tina10121 26.05.07, 22:04 dziewczyny, chodzi mi o to że potrzebuje wózka w miare lekkiego i wygodnego dla takiego malca, podzielcie sie swoimi opiniami, dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nefre3 Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 27.05.07, 00:21 Ja również poszukuję spacerówki dla mojego 5-cio miesięcznego synka.. Po przewertowaniu wszelkich katalogów, stron i przeczytaniu setek opinii na temat wózków zdecydowałam się na Quenny , tu link www.allegro.pl/item199612140__quinny_speedi_sx_2007_wys_0zl_za_pobraniem.html Cholernie drogi,trzykołowy (niektórym takie nie pasują) ale dla mnie jest idealny.. To tak moim skromnym zdaniem Pozdtawiam i życzę udanego zakupu Odpowiedz Link Zgłoś
tinaga Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 27.05.07, 07:07 Moja mała jeździ w Maclarenie XLR, bardzo dobra amortyzacja, jest lekki i obie jesteśmy zadowolone. Wiele Mam uważa że to nie są wózki przeznaczone dla takich małych dzieci, jednak w anglii są przenaczone od urodzenia. Uważam,że to był bardzo dobry wybór! powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
tina10121 Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 27.05.07, 09:11 dzieki dziewczyny, ale myslałam raczej o czyms tańszym.. Odpowiedz Link Zgłoś
mika.lipeck Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 27.05.07, 15:19 Rzeczywiście wózki firmy Quinny są bardzo fajne, ale nie oszukujmy się - nie na każdą kieszeń. Ja proponuje coś o wiele tańszego w przedziale 200-500zł. firmy Baby Design. Ja mam właśnie tej firmy, kupiony w hurtowni gdzie jest najtaniej na rynku, www.jowis.pl Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalas do mika.lipeck 27.05.07, 22:08 ja też sie zastanaiałam nad travel baby design. Czy naprawdę jesteś z niego zadowolona, bo chciałam zamówić przez internet a w ciemno się trochę boję. Byłam w sklepie go oglądać ale nie było. Najbardziej mnie interesuje czy oparcie rozkłada się do całkiem leżącego. Odpowiedz Link Zgłoś
superktosia Re: do mika.lipeck 27.05.07, 22:26 ja mam parasolke baby design travel i jestem z niej zadowolona. jezeli chodzi o oparcie to nie rzklada sie do lezenia na plasko tylko utrzymuje jakis tam niewielki kat Odpowiedz Link Zgłoś
mika.lipeck do magdalas 28.05.07, 17:47 Ja akurat mam Active Baby Design dla mojego synka. Ja nie radziłabym Ci kupować w ciemno wózka. Pojedź gdzieś chociaż aby móc go zobaczyć. Wiesz, moja przyjaciółka ma Travela, mogę jej spytać jak jej się sprawuje i chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkajk Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 29.05.07, 13:48 Mam z tej firmy SMARTA! gorraco polecam. przede wszystkim ma przekładaną rączke (wazy przez to troche więcej, ale warto) więc spokojnie można podziwiać maleństwo w czasie jazdy i nie ma problemu ze świecącym w oczka słoneczkiem czy wiatrem, rozkłada się prawie na płasko, ma nosidło do transportu mniejszych szkrabów i w miare duże koła, więc na nasze chodniki i brak podjazdów w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelin4 Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 27.05.07, 17:32 ja mam tez maclarena- r e w e l a c j a !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annalalik Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 27.05.07, 19:27 Ja kupiłam Chicco Enjoy - mały jest zadowolony - to nasz wózeczek na upalne dni - na lato bedzie super allegro.pl/item197609898_chicco_enjoy_folia_okrycie_model_07_wys_12h_e_.html Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 27.05.07, 22:58 Ja mam Peg perego pliko p3,jest super i napewno nadaje sie dla 5 miesięczniaka,jedyny minus, to cena ,bo jest to również wózek z górnej półki (1170zł),ale naprawdę czasem warto dać więcej kasy i mieć porządny wózek,a pliko jest wart tej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 28.05.07, 18:08 ja tez mam pliko p3 i jasiek jezdzi w nim od 3 miesiaca. naprawde super wozeczek, jedyny minus to cena - 1050 zaplacilismy Odpowiedz Link Zgłoś
badinka Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 28.05.07, 18:31 hmm byłam dzisiaj w sklepie, w którym maclareny są w dobrej promocji, bo chciałam go kupić na wakacje- dla mojej wtedy 7 miesięcznej córeczki i sprzedawca zdecydowanie odradził- powiedział, że wózki tego typu są dla dzieci około rocznych, więc może jednak jakiś inny wózek spacerowy bardziej stabilny? Odpowiedz Link Zgłoś
tina10121 no i kupiliśmy.... 28.05.07, 21:49 baby desing tiny, niedrogi bo 339 zł, ale nie jestem zachwycona tym zakupem, ale za to Michasiowi przypadł do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
yoggi87 Re: no i kupiliśmy.... 30.05.07, 19:30 my tez mamy baby desing i jeszcze tanszy bo za 220 zl, i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
eselte Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 29.05.07, 09:21 Dziewczyny i jak Wasze dzieci mają się w tych wózeczkach? obejrzałam je sobie w internecie i jakoś to sobie kiepsko wyobrażam aby maluszek stabilnie siedział... a tez mysle o przerzuceniu się na typowy lżejszy wózek, zwłaszcza po wczorajszym jak mi pindulińska jedna zablokowała winde i musiałam znosić wózek głeboki z mała z 9 piętra...... mała niedawno skończyła właśnie 5 miesięcy i chętnie bym ją przerzuciła ale boje się, ze nie usiedzi czy raczej nie uleży normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiol81 Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 29.05.07, 09:25 Mam ten sam problem, boję się ze jak go przerzucę w spacerówke too będzie rwał do ciagłego siadu, jak wsadzę go w krzesło do karmeinia w pozycji półleżącej to się łąpie za blat i podciąga ciągle, aż cały czerwony jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tina10121 Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 29.05.07, 10:07 no niestety, ale troche trzesie, ale lezy stabilnie i spi w nim po 2 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
nataliak9 Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 29.05.07, 13:07 z myślą o wakacjach kupilismy Inglesinę, składa się do małych rozmiarów czyli nie zajmuje polowy bagażnika i waży tylko 6 kg. ma budkę a oparcie rozkłada się prawie na płasko. cena to 435 zł. córeczka jeszcze nie jeżdziła w nim ale wygląda na ok. z całej masy wózków spacerówek doradzono nam w sklepie ten własnie.jest dużo kolorów. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimo3 Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 29.05.07, 14:10 ja kupilam maclarena i jestem bardzo zadowolona moje dziecko jak ma problem z zaśnieciem to wkładam go do spacerowki chwile pobujam i juz spi, ciesze sie ze wlasnie ten wozek kupilam Odpowiedz Link Zgłoś
makono Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 30.05.07, 11:08 Dziewczyny, które kupiły mclarena xl techno - a w jakim dokładnie wieku przesadziłyście maluszka do niego ? I czy jeździłyscie nim po jakimś trudniejszym terenie niż chodnik i ulica jak sprawdza się w zimę ? Czy miałyście w kopmplecie folię przeciwdeszczową ? Bo mi nie dali Odpowiedz Link Zgłoś
malpa513 graco mosaic 30.05.07, 11:48 idealny dla takiego maluszka, ma wkladke na malych niemowlaków i jest lekki i nieduzy Odpowiedz Link Zgłoś
eselte Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 30.05.07, 11:49 no właśnie podbijam pytanie- kiedy przesadziłyście? moja mała jeszcze samodzielnie nie siedzi i jakos cięzko mi sobie wyobrazić ze dają ja do takiego lekkiego wózka Odpowiedz Link Zgłoś
carolinarussu Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 30.05.07, 12:09 jezeli wozek rozklada sie na plasko, to uwazam ze mozna wozic w nim male dziecko, bo coz mu sie stanie? mojego synka woze od 3 m-ca, jemu sie podoba, bo widzi wiecej.Woze go czasami w takiej gondoli soft, ktora wkladam do spacerowki, albo d razu do soacerowki, ktora sie rozklada prawie na plasko. Mam wozek Jane Slalom Pro 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
eselte Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 30.05.07, 14:21 obejrzałam w internecie to graco mosaic jakieś opinie na temat tego wózka? bo podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_ny Re: wózek spacerowy dla 5-misięczniaka????? 30.05.07, 16:15 maclaren techno classic Odpowiedz Link Zgłoś