Dodaj do ulubionych

Łóżeczko-szukam sklepu

IP: *.* 06.02.03, 03:57
HejCzy wiecie moze gdzie w Wawie jest jakis sklep ( moze hurtownia,ale zeby mozna bylo w detalu kupic), gdzie jest duzy wybor łóżeczek w "normalnych" cenach.Wszedzie pełno teraz sklepów gdzie chyba połowa cen to marże. Takie obrzydliwe nowobogackie slepy.Jeszcze nie bylam w Smyku, ale az sie boje ;) W koncu Smyk juz tez taki...Moze znacie jakies fajne miejsce?Czekam i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdzi Re: Łóżeczko-szukam sklepu IP: *.* 07.02.03, 21:02
      Polecam Tomi - sklep-hurtownię na Zaciszu. Nie pamiętam dokładnie adresu, ale znajdziesz go tuwww.tomi.com.pl.Nie wiem jak teraz, kiedyś mieli trochę łóżeczek, a ceny mają bardzo dobre.Pozdrawiam,Magdzi
    • Gość: dorotaklatka Re: Łóżeczko-szukam sklepu IP: *.* 07.02.03, 21:17
      wiesz jest taka hurtownia w wawie niestety nie pamietam ulicy w kazdym badz razie skrecasz w lewo z polczynskiej jak na wlochy i tam po 100m po prawej str. poza tym tanie sa tez w hipermarketach np auchon wol park.
    • Gość: HIPOLIT Re: Łóżeczko-szukam sklepu IP: *.* 09.02.03, 00:03
      WITAJ !JA KUPIŁAM SWOJE ŁÓŻECZKO W SKLEPIE MISIEK I SPÓŁKA, KTÓRY MIEŚCI SIĘ NA GALERII GEANTA PRZY FORCIE WOLA, CZYLI OBOK CMENTARZA WOLSKIEGO ALBO ELEKTROCIEPŁOWNI.JEST TAM DUŻY WYBÓR MEBLI FIRMY KLUPŚ. JEST TO POLSKA FIRMA, WIĘC NIE DROGA (TAŃSZA OD DREWEXU) I CHOCIAŻ NIE WSZYSTKIE MODELE ŁÓŻECZEK SĄ WYSTWIONE TO NA MIEJSCU JEST KATALOG I WYBÓR JEST RZECZYWIŚCIE DUŻY. JAK ZAMÓWISZ PRZYWOŻĄ DO DOMU I TRANSPORT JEST DARMOWY.POZDRAWIAMANIA
    • Gość: Lidek Re: Łóżeczko-szukam sklepu IP: *.* 11.02.03, 22:36
      A czemu nie pójdziesz do jakiegos hipermarketu, tam ceny wyjątkowow przystępne. Owszem towar może mniej znanych marek, ale solidny, w końcu materac jest ważniejszy. Polecam centrum dziecięce Edgar na Ostrobramskiej 79
    • Gość: zeta Re: Łóżeczko-szukam sklepu IP: *.* 12.02.03, 08:38
      Zajrzyj na stronę www.alfaplus.pl tam są łóżeczka w bardzo przystępnej cenie . Przesyłkę dostajesz pocztą kurierską ale płacisz za nią dopiero następnego dnia . Masz więc czas na obejrzenie towaru . Pozdrawiam Renata
      • Gość: Wodniczka Re: Łóżeczko-szukam sklepu IP: *.* 13.02.03, 01:14
        jeśli jesteś z Warszawy, mogę Ci taniutko sprzedać proste sosnowe łóżeczko, z materacem, z ochroną na główkę. moje jest nowiutkie, bo moje dziecko się wypięło.Mam też do oddania łóżeczko, na które się wypięłó moje pierwsze dziecko i w tydzień po zasiedleniu ogryzło je ze złości.anna.dulanowska@gazeta.pl
    • Gość: AdriannaZ Re: Łóżeczko-szukam sklepu IP: *.* 14.02.03, 20:16
      Zajrzyj na stronę www.tomi.com.pl to jest hurtownia i detal mają bardzo rozsądne ceny . Pozdrawiam Ada
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka