masiw 28.04.08, 14:10 kto może polecić huśtawkę ogordową ??? Zależy nam na całej konstrukcji (nie tylko samo siedzonko) solidnej i bezpiecznej dla dziecka no i żeby wyglądała jako tako. Proszę pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frodolin Re: huśtawka do ogrodu 28.04.08, 19:18 jeżeli to ma być huśtawka dla dziecka to ja mam taką drewnianą konstrukcję ze ślizgiem, można kupić np. w OBI, Practicer i innych sklepach z art. ogrodowymi, a co do siedziska to zależy od wieku dziecka, moja dwulatka buja się w takim foteliku z TESKO a starsza sześciolatka już na takiej podkładce plastikowej która wchodziła w skałd zestawu huśtawkowego, ja osobiście jestem bardzo zadowolona z takiego rozwiązania, huśtawka posiada dwie pary uchwytów na siedzisko więc dziewczyny mogą bujać się jednocześnie, poza tym jest solidnie wykonana, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tulcia Re: huśtawka do ogrodu 28.04.08, 20:45 Ja polecam z kettlera, kupilismy rok temu dla 3-latki i okazala sie super inwestycja- Ladna, kolorowa i ladnie sie prezentuje Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: huśtawka do ogrodu 28.04.08, 22:05 Od zeszłego roku mamy taką huśtawkę allegro.pl/item352492985__just_fun_nowa_hustawka_metalowa_kwintet_tuv.html Jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś