gucci77 11.03.08, 13:08 Na Allegro bieda może gdzieś w realu są? Najlepiej połączenie beżu i różu... czy ktoś widział? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkapinka Re: Gdzie ładne apaszki na szyjkę? 11.03.08, 13:12 chyba ciezko bedzie, ja tez szukam Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie ładne apaszki na szyjkę? 11.03.08, 13:14 Niedługo powinny pojawić się w sklepach apaszki Marengo www.marengo-fashion.com/katalog/ Mają o wiele więcej wzorów niz na stronie, no i przecudne apaszki ma firma Dolli (trochę drogie bo po 14 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie ładne apaszki na szyjkę? 11.03.08, 13:19 We Wrocławiu apaszki Marengo będą w Urwisie w Astrze i bardzo duży wybór jest w hurtowni Bajka przy Długosza. Ja kupowałam w zeszłym roku mixy po 20 szt w środku, ale sprzedają także na sztuki tylko, ze drozej. I tak cena jest śmieszna, bo to 3-4 zł, a są świetne. Tyle, że w zeszłym roku wydawało mi się, że były bardziej odjazdowe kolorystycznie (sprzedawałm je na Allegro, więc przy okazji zaopatrzyłam córkę na 10 lat do przodu . Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Gdzie ładne apaszki na szyjkę? 11.03.08, 14:17 Ja rok rocznie mojej małej "pożyczam" moje apaszki/gawroszki z Jackpot, a mam ich masę. 100% bawełna w cudne dziewczęce kwiatowe wzorki, marynarskie paski itp. Bywają za grosze na All. Odpowiedz Link Zgłoś
hanyah Re: Gdzie ładne apaszki na szyjkę? 11.03.08, 16:36 Ja kupiłam w tym roku apaszki Besta Plus w paseczki i ważki jedna jasny róż/khaki, druga jasny/ciemny róż. Bardzo fajne, pasują mi kolorystycznie. POtrzebuję jeszcze czapek, chętnie DOlly, ale nie mogę nic namierzyć w necie a w realu u nas brak. Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: Gdzie ładne apaszki na szyjkę? 12.03.08, 10:15 Pia przepiękne te apaszki Marengo, ech... czemu ja już nie mieszkam we Wrocławiu... może ktoś takie widział w Warszawce? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie ładne apaszki na szyjkę? 12.03.08, 11:22 Ja zobaczyłam te chustki w małym sklepiu, kupiłam dwie, w domu zobaczyłam metkę, namierzyłam stronę internetową Marengo, zadzwoniłam do nich i podali mi listę sklepów z Wrocławia, które biorą u nich chustki dziecięce. Zrób tak samo, niech podadzą Ci namiary na Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gdzie ładne apaszki na szyjkę? 12.03.08, 12:59 A ty pia nie bedziesz w tym roku sprzedawała ich na Allegro? ja w zeszlym roku kupilam własnie u ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie ładne apaszki na szyjkę? 12.03.08, 13:11 Na Allegro na pewno nie, ale może w moim sklepie wprowadzę chustki, choć przyznam, że mam tyle roboty z innymi rzeczami, ze nie chce mi się bawić w te chustki. Ale może uda mi się namówić moją klientę, która takze ma sklep internetowy i w zeszłym roku je sprzedawała, aby dalej to miała. Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: Gdzie ładne apaszki na szyjkę? 12.03.08, 14:42 Właśnie wróciłam z M1(Łódź) i są cudne gawroszki na mega wyprzedaży w Jackpot - bawełniane po 10 zł - bardzo dużo wzorów i kolorów! Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Apaszki Marengo 14.03.08, 18:37 Rozmawiałam z moją klientką i prawdopodobnie jeszcze przed świętami się pojawią, namówię ją aby dała linka reklamowego (w nagłówku forum) do swojego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Gdzie ładne apaszki na szyjkę? 14.03.08, 18:52 Dziś w H&M widziałam apaszki z Hello Kitty za 9.90, cala w kolorach podstawowych. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gdzie ładne apaszki na szyjkę? 14.03.08, 19:38 Czy ktos jeszcze tak jak ja nie moze już patrzeć na Hello kitty? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Gdzie ładne apaszki na szyjkę? 14.03.08, 19:42 No ja)) bleeeee Nawet nie znam tej bajki ale tej japońskie stworki mimo, ze lubię kotki jakoś do mnie nie trafiają. Ale kostium 3-cz kąpielowy w HM kupiłam bo kolory mi przypasowały a Kitty maleńka)) Odpowiedz Link Zgłoś