toja76 23.06.08, 22:52 chcę nagrać nianię. Potrzebuję żeby narywał przez ok. 10 godzin i zbierał głos z kilku metrów. Tak do 100zł. Macie może jakieś typy, chętnie linki. Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margo_kozak Re: polećcie dyktafon 24.06.08, 07:45 wiesz co jesli chcesz nagrywac nianke, to znaczy ze jej nie ufasz, a to znaczy, ze powinnas ja zmienic. nigdy by mi do glowy nie przyszlo, zeby nagrywac nasza nianie. wiem, ze traktuje Jasia bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
gaiga Re: polećcie dyktafon 24.06.08, 08:17 My kupiliśmy w markrcie zwykły chiński wyrób. Takie coś: przenośna pamięć do komputera + MP3 + dyktyafon za ok. 70zł. Sprawdziło się bardzo dobrze. Zakamuflowaliśmy to w centralnym miejscu w mieszkaniu - w przedpokoju. A co wynikło z nagrania. To, że Niania duuużo się chwali ale niewiele robi. Do dziecka odzywa się jak musi, telewizor odpalony prawie cały czas, nie bawi się z małym. No ale z drugiej strony jak już się odezwie do mówi do synka miło (Misiu, Niuniu i w ogóle). Pio długim zastanowieniu zostawiliśmy Nianię. Odpowiedz Link Zgłoś
alika77 Re: polećcie dyktafon 24.06.08, 08:22 To nie bardzo rozumiem po co wam niania? Zeby posadzila dziecko przed telewizorem i powiedziala "Misiu, przez nastepne 4 godziny mozesz ogladac misia uszatka"? Bo mi sie zawsze wydawalo, ze nie na tym praca niani polega i nie za to jej placicie... Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: polećcie dyktafon 24.06.08, 08:45 nasza niania na szczescie nie umie wlaczyc telewizora a poza tym caly dzien jest z dzieckiem na dworze Odpowiedz Link Zgłoś
alika77 Re: polećcie dyktafon 24.06.08, 15:54 Haha, dobre Taki nowoczesny telewizor macie, czy nianie taka przedpotopowa? Tak czy inaczej to w takiej sytuacji przynajmniej wiadomo, ze niania rzeczywiscie zajmuje sie dzieckiem, bo nawet jak nie jest na dworze, to w domu cos musi z nim robic przez caly dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
toja76 Re: polećcie dyktafon 24.06.08, 17:33 Znam takie co im też do głowy nie przyszło, ale zrobiły to z czystej ciekawości i szybko nianię zwalniały. Nie mówię, że powinnaś swoją sprawdzić, ale nie krytykuj kiedy inni to robią. Moja pracuje od 2 dni i chyba to oczywiste, że jej nie ufam. Jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
alika77 Re: polećcie dyktafon 24.06.08, 17:42 I masz racje i prawo do tego moim zdaniem. Zaufanie zaufaniem, ale jakby nie bylo chodzi o nasze dzieci. Niestety nie znam niczego co moglabym Ci polecic Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: polećcie dyktafon 24.06.08, 20:55 alika77 napisała: > Haha, dobre Taki nowoczesny telewizor macie, czy nianie taka > przedpotopowa? Tak czy inaczej to w takiej sytuacji przynajmniej > wiadomo, ze niania rzeczywiscie zajmuje sie dzieckiem, bo nawet jak > nie jest na dworze, to w domu cos musi z nim robic przez caly dzien. telewizor calkiem nowy, ale pilot zepsuty i trzeba przez dekoder, a todla niej za duzo no jest przedpotopowa Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: polećcie dyktafon 25.06.08, 11:33 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=583 Odpowiedz Link Zgłoś