Dodaj do ulubionych

Płaszczyk dla chłopca??? gdzie????

20.03.07, 16:14
synek wystapi w garniturku na uroczystości ale podejrzewam, że będzie chłodno
wiec chciałabym mu kupic cos eleganckiego na wierzch. Mam rózne jeansowe i
zwykłę kurtki ale to nie będzie pasowałosad
w mininiebo jest płaszczyk ale nie podoba mi sięsad

gdzie mogę cos takiego kupić???\
Obserwuj wątek
    • dzidzia_ch Re: Płaszczyk dla chłopca??? gdzie???? 20.03.07, 19:11
      a moze taka wiatroweczka
      order.next.co.uk/shot.asp?b=X39&p=618&s=3&n=undefined
      mozna zadzwonic do next w ZT tarasach i psytac czy maja
      wydaje mi sie ze dla malego facecika lepsza taka elegancka kurteczka
      fajnie by bylo jakby trafila sie dwustronna - z jednej ciemna a z drugiej jakis
      fajny kolorek
      • wawaga1 Re: Płaszczyk dla chłopca??? gdzie???? 20.03.07, 19:28
        Ta wiatroweczka jest śliczna! Tez bym cos takiego wzięła zamiast płaszczyka...bo
        szczerze mowiac nie bardzo wyobrazam sobie jaki mialby to byc płaszczyk dla
        chlopca...no i czy chcialby go ubrac wink
        Natomiast wiatroweczka i na inne okazje bedzie dobra.
        • alexsc Re: Płaszczyk dla chłopca??? gdzie???? 20.03.07, 19:54
          ładna, bardzo ładna, ale ja nie mieszkam w Warszawiesad buuuu
      • alexsc Re: Płaszczyk dla chłopca??? gdzie???? 20.03.07, 20:03
        a co myslicie o tym:
        www.allegro.pl/item177163827_brams_paris_bpc_nowa_marynarka_sztruksowa_1_3_ceny.html

niezbyt co?
        • mama.zosi75 Re: Płaszczyk dla chłopca??? gdzie???? 20.03.07, 20:11
          Ta ostatnia nie bardzo... Wiesz co - od razu przyszło mi to do głowy, ale nie
          wiem, jak się zapatrujesz na uzywane rzeczy - dzisiaj w lumpeksie widziałam
          czarną kurtkę Next, taką marynarkową, z materiału imitującego zamsz, tylko taka
          przejściowa. Bardzo mi się podobała, a zainteresowałam się, bo pasowałaby na
          synka mojej koleżanki (rozmiar 104), tylko nie byłam pewna, czy kolor jej się
          spodoba, no ien krój taki dorosły. Nie wiem, czy Cię to zainteresuje, ale
          musiałam napisaćsmile
          • alexsc Re: Płaszczyk dla chłopca??? gdzie???? 20.03.07, 21:12
            dzięki, ale czarne odpada
            • wawaga1 Re: Płaszczyk dla chłopca??? gdzie???? 20.03.07, 21:23
              Alexsc ta z linka allegro wg mnie nie bardzo...tzn nie jest elegancka a ty
              przeciez chcialas do garniturka... Pozatym garniturek ma juz marynarke wiec na
              to druga bedzie głupio wyglądała...Zdecydowanie lepsze bedzie cos w rodzaju tej
              wiatroweczki o ktorej wczesniej pisalysmy...
              Moze w innych sklepach znajdziesz jakąś ładną kurteczke...niekoniecznie musi to
              byc Next...
            • dzidzia_ch Re: Płaszczyk dla chłopca??? gdzie???? 20.03.07, 21:26
              nie wiem jaka kwote chcesz przeznaczyc ale jakby bardzo bardzo Ci sie spodobala
              ta kurteczka z nexta to mozna prosic ktoras mame sprowadzajaca next o kupienie
              wychodzi to cos kolo 100zl
              ja niestety nie mam jak Ci kupic w Warszawie ale moze w razie czego ktoras mama
              by kupila
              w Krakowie jest bardzo kiepski wybor rzeczy dla dzieciakow wiec nie pomoge Ci z
              innymi sklepami sad!
              • alexsc Re: Płaszczyk dla chłopca??? gdzie???? 20.03.07, 21:37
                dzięki za rady, napisałam do dziewczyny która sprzedaje nexta na allegro,
                zobaczymy , ja nie muszę miec z nexta a ta fajnie wyglądasmile ciekawe jaka cene
                mi poda...

www.allegro.pl/item177572801_nowa_kurtka_dwustronna_next_3_4lata_104cm.html

czy ta jest elegancka? juz wątpię w swój gust, serio...,cholera to tez next, co
                za świat no.
                • dzidzia_ch Re: Płaszczyk dla chłopca??? gdzie???? 20.03.07, 21:49
                  tez o niej myslalam ale troszke zniechecily mnie te sciagacze przy rekawach
                  ale jest bardzo ladna smile!
                  dziewczyny - pyzza lub beata.london - licza funt x 7,2 wiec kurteczka wyniosla
                  by Cie okolo 110zl
                  ta ktora wczesniej wkleilam tyle samo smile!
                • pade Re: Płaszczyk dla chłopca??? gdzie???? 21.03.07, 12:20
                  Czy chcesz nałożyć tę kurteczkę na marynarkę? Jeśli tak to nie pasuje, tylko
                  płaszczyk będzie tu na miejscu.
                  Jesli na koszulę, jest jak najbardziej oksmile
                • wawaga1 Re: Płaszczyk dla chłopca??? gdzie???? 21.03.07, 14:00
                  alexsc napisała:

href="www.allegro.pl/item177572801_nowa_kurtka_dwustronna_next_3_4lata_104cm.html"
                  target="_blank">www.allegro.pl/item177572801_nowa_kurtka_dwustronna_next_3_4lata_104cm.html</a>
                  >
                  > czy ta jest elegancka? juz wątpię w swój gust, serio...,cholera to tez next, co
                  >
                  > za świat no.

Ta jest ładna ale te sciągacze nadają jej sportowego stylu wiec do garniturka wg
                  mnie nie pasuje...do samej koszuli owszem.
    • aniam123 Re: Płaszczyk dla chłopca??? gdzie???? 21.03.07, 00:05
      hej, miałam podobny problem, synek ma w kwietniu roczek i też boję się, że
      jeszcze będzie chłodno. Znalazłam na allegro świetne nowe kurteczki COCODRILLO
      z ubegłorocznej kolekcji. Wczesniej obserwowałam taką używaną na aukcji i
      poszła za jakieś 47 PLN, więc cena 65 PLN za nową jest raczej atrakcyjna
      (większe rowmiary nieco droższe). Wybór rozmiarów też jeszcze jest (ja kupiłam
      80 - zostały od 86 do 116). Sprzedawca wprawdzie umieścił je w kategorii dla
      dziewczynek ale kurteczka spokojnie może być dla chłopczyka - nie ma żadnych
      serduszek, kwiatuszków itp. Jestem z niej bardzo zadowolona - polecam.
      www.allegro.pl/item173278823_kurtka_coccodrillo_lemon_juce_r_86_wiosna.html

znalazłam tę wcześniejszą aukcję:

www.allegro.pl/item168132540__coccodrillo_kurteczka_wiosna_dla_elegant_80cm.html
    • agapk do alexsc 21.03.07, 11:32
      a na kiedy potrzebujesz tą kutreczke
      mogę ci przywiezc z uk ale nie wiem czy przed swietami zdążę
      jesli jestes zainteresowana napisz na priv
      • alexsc Re: do alexsc 21.03.07, 11:42
        jak najszybciej, do 10 kwietnia chciałabym ja miec
        • agapk Re: do alexsc 21.03.07, 12:34
          napisałam do Ciebie na gazetowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka