IP: *.* 12.02.03, 09:38
Zastanawiam sie nad kupnem swojej 1 wlasnej lodowki, chcialabym, zeby milam zamrazarke na dole, najlepiej z 3 szufladami, zeby sama sie odmrazala - ale czy to rzeczywiscie jest takie konieczne, moze miala komore 0- czy to sie sprawdza. Napiszcie prosze o swoich doswiadczeniach z lodowkami.amo
Obserwuj wątek
    • Gość: kachacha Re: lodowka IP: *.* 12.02.03, 13:31
      ja mam whirlpoola z trzyszufladową zamrażalką jest pojemna a z tego co wiem teraz jest w promocjj coś kole 1400 ale jest naprawdę ogromniasta i jest gwarancja na agregat na 7 lat a na całość jakoś rok czy dwa jedyny jej minus to to że nie rozmraża się osobno lodówka i zamrażalka ale nie jest to uciążliweja jak najbardziej polecam
    • Gość: Wodniczka Re: lodowka IP: *.* 13.02.03, 01:09
      Od dziesięciu lat (O Boże, to już tyle czasu) mam lodówkę Candy, która przeżyła: moje niedbalstwo, dwie przeprowadzki i zamknięcie jej na pół roku bez rozmrażania), szukanie lodów przez moje małe dzieci, itd... Jaką byś lodówkę nie kupiła, z całego serca polecam dużą zamrażarkę, bo to wynalazek nie do przecenienia, szczególnie dla mamy, która codziennie musi wymyśleć obiad. Ja już czasami mam wolne! Sprawdza się dobrze osobne rozmrażanie góry i dołu, bo można do chłodziarki przełożyć wrażliwe rzeczy (np. wspomniane lody). komora 0 podobno super na warzywa. Sama się zastanawiam, bo będę wymieniać cały sprzęt. W portalu to.czy.to jest cały przegląd. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka