm się drugiej pociechy i zastanawiam się nad trójkołowcem ABC. Aneczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka