kk_1976 17.09.07, 23:38 czy moze ktos potrafilby mi powiedziec, jakie foteliki samochodowe o-13kg pasuja do wozka Emmaljunga? chcialabym kupic uzywany fotelik, a w sklepie nie sa zbyt wylewni, bo chca sprzedac swoje nowe... z gory dzieki, kk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paniwaz Re: fotelik do Emmaljunga 17.09.07, 23:44 Wiem ,że Romer Baby-Safe, Baby-Safe plus i Baby Safe Isofix plus. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: fotelik do Emmaljunga 18.09.07, 09:35 Maxi Cosi przy użyciu adapterów ale uwaga chyba w zeszlym roku zmieniły się adaptery i nie zawsze starsze foteliki pasują do nowych adapterów ( pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
basiao5 ja mam fotelik maxi cosi do emaljungi z 2006 r 18.09.07, 14:20 ja mam fotelik do emaljungi ktorą kupiłam w 2006 roku adaptery sie tylko tym roznią ze sa do innych fotelikow a Adapter do emaljungi sie nie zmienił tak jak konstrukja wozkow emaljunga Ja mam fotelik maxi cosi 0-13 jesli bedziesz zainteresowana to sprzedam ci w dobrej cenie bo musze kupic wiekszy moj mail basiaochniak@op.pl tel 607-550-334 Odpowiedz Link Zgłoś
kk_1976 Re: ja mam fotelik maxi cosi do emaljungi z 2006 18.09.07, 21:04 dziekuje basiao5, zapisze sobie kontakt do Ciebie, ale odezwalabym sie za jakis czas, jestes z Wwy? moj malec ma sie urodzic w listopadzie, zaczynam interesowac sie powaznie takimi zakupami, czy fotelik bylby z baza czy przypinany pasami? do niedlugiego kontaku, pozdr kk Odpowiedz Link Zgłoś
basiao5 mam fotelik 18.09.07, 21:32 Ale wtedy kiedy kupowałam swoj fotelik , te z bazą dopiero wchodziły na rynek i były prawie po 1000zł i to w sklepach internetowych , a teraz ceny poszły w doł Własciwie po co co baza tylko po to zeby fotelika za kazdym razem nie przypinac pasami w samochodzie Ani bazy nie uzyjesz do wozka , tylko wtedy kiedy gdzies jedziesz i chcesz fotelik szybko tylko wpiąc ja ten swoj mam bez bazy i tak go sporadycznie uzywałam nie tak jak wozek za ktory zapłaciłam 3200 i moim zdaniem sie sprawdził Odpowiedz Link Zgłoś
martaruni Re: Mam stary adapter, chetnie odsprzedam 28.10.07, 10:55 Witam serdecznie, czy wciąż ma Pani do sprzedania stare adaptery do MAxi Cosi? Do jakich wózków pasują? Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś