ivaq 21.05.07, 11:09 Mam pytanie, czy mozna wozic dziecko w nosidelku na przednim siedzeniu w samochodzie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olimpia_b81 Re: nosidełko 21.05.07, 11:23 jak nie masz poduszki-od poczatku, jak masz poduszke-nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
mygry23 Re: nosidełko 21.05.07, 17:27 witamj, Ja akurat jestem mamą która wozi dzieciątko na przednim siedzeniu w samochodzie. Poduszki mam wyłączone. Wożę smyka (teraz 6mcy) oczywiście w foteliku samochodowym a nie nosidełku (haha). Wiem, że nie we wszystkich markach samochodów jest to możliwe, ale jeżeli uda się wyłączyć poduszkę z przodu oraz pas jest wystarczająco długi aby "opleść" fotelik samochodowy czyli pospolicie tzw. nosidełko to można wozić dzieciątko. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: nosidełko 21.05.07, 14:47 W nosidełku, czy w foteliku samochodowym? Bo mnie się nosidełko kojarzy albo z takim do malenkich dzieci, albo z turystycznym, na wyprawy. Oba noszone na brzuchu lub na plecach. Jakoś nie widzę możliwości uzywania ich do przewożenia dzieci w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś