Dodaj do ulubionych

NEXT Złote Tarasy-co ze sklepem interentowym

20.02.07, 22:27
Obserwuj wątek
    • magdakb1 Re: NEXT Złote Tarasy-co ze sklepem interentowym 20.02.07, 22:29
      Za szybko enter.Tzn. chodzi mi od kiedy będzie mżna robić zakupy przez
      internet.Potrzebuję pajace do spania takie jak na stronie NEXT, niestety do
      Warszawy mam duuży kawałek
      • aleksandra1977 Re: NEXT Złote Tarasy-co ze sklepem interentowym 20.02.07, 22:52
        a konkretnie, o które pajace Ci chodzi?
        • magdakb1 Re: NEXT Złote Tarasy-co ze sklepem interentowym 20.02.07, 23:00
          Chodzi mi o 3 paki ze strony 10 NEXTa, dla dziewczynki po 12 funtów.Przepraszam
          ale nie wiem jak wstawić stronę
          • aleksandra1977 Re: NEXT Złote Tarasy-co ze sklepem interentowym 20.02.07, 23:18
            czy to te różowe lub niebieskie?
            order.next.co.uk/page.asp?b=X39&p=514&o=1
            dam Ci znać jutro na gazetowego maila. Sprawdzę tylko czy są w sklepie.
            • zlotowdream Re:aleksandra1977 21.02.07, 13:05
              mam pytanie czy większość z ubranek prezentowanych na angielskiej str NEXT jest
              w W-wie? Też mam spory kawał do stolicy dlatego liczę na sklep internetowy
              • aleksandra1977 Re:aleksandra1977 21.02.07, 13:15
                nie. Kolekcja na stronie internetowej Next'a to wiosna-lato 2007, a ta w
                Zlotych Tarasach jest jeszcze zimowa.
                Sklep internetowy w tej chwili dostepny jest tylko dla kupujacych, ktorzy sa
                zameldowani i maja konto bankowe w Anglii.
                Czekam na odpowiedz zarzadu Next'a odnosnie sklepu internetowego.
                • mamkube Re:aleksandra1977 23.02.07, 12:48
                  a ty sprzedajesz tego nexta też??
                  • aleksandra1977 Re:aleksandra1977 23.02.07, 14:53
                    w sklepie Next w Złotych Tarasach, który odwiedziłam wczoraj, ceny są porównywalne z angielskimi. Dla przykładu body z krótkim rękawkiem 5 szt. w Anglii cena 7.99 GBP, a w Warszawie - 50 zł.

Owszem sprzedaję ubranka NEXT'a na Allegro i poprzez E-bay. Cenowo z pewnością jestem konkurencyjna i nie szaleję z kosmiczną marżą. Raczej wolę strategię zarabiania powoli, niż od razu fortunę. Wiosenna kolekcja dotrze do mnie najpóźniej 10 marca.
            • magdakb1 do aleksandra 1977 21.02.07, 16:07
              order.next.co.uk/page.asp?b=X39&p=532&o=1#
              Chodzi mi o te ze strony 11(sorry za str.10)Ale te na 10 też byłyby dobre.I w
              jakich cenach są .Aha mam jeszcze wielką prośbę jakiej długości są pajace na
              1,5-2 latka.Moja mała ma 11 miesięcy i jest dość długa.Ostatnio kupiłam pajace
              z erly days na 12-18 i są na styk,a potrzebuję coś większego.Teraz sama nie
              wiem jaki rozmiar kupić.Z góry bardzo dziękuję
              • aleksandra1977 Re: do aleksandra 1977 21.02.07, 18:19
                W sklepie w Leeds (West Riding) sa te pajace, ale tylko w rozmiarze 0-3 i 6-9
                miesiecy. Cena taka, jak na stronie w internecie 12 funtow. Wieksze maja byc w
                przyszlym tygodniu.
                Jesli chodzi o rozmiar 1,5-2 latka, to wg rozmiaru Next'a będzie to na wzrost
                86-92cm. Ubranka Next'a są zdecydowanie większe niz Early Days i proponowalabym
                kupic mniejsze na 80-86 cm (a wiec 12-18 miesiecy wg angielskiej tabeli
                rozmiarow). Nie sadze, aby 11 miesieczne dziecko nosilo juz rozmiar Next'a
                przewidziany na 1,5 rocznego szkraba. Po prostu beda duzo za duze.
                • sylwia169 do aleksandra 1977 23.02.07, 15:13
                  Ja tez chetnie kupiłabym pajacyki ze str. 10 (różowe) 6/9 m-cy.
                  i może coś z nowej wiosennej kolekcji... będą te ciuszki na aukcjach Allegro po
                  10 marca? Można złozyć konkretne zamówienie? Bedę wdzięczna za odp. na
                  gazetowego. Pozdrawiam.
                  • mamkube Re: do aleksandra 1977 23.02.07, 18:29
                    no to sobie dodam do uluibionychsmile
    • kleolili Re: NEXT Złote Tarasy-co ze sklepem interentowym 21.02.07, 13:22
      gdzieś przeczytałam, że sklep internetowy jest w planach, ale jeszcze nie w tym roku,
      pozostało nam czekać jak rozwinie się marka na rynku, jak do tej pory zauważyłam, że osoby odwiedzające ten sklep mówią dużo o różnicach cenowych u nas i za granicą oraz to, że mamy w tej chwili jesienną kolekcję w sprzedaży
    • lurien Re: NEXT Złote Tarasy-co ze sklepem interentowym 23.02.07, 12:24
      a czy ceny w polsce sa takie same jak w angielskich sklepach??
      • mamkube Re: NEXT Złote Tarasy-co ze sklepem interentowym 23.02.07, 12:46
        podłaczam sie o pytanie o cenach?? Jak to wychodzi u nas w Polsce???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka