Dodaj do ulubionych

Depilatorem tylko nogi?

IP: *.kgb / *.75.62.218.ostrow62.ptc.pl 08.07.04, 17:30
A co z pachami i okolicami bikini? Czy w celu usuniecia wlosow z tych okolic
mozna stosowac depilator? I co sadzidzie o depilatorze Philipsa za 130 zl?
Obserwuj wątek
    • Gość: mozna wszedzie, Re: Depilatorem tylko nogi? IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 08.07.04, 18:23
    • cafe_justysia Re: Depilatorem tylko nogi? 08.07.04, 19:24
      Chodzi Ci może o depilator z Euro??Bo ja widziałam taki chyba Philipsa za 129
      zeta...
    • Gość: magda Re: Depilatorem tylko nogi? IP: *.intertop.pl 08.07.04, 21:52
      Mam Brauna. Golę się nim pod pachami od kilku lat. Raz na jakiś czas wrosnie
      włosek ale efekt jest rewelacyjny. Po goleniu maszynką skóra wyglądała okropnie.
      Odważyłam się usunąć włoski z bikini dopiero 3 razy i jest bosko!!!(oczywiście
      po, nie w trakcie;). Przy bikini trzeba bardzo uważać, żeby nie pokaleczyć
      skóry.
      • Gość: jana Re: Depilatorem tylko nogi? IP: *.kgb / *.75.62.218.ostrow62.ptc.pl 09.07.04, 00:03
        hmm najwazniejsze ze za pomoca depilatora mozna golic sie rowniez pod
        pachami...z bikini sprobuje poradzic sobie innymi sposobami :)
        • Gość: eternity Re: Depilatorem tylko nogi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 07:33
          Zdecydowanie pachy, a co do bikini, to ja wciąż jeszcze szukam dobrego sposobu
          (może wosk). Pozdrawiam
    • kawa_z_mlekiem Re: Depilatorem tylko nogi? 09.07.04, 07:43
      Ja bikini i nie tylko, depiluję kremem, nogi depilatorem Satinelle Philipsa
      (trafiłam na dobrą ofertę za 99 zł), pachy golę, bo to zbyt delikatna okolica
      na depilowanie Satinelle. Na nogach jednak skóra, tam gdzie wyrwany jest włos
      nie jest gładka, czuć ja pod palcami, taka mała wypustka (wulkanik) i w
      rzeczywistości pomimo, że nie ma włosów, skóra nie jest gładka. Mimo robienia
      częstego peelingu włosy wrastają.
      • liste_k Re: Depilatorem tylko nogi? 09.07.04, 11:27
        Cześć, ja też golę nogi tym samym depilatorem i nie jestem z niego zadowolona.
        Mam wrażenie, że on włosów nie usówa razem z cebulkami, tylko urywa zaraz przy
        skórze. Nie wiem, czy taka moja uroda, ale one mi odrastają szybciej od
        zwykłego golenia.
        A co do pach, to siadam sobie wieczorkiem i wyrywam włoski pensetą. Taka już
        moja mania.
        Podziwiam którąś dziewczyne, że bikini goli za pomocą depilatora brrr.
        W życiu bym się nie odwarzyła, raz tylko poddałam się woskowaniu i o mało nie
        umarłam z bólu. Teraz tylko maszynka, kremik i ciepła woda. Rewelacyjnie
        schodzi. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka