myszka1051 11.03.08, 20:05 Zastanawiam sie nad kupnem wozka spacerówki dla mojej córki.Do mam które juz maja lub kupily jaka polecacie i na co zwacać uwage przy zakupie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirelaw2 Re: Jaką spacerówkę polecacie 11.03.08, 20:23 Hej. Jestem mama 7 miesiecznego bobasa. Zdecydowalismy sie na spacerowke firmy houck. Jest fajna, no i nie byla znowu taka droga. A jak sie sprawdzi to zobaczymy. Pozdrawiam www.nico.bobasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Jaką spacerówkę polecacie 11.03.08, 20:40 jesli nie musi to byc lekka spacerowka, to bardzo polecam Hartan Racer Plus. Mamy dokladnie taka: tnij.com/H9yY Tak wyglada na zywo: tnij.com/sfKI Spacerowka rozklada sie na plasko, ma szerokie siedzisko, regulowany podnozek (gora-dol oraz na dlugosc), super amortyzacje - ma lozyska kulkowe. Wozek po prostu plynie, a nie jedzie. Zadnego telepania dzieckiem. Sprawdza sie na kazdym, nawet bardzo nierownym, terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
aldik77 Re: peg perego pliko 12.03.08, 13:33 tak, ja tez mam i polecam, bardzo dobra nawet dla duzych dzieci, mój synek nie ma roczku a waży 11kg i spokojnie sobie w niej nawet śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka369 peg-perego 12.03.08, 09:16 my mamy model atlantico ,w tej chwili zastapił ją model P3 ,to dobre firmowe wózki które posłużą twojemu dziecku napewno do 3 lat są lekkie,po złożeniu zajmują mało miejsca,mają koszyk na zakupy,doskonale się prowadzą Odpowiedz Link Zgłoś
angela10086 Re: Jaką spacerówkę polecacie 12.03.08, 09:28 baby design sprint, bardzo fajna spacerówka,bardzo zwrotna,lekka,ogolnie bardzo polecam !!!! jestesmy naprawde zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
angela10086 Re: Jaką spacerówkę polecacie 12.03.08, 09:29 i to tego nie droga... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka007 Re: Jaką spacerówkę polecacie 12.03.08, 09:49 Zgadzam się.. Też ją mamy i jesteśmy bardzo zadowoleni - mała chyba też) No i cena ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chicoria Re: Jaką spacerówkę polecacie 12.03.08, 10:54 My mamy Coneco Polo i jestesmy bardzo zadowoleni. Super leciutka, zabiera malo miejsca po zlozeniu. Ale jednoczesnie ma wszystkie niezbedne funkcje - oparcie rozklada sie calkiem na plasko do spania, podnozek i dlugosc uchwytow do pchania sa regulowane, ma calkiem spory koszyk na zakupy plus dodatkowe kieszonki...No i cena przystepna. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Jaką spacerówkę polecacie 12.03.08, 11:04 My mamy buggstera Jest lekki i zwrotny, córka go uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Jaką spacerówkę polecacie 12.03.08, 11:55 Ja miałam bardzo fajną spacerówkę Bebecar Raider At+. Była zabudowana i rozkładała się na płasko, tak, że dziecko mogło w niej swobodnie spać w południe jeszcze w wieku 2 lat (z własnego wyboru oczywiście). Taki lekki wózek peg perego woziłam tylko w bagażniku i używałam w supermarkecie, bo zupełnie nie radził sobie z krawężnikami. Bebecar za to jeździł bez problemu po plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
foczka782 Re: Jaką spacerówkę polecacie 12.03.08, 13:33 ja mam wozek f.polak baby smile fx-jest on z gondola,spacerowka i fotelikiem,ktory mozna wpiac za rozsadna cene,wylada jak wozek mutsy.jest zwinny ale troche ciezki,co do samej spacerowki to sie okaze jak zaczniemy z niej korzystac bo corcia ma dopiero 3miesiace ale wstepne opinie slyszalam ze jest ok. kiedy zaczelyscie wozic swoje maluszki w spacerowce? Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Jaką spacerówkę polecacie 12.03.08, 20:22 Ja przy spacerówce Bebecara, która jest dobrze zabudowana po rozłożeniu na płasko nie miałam gondoli. Niestety spędziła 3 lata w piwnicy i po wyjęciu jej na światło dzienne nie dało się jej odczyścić i zdecydowaliśmy się na kupno nowego wózka. Bebecarów marny wybór, więc padło na Mutsy. Głównie ze względu na wagę. Spacerówka Mutsy mnie nie powaliła. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrota212 x-lander 12.03.08, 14:05 moja córcia ma 7,5 msc i kupiliśmy jej x-lander x1. jest idealna w teren. sprawdza sie w 100%. nie zamieniłabym tego wózka na żaden inny! Odpowiedz Link Zgłoś
mechanik77 baby dreams walker 12.03.08, 15:35 super, naprawdę polecam, ma 2 tacki dla dziecka i dla osoby prowadzącej wózek, duży kosz, 3 pozycje siedzące. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: baby dreams walker 12.03.08, 17:30 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link Zgłoś