wielorybka 18.04.07, 18:54 www.tuptup.pl mam pytanie, jak tam zrobić zakupy? próbowałam 3 razy, nazbierałam pracowicie do koszyka i kiedy doszło do zamówienia - dupa - zawartość koszyka znika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielorybka wiem wiem wiem! 18.04.07, 23:41 trzeba robić zakupy jako klient niezalogowany logowanie i rejestracja uniemożliwiają zakup wysmarowałam już maila do admina w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
kinia0422 Re: internetowy sklep tuptup 19.04.07, 10:31 jestem w szoku ze kupujecie na tej stronie- mają beznadziejne odpady, w sklepach owszem ciuszki fajne i gatunkowo dobre,ale ze strony to co kupiłam to jakies dosłownie odpady i na dodatek nic prawie nowego nie mają- wogole nie staraja się, mało dodają a jak juz to takie slabe ze juz mi sie odechciało tuptupa zastanówcie sie... k. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: internetowy sklep tuptup 19.04.07, 14:07 Ja co prawda kilak miesiecy temu tam robilam zakupy, ale zlego slowa na nich nie powiem. Dostalam dokladnie to co chcialam. Zadowolon bylam zwlaszcza z jednych ogrodniczek, ktore w Smyku juz byly nie do kupienia a u nich bez problemu. IMO dobra jakosc za dobra cene. Ja lubie te firme. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: internetowy sklep tuptup 19.04.07, 17:45 kinia0422 napisała: > jestem w szoku ze kupujecie na tej stronie- mają beznadziejne odpady, w > sklepach owszem ciuszki fajne i gatunkowo dobre,ale ze strony to co kupiłam to > jakies dosłownie odpady i na dodatek nic prawie nowego nie mają- wogole nie > staraja się, mało dodają a jak juz to takie slabe ze juz mi sie odechciało > tuptupa > zastanówcie sie... > k. kinia, ja tam sie lubuję w odziewaniu dziecka w odpady) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia0422 Re: internetowy sklep tuptup 20.04.07, 07:44 oj, to przepraszam i nie przeszkadzam k. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: internetowy sklep tuptup 20.04.07, 21:22 dla mnie te rzeczy wygladały tak samo jak te w sklepie. tylko ze w sklepie zarabiali na 2 pakach rozbijając je na sztuki i szukajac naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś