sarnowskajolanta 06.11.07, 19:03 prosze o informacje ktora mata edukacyjna jest najlepsza, bo chce kupic dla mojej corki 3 miesiecznej i chce wiedziec ktora sie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milenka2007 Re: mata edukacyjna 06.11.07, 19:10 ja kupilam mate tiny love tropikalna wyspa fakt tania nie byla ale warto jest uzywana codziennie mala bardzo chetnie na niej lezy a zwlaszcza na tej pompowanej poduszce jest kolorowa i mozna prac w pralce juz nie raz pralam bo mala strasznie ulewa i sie nic z mata nie stalo kolory te same sa jeszcze inne maty z tej firmy wybor nalezy do ciebie moja corcia ma 4 miesiace pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
tobi00000 Re: mata edukacyjna 06.11.07, 20:06 Mam identyczną jak milenka2007. Dostaliśmy w prezencie. Super sie sprawdza, synek bardzo lubi na niej leżeć. Najbardziej polubił ananaska i grzybka. Fakt tania nie jest ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
sarnowskajolanta Re: mata edukacyjna 06.11.07, 20:17 dzieki za pomoc sprawdze zaraz o ktorej mowicie Odpowiedz Link Zgłoś
sarnowskajolanta Re: mata edukacyjna 06.11.07, 20:20 hej sprawdzilam ale niestety jest troche za droga jak dla mnie a moze cos innego polecicie Odpowiedz Link Zgłoś
ewbert Re: mata edukacyjna 06.11.07, 20:54 ja tez kupiłam tiny love ale znalazłam na allegro za 150 zeta poszukaj innych mat tiny love bo tropikalna wyspa jest chyba najdroższą z opcji my mamy tańsza "mniej wypasioną" i też jest suuper a dodatkowo powoli dokupuje dziewczynkom nowe zabawki, chociaz nie sa konieczne bo te w macie sie sprawdzają Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: mata edukacyjna 06.11.07, 20:55 my mamy tiny love zoo kupilam na allegro uzywana za 120zl, wyglada tak samo jak nowa Odpowiedz Link Zgłoś
ocelot2 Re: mata edukacyjna 06.11.07, 20:59 ja odkupiłam od sąsiadki nową, "niefirmową" , sama jeszcze czasem doczepiam do niej rózne zabawki i uważam, ze jest ok. Zapłaciłam 50 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
papiki Re: mata edukacyjna 06.11.07, 21:06 córka miała matę "kotka" - taką zwykłą, prostą, bez bajerów-buzerów. Doczepiałam inne zabaweczki, a i tak się bawiła głównie wystającą metką i sznureczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: mata edukacyjna 06.11.07, 22:28 Ja miałam Świat muzyki Tiny Love, była ok. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aga29wawa Re: mata edukacyjna 06.11.07, 22:32 z tanszych a uwazam rownie fajnych polecam maty canpolu koszt ok 70 - 80 zl Odpowiedz Link Zgłoś
marta_kam Re: mata edukacyjna 06.11.07, 22:48 Ja wyszłam z założenia że lepiej kupić tańszą matę i dokupić ewentualnie inne zabawki niz drogą bo nie wiadomo czy dziecko będzie chciało się na niej bawić. Kupiłam więc "kotka", a potem dostaliśmy w prezencie mate firmy "baby mix". Dokupiłam karuzele i inną zabawkę którą doczepiam do pałąków bo zabawki z maty moja Emilka (4 i pół miesiąca) nie może jeszcze dosięgnąć a nawet jak dosięgnie to się bardzo złości że nie może dociągnąć i włożyć do buzi...Z karuzeli natomiast wziełam mechanizm grający i maskotki, także Emilka wszystko ma w zasięgu rączek i "smakuje" bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś