coronella 07.05.08, 09:06 czy jest jakaś, która działa? Może byc droższa. Używał ktoś Email Diamant? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcyszka Re: Wybielająca pasta do zębów 07.05.08, 09:12 Ja używałam Blanxa, ale nie zwykłej pasty tylko preparatu do stosowania w nakładkach przez tydzień. Koszt około 100zł, ale warto. Widać sporą różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Wybielająca pasta do zębów 07.05.08, 09:13 O takie coś: www.allegro.pl/item353335985_system_do_wybielania_zebow_blanx_nowosc_.html Odpowiedz Link Zgłoś
fiorentina-due Re: Wybielająca pasta do zębów 07.05.08, 10:05 Ja używałam tej pasty, nawet częściej niż w zaleceniach, efektu nie widziałam żadnego. Bardziej zadowolona byłam z wersji do usuwania kamienia - zęby wyglądały na idealnie domyte, choć raczej nie bielsze, ale i tak byłam zadowolona. Inna sprawa, że też używałam jej częściej niż zalecane (dentystka kilka razy zwracała mi na to uwagę), ale pastę lubiłam i czułam, że rzeczywiście myje. Teraz taki efekt uzyskuję za pomocą szczoteczki elektrycznej. Używałam też Blanx pasty wybielającej, nie polecanego tutaj preparatu i efekt był gorszy niż prz Email Diamant. Nie wiem, czy to nadal jest aktualne, ale stosując pasty zawierające jakieś tam granulki ścierające, nie można myć zębów szczoteczką elektryczną. Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: Wybielająca pasta do zębów 07.05.08, 10:50 Email Diamond wg mnie jest bardzo dobra. Używałam tej w żółtej tubce. Jest jeszcze wersja dla palaczy. Pasta jest intensywnie różowa, barwi dziąsła i być może to potęguje efekt białych zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: Wybielająca pasta do zębów 07.05.08, 10:54 Sorry, miało być oczywiście: Email Diamant. Odpowiedz Link Zgłoś
lewsa Re: Wybielająca pasta do zębów 07.05.08, 11:32 A używałyście pasków do zębów wybielających? Daje to jakieś efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Wybielająca pasta do zębów 07.05.08, 13:15 paski się sprawdzają pod warunkiem,że nie masz nadrwrażliwych dziąseł ja polecam Crest -widać różnicę (przynajmniej u mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Wybielająca pasta do zębów 07.05.08, 13:28 Dzięki za wszystkie opinie! wypróbuję tą diamentową emalię Ja sobie zdaje sprawę, że cudów nic nie zdziała, i kość zęba ma kolor, jaki ma, jedni mają bardziej biały, inni bardziej żółty. Ale widzę, że po ciązy, i po lekach, mam duzo mniej białe zęby niz kiedyś. Chciałabym chociaż do tamtych wrócic. Odpowiedz Link Zgłoś
wawaga1 Re: Wybielająca pasta do zębów 07.05.08, 15:19 Coronella zapytaj dentystę o metody wybielania zębów. Na prawdę można super wybielic zęby nawet takie z natury żółte lub szare ale żadną zwykła pastą do wybielania nie da rady. Ja stosowałam metodę nite white: www.nitewhite.com.pl/before.html Jest to dosyc kosztowna metoda (jedna szczeka około 300-350zł) ale na prawdę daje efekty Zafundowałam sobie przed ślubem i zęby miałam białe jak moja suknia ślubna Odpowiedz Link Zgłoś