alexsc 21.04.08, 14:24 widziłam domek na zywo, jestem zachwycona! znacie sprawdzonego sprzedawce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Le toy Van 21.04.08, 14:42 To jest polski dystrybutor www.pandatoys.com.pl/?podkat=81 Kiedyś się tym interesowałam, miałam nawet cennik odbiorców hurtowych. Odpowiedz Link Zgłoś
r0sie Re: Le toy Van 21.04.08, 22:35 Zabaweczki rzeczywiscie sa cudne! Jestem ich sprzedawca na zamowienie. W razie czego prosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
juzta Re: Le toy Van 22.04.08, 19:48 Kupiliśmy domek i laleczki około 2 lata temu i jest rewelacyjny. Świetnie wykonany, piekne kolory. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Le toy Van 22.04.08, 20:30 podoba mi sie ten duzy domek, cukierkowy chyba. jakie ceny mozesz zaproponować? i termin realizacji zamówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
r0sie Re: Le toy Van 23.04.08, 00:10 alexsc napisała: > podoba mi sie ten duzy domek, cukierkowy chyba. > jakie ceny mozesz zaproponować? > i termin realizacji zamówienia. Jesli pytanie bylo do mnie..? ceny takie jak na stronie pandatoys a termin realizacji kilka dni jesli towar jest dostepny w pandzie Ale w razie zainteresowania bardzo prosze o indywidualny kontakt na adres miniart@miniart.pl - nie na gazetowy, please! Odpowiedz Link Zgłoś