Gość: jana IP: *.kgb / *.75.62.218.ostrow62.ptc.pl 08.07.04, 17:30 A co z pachami i okolicami bikini? Czy w celu usuniecia wlosow z tych okolic mozna stosowac depilator? I co sadzidzie o depilatorze Philipsa za 130 zl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mozna wszedzie, Re: Depilatorem tylko nogi? IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 08.07.04, 18:23 Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Depilatorem tylko nogi? 08.07.04, 19:24 Chodzi Ci może o depilator z Euro??Bo ja widziałam taki chyba Philipsa za 129 zeta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Depilatorem tylko nogi? IP: *.intertop.pl 08.07.04, 21:52 Mam Brauna. Golę się nim pod pachami od kilku lat. Raz na jakiś czas wrosnie włosek ale efekt jest rewelacyjny. Po goleniu maszynką skóra wyglądała okropnie. Odważyłam się usunąć włoski z bikini dopiero 3 razy i jest bosko!!!(oczywiście po, nie w trakcie;). Przy bikini trzeba bardzo uważać, żeby nie pokaleczyć skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jana Re: Depilatorem tylko nogi? IP: *.kgb / *.75.62.218.ostrow62.ptc.pl 09.07.04, 00:03 hmm najwazniejsze ze za pomoca depilatora mozna golic sie rowniez pod pachami...z bikini sprobuje poradzic sobie innymi sposobami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eternity Re: Depilatorem tylko nogi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 07:33 Zdecydowanie pachy, a co do bikini, to ja wciąż jeszcze szukam dobrego sposobu (może wosk). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_z_mlekiem Re: Depilatorem tylko nogi? 09.07.04, 07:43 Ja bikini i nie tylko, depiluję kremem, nogi depilatorem Satinelle Philipsa (trafiłam na dobrą ofertę za 99 zł), pachy golę, bo to zbyt delikatna okolica na depilowanie Satinelle. Na nogach jednak skóra, tam gdzie wyrwany jest włos nie jest gładka, czuć ja pod palcami, taka mała wypustka (wulkanik) i w rzeczywistości pomimo, że nie ma włosów, skóra nie jest gładka. Mimo robienia częstego peelingu włosy wrastają. Odpowiedz Link Zgłoś
liste_k Re: Depilatorem tylko nogi? 09.07.04, 11:27 Cześć, ja też golę nogi tym samym depilatorem i nie jestem z niego zadowolona. Mam wrażenie, że on włosów nie usówa razem z cebulkami, tylko urywa zaraz przy skórze. Nie wiem, czy taka moja uroda, ale one mi odrastają szybciej od zwykłego golenia. A co do pach, to siadam sobie wieczorkiem i wyrywam włoski pensetą. Taka już moja mania. Podziwiam którąś dziewczyne, że bikini goli za pomocą depilatora brrr. W życiu bym się nie odwarzyła, raz tylko poddałam się woskowaniu i o mało nie umarłam z bólu. Teraz tylko maszynka, kremik i ciepła woda. Rewelacyjnie schodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś