Dodaj do ulubionych

sklep MINI NIEBO

17.04.07, 20:27
O co tu chodzi,rzeczy jak dla mnie zwykłe a ceny chore? Może ja czegoś tu nie
rozumiem.....
Obserwuj wątek
    • kanna Re: sklep MINI NIEBO 18.04.07, 10:39
      Płacisz za wykonanie i jakość. Rzeczy sa wykonane perfekcyjnie. Co jakis czas
      maja przeceny, wtedy sa świetnie rzeczy za zwykle pieniądze smile

pozd. Ania
    • bamosalaplaja Re: sklep MINI NIEBO 18.04.07, 10:46
      No nie wiem, czy te ubrania są takie zwykłe. Moja córka ma kilka komplecików
      z Mininieba i są śliczne. Kupiłam je z przeceny, bo w pełnej cenie, nie byłoby
      mnie stać na nie. A czy ceny są aż tak wysokie? Widziałam używaną sukieneczkę,
      która poszła na allegro za 170 zł! No to ja jednak wolałabym kupić nową
      i pięknie zapakowaną w bibułkę i firmowe pudełko. Nie musi mieć naszywki NEXT.
    • sefora74 Re: sklep MINI NIEBO 18.04.07, 11:53
      Nie wydaje mi się aby te ubranka były takie zwyczajne, jak dla mnie to super
      bajeczne i eleganckie (a nie festyniarskie) wzory oraz super jakość.
    • mamanatalki3 Re: sklep MINI NIEBO 18.04.07, 12:07
      ich wzory są rzeczywiście niezwykle ładne i nieoklepane, ale z tą jakością bywa
      różnie. Mnie na przykład trafił sie ostatnio komplecik, który po pierwszym
      założeniu i upraniu się spilingował sad( chyba muszę reklamować, choć nie wiem,
      czy uznają reklamację, bo komplecik był z przeceny
      • julkast6 Re: sklep MINI NIEBO 18.04.07, 17:16
        Kupilam kiedys sukienke wizytowa dla coreczki i niestety po praniu w delikatnym
        plynie i we wskazanej temperaturze nie wygladala juz tak pieknie, szydelkowy
        przod sie rozciagnąl a material stracil swoja sztywnosc i sukienka teraz sie do
        niczego nei nadaje a kosztowala 200zlsad
      • malgosiaw32 Re: sklep MINI NIEBO 18.04.07, 17:39
        nawet rzeczy kupione na przecenach można reklamować o ile obniżka ceny nie była
        spowodowana właśnie konkretną wadą
    • weronka77 Re: sklep MINI NIEBO 18.04.07, 17:46
      Mini NIebo jest przepiękne i niepowtarzalne.Ceny kosmiczne-fakt.Za komplet do
      chrztu Biała Orchidea zapłaciłam 500zł...Sama sukienka 250...NIestety nie ma
      ich już w Krakowie-boleję nad tym podwójnie bo w sklepie Petit były też ubranka
      Sanetta..NIestety jak się okazało ceny zaporowe i nie opłacało się prowadzenie
      tego sklepiku;-(( A szkoda..Teraz kupuję z www aczkolwiek rozmiary nie zawsze
      sie zgadzają- czasami 74 jest większe od 80;-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka