imiriam 19.01.07, 20:17 Będę wdzięczna za informacje. Interesuje mnie Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gandalf26 Re: Mothercare, Cubus, Kapphal-jakie wyprzedaże? 19.01.07, 22:42 Hmmm, wlasciwie to juz po wyprzedazach... pojawia sie nowa wiosenna kolekcja... Ja juz tydzien temu wrocilam do domu bez niczego... Ale mam chlopczyka w rozmiarze 122/128 - dla dziewczynek moza jeszcze cos znalesc. Szczegolnie w Mothercare. Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa A jak w H&M? 19.01.07, 22:47 Ja własnie jutro wybieram się do H&m do Arkadii, ale może zmienić kierunek. Mam nadzieję, że jednak coś kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf26 Re: A jak w H&M? 20.01.07, 10:54 w zeszla sobote w H&M w Arkadii kupilam tylko szlafroczek z kaczorami za 30zl (przecena 70% ze 100%) - wiek 4-5 lat. Dla dziewczynek bylo znacznie wiecej. Znacznie wiecej w H&M jest w Wola Parku - kupilam tam bluzki z dlugim rekawem, bluze rozpinana i skarpetki cieplutkie (jak goralskie). Zaznaczam ze szukam rzeczy dla chlopca w rozmiarze 122-128. Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: A jak w H&M? 20.01.07, 19:56 Cubus Wrocław - upolowałam spodnie ocieplane. Kupiłam czarne, z działu chłopięcego, bo są znacznie bardziej "techniczne" niż dla dziewczynek. Świetne, wzmacniane na pupie i na kolanach, będą idealne do jazdy na nartach. Czarne.zmieszam z jakąś fajną kolorową kurtką (może ta z obecnej zimy - pomarańczowiasta będzie dobra). Spodnie polecam, w tamtym roku też miała moja córka chłopięce - grantowe, lekkie, niegrube, idealne poprostu. Za 50 zł. Kurteczki są po 70 zł. Podoba mi się chłopięca w maziaje, czarno szare. Odpowiedz Link Zgłoś