iberka 21.09.03, 16:29 ktos z was ma?uzywa?na stronie www wyglada slicznie i bardzo porzadnie.jestem ciekawa gdzie mozna je kupic w Krakowie i ile kosztuje. iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrufkaa Re: krzeselko do karmienia ARTI 21.09.03, 22:08 Iberko, ja tze szukam krzeselka, mozesz podac strone? chetnie ogladne bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: krzeselko do karmienia ARTI 22.09.03, 20:24 ciagle nic nie wiem......prosze,dziewczyny iza Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: krzeselko do karmienia ARTI 23.09.03, 14:12 Hej! Krzesełko Arti to inaczej Jane ( hiszpańskie ), od niedawna firma Arti nazywa niektóre produkty Jane swoją nazwą, mają chyba jakąś umowę, ponieważ firma Arti jest przedstawicielem Jane w Polsce. Ja mam krzesełko Jane, tylko takie w stylu ChiccoMamma, jest rewelacyjne. Wogóle lubię produkty Jane, mieliśmy już wózek wielofunkcyjny, teraz mamy parasolkę i krzesełko, naprawdę super jakość. Wiem, o którym krzesełku Ty piszesz, oglądałam nawet takie w sklepie we Wrocławiu, jeszcze pod nazwą Jane. Moim zdaniem krzesełko jest świetne. Idealne dla osób, które nie mogą się zdecydować czy chcą tradycyjne krzesełko ( składające się z krzesełka i stolika ), czy krzesełko plestikowe. To krzesełko o którym mówisz jest plastikowe, ma regulację oparcia i blatu, ale można również zrobić z niego krzesełko ze stolikiem. Świetne rozwiązanie. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama-laury Re: krzeselko do karmienia ARTI 23.09.03, 20:35 moj maz jest handlowcem w tej firmie jesli chcesz cos kupic z tej firmy to na pewno "z samochodu" bedzie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: krzeselko do karmienia ARTI 23.09.03, 21:15 mamo laury,napisz do mnie na priv Iberia@interia.pl iza Odpowiedz Link Zgłoś
mama-laury Re: krzeselko do karmienia ARTI 26.09.03, 09:58 odpisalam dwa dni temu, czyzby nie doszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
olivetta Re: krzeselko do karmienia ARTI 26.09.03, 11:11 Witam Jestem zainteresowana tym krzesełkiem. Jaka jest cena? Czy można je kupic przez Twojego męża? Prosze o kontakt. beatrisp@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama-laury Re: krzeselko do karmienia ARTI 26.09.03, 11:50 krzeselko jest na prawde super. kosztuje 295 zl netto (oczywiscie "z samochodu") Odpowiedz Link Zgłoś
aguleek Re: krzeselko do karmienia ARTI 28.09.03, 17:54 mamo-laury czy mogłabyś podać swój mail lub napisać do mnie na priva (agula09@op.pl)? byłabym zainteresowana krzeselkiem i jeszcze jednym produktem arti. Z góry wielkie dzięki Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mama-laury Re: krzeselko do karmienia ARTI 29.09.03, 15:42 witam. podaje adres: demicoster@interia.pl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doroy1 Re: krzeselko do karmienia ARTI 29.09.03, 08:08 Krzeselko jest naprawde fajne. A te kolory!!!! niestety u mnie w Lublinie w najwiekszym sklepie dla dzieci jest nie wyobrażalnie drogie 449 zł!!!!! Sama stoje przed wyborem krzesełka ale na jakie się zdecyduje nie weim. pozdrawiam. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś