Dodaj do ulubionych

Zakupy w Endo

IP: *.* 08.01.03, 15:56
Witajcie eMamyCzy robiłyście już zakupy w internetowym sklepie Endo? Nigdy nie kupowałam ubranek tej firmy i chciałabym się dowiedzieć czy są warte swojej ceny. Czy w sklepie internetowym jest taniej niż w ich normalnych sklepach?. A co z rozmiarówką, czy numeracja nie jest zaniżona lub zawyżona?Podzielcie się proszę swoimi opiniami.PozdrawamMonikaF.
Obserwuj wątek
    • Gość: agacz2905 Re: Zakupy w Endo IP: *.* 08.01.03, 17:18
      Kupowałam w tym sklepie 3 lub 4 razy, dokładnie nie pamiętam. Ubranka są porządnej jakości i bardzo estetyczne, choć - niestety mimo wszystko drogie. Parę rzeczy endo kupiłam też w realnym sklepie w Rzeszowie - cóż, drożej w realnym, przynajmniej tak wynika z moich doświadczeń. Jeśli zamawiasz ubranka o wartości 150 zł lub wiecej - przesyłka gratis. Jeśli jesteś prenumeratorem Dziecka - na każdą rzecz z tego sklepu (internetowego) masz 5% zniżki. Mam w sumie parę rzeczy tej firmy: dla synka, męża i dla siebie też. Mąż i ja mamy fajne t-schirty, np. jednakowe z napisem lis i las, a z tyłu - na plecach wierszyk, różowy kot w żółtym pudle, mój syn ryczy jak lew, na szczęście z przerwami (mąż), karuzela najlepiej kręci, moja córka tańczy mazurka (ja).Najwięcej ciuszków ma oczywiście Szymonek, nasz obecnie dwulatek. Jeśli ktoś lubi ten luźny, wesoły i estetyczny styl - polecam. Acha, koszulki dla nas (dorosłych) kupowałam w realnym sklepie, po przecenie.Pozdrawiam i życzę miłych zakupów.Agnieszka, mama Szymka i Ktosia
      • Gość: plepla Re: Zakupy w Endo IP: *.* 08.01.03, 18:35
        A możesz podać adres internetowy sklepu?
        • Gość: gemma Re: Zakupy w Endo IP: *.* 08.01.03, 22:32
          www.endo.pl:hello:gemma
        • Gość: agacz2905 Re: Zakupy w Endo IP: *.* 15.01.03, 17:09
          Po prostu: www.endo.pl
      • Gość: kasiorek Re: Zakupy w Endo IP: *.* 09.01.03, 09:41
        Hej,kupowalam tam ubranka i jestem bardzo zadowolona. Aha kupowalam w realu i w sklepie internetowym. Korzystalam też ze znizki. Musisz tylko zaznaczyc, ze jestes prenumeratorem i podac numer. Ciuszki sa barzo ladne, szczegolnie sukieneczki. Mozna tez z tym samym motywem dokupic np.chusteczki. Ceny zależy na ktore rzezcy, Koszulki przystepne, ale niektore rzeczy drogie. Podoba mi sie w Endo jedna rzecz, że napisy sa po polsku. To chyba duży plus dla nich i tak trzymać.
    • Gość: Nawojka Re: Zakupy w Endo IP: *.* 10.01.03, 21:42
      Bardzo lubię rzeczy Endo, ale ceny są zawrotne. Kiedyś miali naprawdę znaczne sezonowe przeceny i była kloekcja, z której Natala miała prawie wszystko, a kupiłam naprwde okazyjnie. Teraz takie okazje sie juz nie zdarzają. Rezczy są dobrej jakości (w niektórych koszulkach Natala chodziła i 3 sezony), choć mają jedną zasadniczą wadę: bardzo trudno spiera sie z nich plamy. Dla mnie to duży minus, zwłaszcze że Natala ma dużo letnich bluzek, a lata, wiadomo: owoce. W sklepie internetowym nie kupowałam, dobrze chyba pierwsze zakupy zrobić w "realu", żeby przymierzyć ubranko, dotknąć, pomacać. Warto kupić troche na wtrost, te ciuszki mają taki krój, że dobrze wyglądają, nawet ciut za durze. Jak pisałam, w niektórych rzeczach Natala chodziła i 3 lata, a nie należy ona do dzieci, które wolno rosną. (Pod warunkiem, że nie poplamiła ich owocami)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka