sara2103 04.05.08, 11:15 ktoś pytał trafiłam na tak ie coś www.allegro.pl/item352892138_kask_ochronny_do_nauki_chodzenia_ok_baby_no_shock.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_mi Re: kask do nauki chodzenia 04.05.08, 11:31 widzialam to i sie usmialam, dla mnie to jakies nieporozumienie...moze niedlugo pojawi sie piankowa oslona na cale cialo dziecka, do nauki chodzenia hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: kask do nauki chodzenia 04.05.08, 12:17 Wiesz, to nie jest głupie taki kask, jeśli dziecko ze względu na np. niepełnosprawność musi unikać urazów głowy albo po operacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: kask do nauki chodzenia 04.05.08, 12:20 no a ja załuje, ze nie nabylam czegos takiego dla mojej corki. kazde jej uderzenie w głowe sprawia, ze o mało nie dostaje ataku serca, uderzała sie czesto i bardzo mocno, kilka razy byłam z tego powodu na pogotowiu. a upilnowac, zeby sie nie uderzyla nie byłam w stanie. mi cos takiego bardzo by sie przydalo Odpowiedz Link Zgłoś
madzik791 Re: kask do nauki chodzenia 04.05.08, 12:25 Ja chętnie kupiłabym ten kask,ale ta cena.Trochę wysoka.Może jest jakiś tańszy? Odpowiedz Link Zgłoś